kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 takılıyor işte :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ilginç ne yapabiliriz ? Yani iskender bowling falan ilginç şeylerde gidip geyik yapmak ilginç değil mi? Ehaha. Bu arada Içki içmekten daha eğlenceli bir kaç şey var ama onları patilerle yapmak oldukça zor. O yüzden içki içmeyi tercih ediyoruz. Ana teması bu.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Neymiş bakalım patilerle zor olan şey ?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 gidilir aleme koltuk altınada konsamatrisler alınır ilginçliğin kralı işte =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 blackchaos fazla amerikan filmi izliyosun sanırım :) türkiyede öle yer mi war[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 valla gidip içtiğimiz yer ona benziyodu pavyon gibiydi bi nevi :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Abi cidden pavyon'du ama.Neydi o ya ışıklar mauahuaha[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: -MrBomb-, 07 Eylül 2004 02:03 tarihinde demiş ki: blackchaos fazla amerikan filmi izliyosun sanırım :) türkiyede öle yer mi war yahu anavatanı türkiye... özelliklede istanbul siz mekan bilmiosunuz =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 07 Eylül 2004 01:08 tarihinde demiş ki: Evet, paticik toplu seks partisi düzenleyelim mesela... Allahım ya. ehfffeetttt (çok u belli oldu abazalık???)[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Sportif faaliyetlerde bulunun. Patiler arası yüzme yarışı, koşu yarışı, futbol, tenis turnuvası, penis uzunluğu vs. Sonuncusu pek spor olmadı ama competition dalına girer gene de.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Wacky, 07 Eylül 2004 02:58 tarihinde demiş ki: Sportif faaliyetlerde bulunun. Patiler arası yüzme yarışı, koşu yarışı, futbol, tenis turnuvası, penis uzunluğu vs. Sonuncusu pek spor olmadı ama competition dalına girer gene de. Çok sevgili dengesiz arkadaş. Burası bir forum.Burada "p.nis"gibi laflar kullanmamanı tavsiye ediyorum. Sonuçta buraya bayan'larda takılmakta. Birazcık saygı.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 harbiden seviyesiz demicem ama yani dengesizlik. gerçi estel de buna benzer bir kelime kullandı ama.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya praw'in bi arkadasi vardi karanlik mekanda paso habersiz foto cekip durdu.. flashi zaten gecici olarak kor ediyordu hehue.. nerde o fotolar?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hatırlayamadım no 1 : ctulhu hatırlayamadım no 2 : elesso :P abi çok cins çıkmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Laistragon, 07 Eylül 2004 03:50 tarihinde demiş ki: said: Wacky, 07 Eylül 2004 02:58 tarihinde demiş ki: Sportif faaliyetlerde bulunun. Patiler arası yüzme yarışı, koşu yarışı, futbol, tenis turnuvası, penis uzunluğu vs. Sonuncusu pek spor olmadı ama competition dalına girer gene de. Çok sevgili dengesiz arkadaş. Burası bir forum.Burada "p.nis"gibi laflar kullanmamanı tavsiye ediyorum. Sonuçta buraya bayan'larda takılmakta. Birazcık saygı. penis kelimesi ayıp degil fakat tanımadıgın insanlara penis uzunlugu yarısması yapın demek ayıp[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 cray nerede lem çektiğin resimler haa???[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 -hey sen! Kime dedin onu? Ne bakıyorsun Lan! -Ne var abi ne oldu ya?? -Bu arada çok kuytu mekan biliyorum isterseniz götüreyim... [signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 07 Eylül 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kuytucu gençlik[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Eternal, 06 Eylül 2004 19:34 tarihinde demiş ki: prawler Adam ol. mauahahahaha[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 eternal sen necisin hocam ya? Alırım o tırı ezerim seni o tırla[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 serdar kimin sigarasindan otlandi umur seninmi? adamin bir gun bir bulu$maya paketle geldigini gorursem vurucam kendimi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Demon_of_Hell, 07 Eylül 2004 15:48 tarihinde demiş ki: -hey sen! Kime dedin onu? Ne bakıyorsun Lan! -Ne var abi ne oldu ya?? -Bu arada çok kuytu mekan biliyorum isterseniz götüreyim... orda arayı karıştıran bendim..Olayın gizli kahramanıyım yani :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Serdar : Ya Buğra a.cıksın abi sen. Buğra : Kafan mı iyi olm senin? Serdar : Of abi niye almıyorsun arabayı? Buğra : Ne arabası,ne ofu?Nedion abi sen ya? Serdar : BANA TRİP ATMA LAN. Buğra : ŞşŞŞ..Bana böle muhabbet çekme kalbini kırmakla kalmaz birde kafatasını çatlatırım. Serdar : Ya olm i.nesin. Buğra : Ya olm git el kol çekme bana ayarını s.kerim. Çutulcu : Ya beyler.. Buğra : Şşş ŞŞşşş ŞŞşşŞŞŞŞ.Sen ne atlıyorsun lan oradan 88'li. Kadir : DAYYTTT *!Buğra'yı arkadan iter yolun üzerine* Serdar : Buğra gebertirim seni. Buğra : Olm gidin vurun kafanızı bi yere deli etmeyin adamı. Çutulcu : Bi dk bi dk.Sen ne diyorsun olm? Serdar : Muha Muha MUUUHAHAHAHAHAHHA. Buğra : Nassıldı şakka ? *!3 dk sora* Buğra : Serdar kaç abi.Abi çabuk kaç.Sen sağdan ben soldan.Estel feci koşuyor. Serdar : OHHHAA şu uçan tekme ile gelen Alexi mi? Alexi : HİİYYYYAAAAAA.. :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | [Bu mesaj Laistragon tarafından 07 Eylül 2004 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Buğra:Yaa bi i.ne itti beni arkadan kim di o? Ben(kadir):Bendim höhloholh... Buğra:Naaptın olum sen gerçekmi zannettin şaka yapmıştık.. Ben:Muhaha gerçekçi olsun diye yaptım olum :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 zuhahahah hebelehübelele ehueh zuhahebahahhe[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar