redhot Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 tusubasa oyununu download edebileceğim bir yer biliyormusunuz.baya bi aradım ama bozuk linkler dışında ulaşabildiğim bir yer yok.eğer elinde olan varsa yollayabilirmi. mail : [email protected] msn : [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 şu kasetli aterilerde japoncası vardı paso oynuyodum küçükken hehe harbi ingilizcesini bulan varsa bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 abi ben o oyunun hastasıydım ya küçükken hatta bende hala ateri kasedi var onun :)[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 arkadaşlar pc versiyonundan bahsediyorum bi ara bende vardı uzun zaman önce. ingilizcesi vardı pc için eğer sizde biliyosanız dosyaya sahipseniz rica edicem paylaşalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ewt paylaşalım nankörlük yapmayın ben o oyunu Japonca Gameboy da bitirmiştim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 captain tsubasa 3 captain tsubasa 5 var bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sanırım 4 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 son verdiin link acilmior...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 www.romnation.net den download edin captain tusubasa J J japan oluyor[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Azmodai teşekkür ederim baya yardımcı oldun. ama eskiden bende olan tsubasa kadar tatminkar olmadı.genede oyunu oynaya bildim. benim oynadığım ingilizce ve emulator gerektirmiyordu. aramaya devam edicem bulursam sizlerlede paylaşmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 benjamin değilmiydi o yahu?? İngilizceden anlamadığımız gibi sanki Japoncayı sökmüşüz de o oyunu oynuyorduk =) anlamadan basıoduk bi süre sonra ezberlemiştik yerlerini taktiklerde yerlerine basıyorduk hey gidi günler heey...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 evet 2. kayma falan 1. pres böle abuk şey yapıyo :) ne günlerdi yaf ilk oynadığımda ohaaa oyuna bak olduydum şifre olayı kasıştı bi harfi yanlış yazınca kayıyordu :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 save de yoktu =) turları geçiodun bi yeniliyordun haydee bakkam tekrar en baştan oyna maçları =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 akşam akşam nerden soktunuz tsubasanın oyununu aklıma yaaaaaa.... zaten milli maç tan dolayi futbol gazi var[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: blackchaos, 08 Eylül 2004 19:40 tarihinde demiş ki: save de yoktu =) turları geçiodun bi yeniliyordun haydee bakkam tekrar en baştan oyna maçları =) password wardı yaw bölüm passwordleri.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar