Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 phahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tebrikleer =) devamı gelir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 devamı gelir derken başka kızları da mı istesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Floridsdorf said: Başarılar değil mutluluklar denir lol sanki sınava giriyor evlenmiş bi arkadaşın haberini almıştım adam hayırlı olsun demiştim. :facepalm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hayirlisini istiyosun oda normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yeni araba almış gibi geliyor kulağa.. "taze araba kokusu ne güzel di mi?" ile devam etmek lazım amerikan filmleri uyarınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 en azindan güle güle bin ya da abi bi tur versee falan dememissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Sağolun herkese teşekkürler.. yaş 26 bitti 27 den gün alıyorum.. daha evliliğe 1 sene filan var , 8 sene beraber olunca insan bazı şeylerin adını koymak istiyor. Özellikle kız tarafından bu daha çok isteniyor , yani yıl ilerlesede şartlar değişsede bazı türk adetleri ,örf ve gelenekleri değişmiyor ve ben bunu çok seviyorum aslında.. Özünden kopmamak , herşeyi uygun yaşamak güzel şeyler ne biliyim.. Orda babanın annenin gelmesi onların heyecanı bananın yaptığı konuşma sonra söz yüzükleri takılırken kayınpederin yaşadığı heyecan filan görülmeye değer şeyler.. İnsanlar 27 sene besliyor büütüyor hertürlü pisliğiyle uğraşıyor sonrada adamın biri geliyor alıp gidiyo kızı o evden :) zor ve güzel şeyler bunlar.. Herkese tavsiye ederim , evleniceğiniz zaman ailenizide işin içinde bulundurun , onlarda bu duyguyu yaşasınlar bu heyecanı tatsınlar.. gidip bir salonda evlenip biz evlendik demeyin yazıktır en azından buna hakları var biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Abi aile olmadan evlenmek ne ya Var mı Türkiyede böyle yapanlar cidden Yani sorunlar vardır falan o ayrı da, hani normal "yea moderniz" diye takılıp evlenen öyle var mı, ne bileyim. Yoktur di mi ya Ne bileyim güzellik lan heyecan böyle şeyler, bağ kuruyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tavuk alınır bizim burda (öyle bi adet var yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Allah tamamına erdirsin. :) Bir sürü çocuk çocuğun ve mutlu bir yuvan olur inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 smarthan said: tavuk alınır bizim burda (öyle bi adet var yani) bunu ben duymuştum bursa'da mıydı neresiydi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 smarthan said: tavuk alınır bizim burda (öyle bi adet var yani) Erkek tavuk almaya gider giderken tatlı götürür galiba, di mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bursa evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 @SeaGle Ne bagi kuruyoruz yahu sen konusmuyorsun bile zaten isterken.Bir de aileler heyecan yasasin diye okadar aksiyona girmenin anlami yok.Hayvan mi bu "yetistirdik okadar bize de yarari dokunsun" diye hareket ediliyor. Bana gore oyle gidilir tanisilir , biz birbirimizi sevdik evlencez haberiniz olsun denir yalandan rizasi alinir yeter. Bunlari tabi iki tarafindan gercekten ozgur birey oldugunu varsayarak diyorum , oteki turlu seven de var ; cins cins insan var elbet. Konu sahibinin de konusunu seyettik biraz ama "tebrikler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 kız ''istemek'' , kız ''vermek''.Ne alıp veriyorsun mal mı ? Hep aynı ataerkil zihniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Darqainu said: @SeaGle Ne bagi kuruyoruz yahu sen konusmuyorsun bile zaten isterken.Bir de aileler heyecan yasasin diye okadar aksiyona girmenin anlami yok.Hayvan mi bu "yetistirdik okadar bize de yarari dokunsun" diye hareket ediliyor. Bana gore oyle gidilir tanisilir , biz birbirimizi sevdik evlencez haberiniz olsun denir yalandan rizasi alinir yeter. Bunlari tabi iki tarafindan gercekten ozgur birey oldugunu varsayarak diyorum , oteki turlu seven de var ; cins cins insan var elbet. Konu sahibinin de konusunu seyettik biraz ama "tebrikler" auahau böyle diyen arkadaşları sonra facebook'ta düğün pastası yedirirken görüyoruz bir birine arkada akrabalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 evet bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 olitere said: kız ''istemek'' , kız ''vermek''.Ne alıp veriyorsun mal mı ? Hep aynı ataerkil zihniyet haklısın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahmedinejad said: Darqainu said: @SeaGle Ne bagi kuruyoruz yahu sen konusmuyorsun bile zaten isterken.Bir de aileler heyecan yasasin diye okadar aksiyona girmenin anlami yok.Hayvan mi bu "yetistirdik okadar bize de yarari dokunsun" diye hareket ediliyor. Bana gore oyle gidilir tanisilir , biz birbirimizi sevdik evlencez haberiniz olsun denir yalandan rizasi alinir yeter. Bunlari tabi iki tarafindan gercekten ozgur birey oldugunu varsayarak diyorum , oteki turlu seven de var ; cins cins insan var elbet. Konu sahibinin de konusunu seyettik biraz ama "tebrikler" auahau böyle diyen arkadaşları sonra facebook'ta düğün pastası yedirirken görüyoruz bir birine arkada akrabalar falan Soylediklerimde birbirimize dugun pastasi yedirmeye engel bir sey yok ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 batının ahlaksızlığından dem vurmuş yazar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar