Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 lvl ne yapıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha ben lvl 38 halimle platin içinde yüzüyorum, 170 platin oldu :(

50 olunca bineğede para vermicem artifactle alınanı alıcam 43 lucky coin oldu şimdiden.
Mesaj tarihi:
dün artifactlere 20 platin bayıldım D: 154 platin kaldı. arada lvl 40 oldum bide, 30 civarı artifact alıp eksik setleri tamamladım baya bi, 10 tanede 1 eksiği olan seti tamamladım, etti 53 lucky coin kaldı 47 :p

silverhoof said:

Naptin haci sen mendil mi aciyon

yok sadece yeni yeni oturmaya başlayan bir ekonominin avantajlarını kullanıyorum piyasalarda :p
Mesaj tarihi:
Aynı mallığı geçen gün ben yaptım.Lvl 38 dim 22p param vardı.Bakmadan 4. soulu aldım ve olanlar oldu.OMG WTF ben ne yaptım!?! dediğimde artık çok geçti.Şu an lvl 40 a 1 barım var ve cebimde 5p var :( 40 olasım gelmiyo dsfdf
Mesaj tarihi:
Sanki mining ore kayniyor da. Dag bayir dolasiyorum. Yok, yok, yok. Hemen ayni yerde cikiyoräar ama zor bulmak Lvl kasarken denk geliyordu simdi ariyorum yok.
Mesaj tarihi:
daha stillmoor'a gidemedim shimmering sandste takılıyorum. ironpeaks bitti. 47 lvlım ... bi geleyim gazlayacağım insanları alıp zindana götüreceğim :P

sonra weapon ve armorsmith kasacağım :) zenginden alıp fakire vereceğim :P
Mesaj tarihi:
otlar pek satmıyorda madenler iyi satıyor 50lik satarsanız baya, herkeste var gathering ama satış yapan çok az kişi var, geri kalanlar kullanıyor crafting için, ben mesl geçen gün 50 chromitei 7 platinden sattım (gene 180 platin oldu sdf) öylesine level alırken biriken orelerden.

bide gathering olayının en güzel tarafı 1 tane ot/maden parçası için illa mobla savaşmaya gerek olmaması, dokunduğun anda dalmıyorlar çok iyi o olay. hafif böle mobun arkasından falan yaklaşıp ruhu duymadan toplayıp gitmek falan süper.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...