erk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Lamerların Gücü Adına!!! http://www.lamerpowers.com
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 güzel siteymiş[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :(
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 erutan kankalarını buldun :P harbi güzel siteymiş hoşuma gitti üye olcam şimcik...[signature][hline]tuana...
Logan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 üye oldum fakat ne foruma mesaj atabiliyom ne oyun oynayabiliyom. ühüü :(. bu arada güzel siteye benziyor..
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben o kadar sevmedim...[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 siteyi beğendim de büyük küçük harf e dikkat etmeseniz komik bi dil kullansanız çok daha ii olurmuş[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Gabe_Logan, 06 Eylül 2004 21:32 tarihinde demiş ki: üye oldum fakat ne foruma mesaj atabiliyom ne oyun oynayabiliyom. ühüü :(. bu arada güzel siteye benziyor.. mailine bak, aktive et accni.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eh işte[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Logan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bende acaba bulk'a geldi de sildim mi diyordum, daha aktivasyon maili şimdi gelmiş..
Öne çıkan mesajlar