silverhoof Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Uo gibisi gelmedi gelemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 daily quest yapmaktayım şu an, bir an da 125 plat gidince mount'a sdf. pvp tabi bir de. expert dungeon'lara midtermlerden sonra atlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Nasil gold farm'liycaz ya? Cok parasizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 oha ben lvl 38 halimle platin içinde yüzüyorum, 170 platin oldu :( 50 olunca bineğede para vermicem artifactle alınanı alıcam 43 lucky coin oldu şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Naptin haci sen mendil mi aciyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 lvl 41 de cepte 40 p varken solul respec edecem derken 4. soulu satın aldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 dün artifactlere 20 platin bayıldım D: 154 platin kaldı. arada lvl 40 oldum bide, 30 civarı artifact alıp eksik setleri tamamladım baya bi, 10 tanede 1 eksiği olan seti tamamladım, etti 53 lucky coin kaldı 47 :p silverhoof said: Naptin haci sen mendil mi aciyon yok sadece yeni yeni oturmaya başlayan bir ekonominin avantajlarını kullanıyorum piyasalarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 The_Delucian said: lvl 41 de cepte 40 p varken solul respec edecem derken 4. soulu satın aldım ... ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Gz on 4th soul o zmn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Aynı mallığı geçen gün ben yaptım.Lvl 38 dim 22p param vardı.Bakmadan 4. soulu aldım ve olanlar oldu.OMG WTF ben ne yaptım!?! dediğimde artık çok geçti.Şu an lvl 40 a 1 barım var ve cebimde 5p var :( 40 olasım gelmiyo dsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Şeytan diyor çektirt mining ve otçuluk koş çayırlarda bayırlarda 110 speed ile topla. Böyle zengin oluyor bu bneler, bizde yeşil item satıp binek alalım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Sanki mining ore kayniyor da. Dag bayir dolasiyorum. Yok, yok, yok. Hemen ayni yerde cikiyoräar ama zor bulmak Lvl kasarken denk geliyordu simdi ariyorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 daha stillmoor'a gidemedim shimmering sandste takılıyorum. ironpeaks bitti. 47 lvlım ... bi geleyim gazlayacağım insanları alıp zindana götüreceğim :P sonra weapon ve armorsmith kasacağım :) zenginden alıp fakire vereceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 otlar pek satmıyorda madenler iyi satıyor 50lik satarsanız baya, herkeste var gathering ama satış yapan çok az kişi var, geri kalanlar kullanıyor crafting için, ben mesl geçen gün 50 chromitei 7 platinden sattım (gene 180 platin oldu sdf) öylesine level alırken biriken orelerden. bide gathering olayının en güzel tarafı 1 tane ot/maden parçası için illa mobla savaşmaya gerek olmaması, dokunduğun anda dalmıyorlar çok iyi o olay. hafif böle mobun arkasından falan yaklaşıp ruhu duymadan toplayıp gitmek falan süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 daily expert de KB geliyor, ilk kez KB expert tanklıyorsunuz, tanksınız son boss fight ilk 2-3 try ... priceless ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar