smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 daha önce de buna benzer başlık açmıştım. kısaca sorun şu bazen net gidiyor gibi oluyor. yani siteler falan hiçbir yere girmiyor ama download varsa devam ediyor ne bilim bi site daha önceden açık kaldıysa ordaki bi vidyo doluyor falan. yani net gidiyor da gitmiyor falan. şimdi sebebini buldum. çok salakça ne alaka diyceksiniz ama çok denedim harbi bu. opera kullanıyorum. geziyorum sağı solu falan güzel hoş. sonra işim bitince kapatıyorum daha sonra tekrar açınca uzun bir süre girmiyor. yani ciddi ciddi operayı (sadece opera olmayabilir diğerlerini denemedim) kapatıp açınca nete giremiyorum. aynı şekilde bilgisayar ilk açılınca da uzun bir süre böyle oluyor. çözümü falan var mı bunun ? sürekli açık bekletiyorum operayı şuan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 uninstall opera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ı ıh çok alıştım buna kullanamıyorum başka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 e tamam da bi sil, sonra yeniden kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Chrome (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bende aynı sorun Chrome da mevcut, firefoxta da oluyor bence tarayıcı bazlı bi problem diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 chromeda aynı olay bendede oluyor ama oda arkadaşımda firefoxvar oda gidiyor komple sanırım kablonetten kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 chrome var bende, çok salak sorun diye yazmıyodum fsd Mesela bazı sitelerde 5 6 sayfa geçtikten sonra aynı site içinde site gidiyo, modeme reset atınca düzeliyo. Yemeksepetinde olmaya başladı bu, genellikle eğer ne yemek istediğimi bilmiyosam öyle 2 yere bakayım deyince gidiyo (sadece o site). Ama paticik hiç gitmiyo falan mesela. Modemden şüpheleniyorum, çünkü idm kullanmadan bişey dl edersem genellikle %99da kalıyo, wirelessla bağlı olan laptopta da aynı şey oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tarayıcı bazlı olmayabilir dediğim gibi denemedim diğerlerinde. ama çok sinir ediyor. dediğin gibi bi sitede çok uzun beklersem olabiliyor bana da. ama download falan varsa durmuyor. anlamadığım nokta opera nası etkiler ki ? hani kapattım diyelim. sonra opera değil chrome ie falan ile de girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bizim laptopta da böyle birşeyler oluyor. modem ttnetin verdiği dandik gözükenlerden mi? modem http://image5.sahibinden.com/photos/97/32/51/26973251vot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yok değil aha bundan http://www.njuskalo.hr/image-w450/wireless-wlan/router-zyxel-p-600-slika-3473648.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 biz önce interneti kullanan diğer bilgisayarın interneti sömürmesi olarak düşünmüştük. Sonra baktık ki landan bağlı bilgisayar kapalı bile olsa yine o internete bağlı gözüktüğü halde böyle takılma girmeme gibi triplere giriyor. bazen gidip geliyor falan. wireless sinyaline modeme falan bağladık artık. çünkü landaki bilgisayarda sorun yok. o laptop da opera kullanıyordu ama öyle belirgin bir şunu yapınca oluyor durumu yok bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 benim de mesela chrome da gidiyo site, ie açıyorum onunla da girmiyo. Modem bu arada us roboticsin adsl modem. Bence sorun türkiye olabilir fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Modemin bi idle bekleme suresi olabilirmi baglantiyi kesmesi icin? Acaba beklediginden falan baglantiyimi kesiyo kendi kendine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 berbat modem zyxel'e millet o kadar küfretti ki ekşiden adamlar dava açıp kötü yorumları kaldırttı şöle yapıyorsun modeme gir, model numarasını al netten araştır firmware update'ini yap sorunun kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ha bi de zyxel almam ben bi daha hacım.. size de tavsiyem uzak durmanız yönünde olacaktır. ARGH! CEVAP ÖNCEKİ SF'DE KALDI!!! cevap şuydu; dasaaa said: berbat modem zyxel'e millet o kadar küfretti ki ekşiden adamlar dava açıp kötü yorumları kaldırttı şöle yapıyorsun modeme gir, model numarasını al netten araştır firmware update'ini yap sorunun kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 niye ya zyxel den memnunum ben (lan bi de araştırıp da aldım, nası ekşide küfrediyolar :P). ttnet' den "1 mb i geçmez aga orası altyapı kötü" dedikleri yerde (klasik ttnet saçması) ben kavga kıyamet 8 mb' e yükselttirdim, 8 mb' i cayır cayır, dalgalanma olmadan kullanıyorum. şans olabilir tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 o_o az önce zyxel'den memnun olan birisi ile tanıştım ekşiyi geç burada da görüşler aynıdır http://forum.paticik.com/search.php?5,search=zyxel,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi bende Us robotics var, aynı problem. update falan ya yaptım yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Korax said: Modemin bi idle bekleme suresi olabilirmi baglantiyi kesmesi icin? Acaba beklediginden falan baglantiyimi kesiyo kendi kendine? abi beklemiyorumki sitede geziniyorum. Beklesem sorun yok, sanki bi tıklama limiti varmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 pek bilmiyorum olayı firmware update ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 modemin yazılımının upadatei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ie9 ie8 firefox opera chrome denedim hepsinde aynı sorun oluyor. browser problemi olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 SpiderS_DangeR said: modemin yazılımının upadatei icindeki kömuru degistirtiyosun iste cekis gucu artiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Korax said: Chrome (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar