Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız isteme (Mission accomplished)

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Sağolun herkese teşekkürler.. yaş 26 bitti 27 den gün alıyorum.. daha evliliğe 1 sene filan var , 8 sene beraber olunca insan bazı şeylerin adını koymak istiyor. Özellikle kız tarafından bu daha çok isteniyor , yani yıl ilerlesede şartlar değişsede bazı türk adetleri ,örf ve gelenekleri değişmiyor ve ben bunu çok seviyorum aslında.. Özünden kopmamak , herşeyi uygun yaşamak güzel şeyler ne biliyim.. Orda babanın annenin gelmesi onların heyecanı bananın yaptığı konuşma sonra söz yüzükleri takılırken kayınpederin yaşadığı heyecan filan görülmeye değer şeyler.. İnsanlar 27 sene besliyor büütüyor hertürlü pisliğiyle uğraşıyor sonrada adamın biri geliyor alıp gidiyo kızı o evden :) zor ve güzel şeyler bunlar..

Herkese tavsiye ederim , evleniceğiniz zaman ailenizide işin içinde bulundurun , onlarda bu duyguyu yaşasınlar bu heyecanı tatsınlar.. gidip bir salonda evlenip biz evlendik demeyin yazıktır en azından buna hakları var biraz..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aile olmadan evlenmek ne ya
Var mı Türkiyede böyle yapanlar cidden
Yani sorunlar vardır falan o ayrı da, hani normal "yea moderniz" diye takılıp evlenen öyle var mı, ne bileyim.

Yoktur di mi ya

Ne bileyim güzellik lan heyecan böyle şeyler, bağ kuruyosun falan.
Sosyal ağlarda paylaş

@SeaGle

Ne bagi kuruyoruz yahu sen konusmuyorsun bile zaten isterken.Bir de aileler heyecan yasasin diye okadar aksiyona girmenin anlami yok.Hayvan mi bu "yetistirdik okadar bize de yarari dokunsun" diye hareket ediliyor.

Bana gore oyle gidilir tanisilir , biz birbirimizi sevdik evlencez haberiniz olsun denir yalandan rizasi alinir yeter.

Bunlari tabi iki tarafindan gercekten ozgur birey oldugunu varsayarak diyorum , oteki turlu seven de var ; cins cins insan var elbet.

Konu sahibinin de konusunu seyettik biraz ama "tebrikler"
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

@SeaGle

Ne bagi kuruyoruz yahu sen konusmuyorsun bile zaten isterken.Bir de aileler heyecan yasasin diye okadar aksiyona girmenin anlami yok.Hayvan mi bu "yetistirdik okadar bize de yarari dokunsun" diye hareket ediliyor.

Bana gore oyle gidilir tanisilir , biz birbirimizi sevdik evlencez haberiniz olsun denir yalandan rizasi alinir yeter.

Bunlari tabi iki tarafindan gercekten ozgur birey oldugunu varsayarak diyorum , oteki turlu seven de var ; cins cins insan var elbet.

auahau böyle diyen arkadaşları sonra facebook'ta düğün pastası yedirirken görüyoruz bir birine arkada akrabalar falan
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Darqainu said:

@SeaGle

auahau böyle diyen arkadaşları sonra facebook'ta düğün pastası yedirirken görüyoruz bir birine arkada akrabalar falan

Soylediklerimde birbirimize dugun pastasi yedirmeye engel bir sey yok ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...