dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 konuyu/bigudaki videoyu yani görünce düşündüm ben de neden sevmiyorum lan diye.. bi arkadaşın çocuğunu kucağımda tutarken "abi şu hayvanı al da düşürmeyim ben" dediğim için papaz olmuştuk. bilinçaltı kötü bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ruhunuz yaşlı ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Hayır bir de asıl sorun bebeklik halleri de değil ki. Ergenliğe bir fast forward yapın lütfen, lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahaha o dedigin moda girenlere cok guluyorum ben. hele bide cool insanlar yapiyor daha komik oluyorlar, adam patron, adam kocaman prof vcleri ansiklopedi kivaminda bebek gorunce abidididi abididid diye giriyorlar ne patronluk ne profluk kaliyor tabi sdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 o daha kötü ama en azından cümle kurabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 senko said: kucuk cocuk olayi daha garip bende boyle yanimda 0-8 yas arasi bisey olsun geriliyorum, ter basiyor boyle nedensiz sekilde hele otobuste fln bi bebek kafasini bana cevirsin kanter icinde kaliyorum, napcami sasiriyorum. ilerde de cocugumun benim yasadigimdan daha iyi bir yasam standartinda yasayacagina inanmadan yapmam cocuk. diye dusunmekteyim +1 çocuk demek bela demek ya. hayatınızda sorun çıkarmayan, sağa sola saldırmayan velet gördünüz mü hiç? gerçi saldırmıyosa kesin sorunludur, büyüdüğünde embesil olur; o yüzden imha edilmesi daha sağlıklı ama saldırması da bi problem. onu da imha etmek lazım o açıdan. ufak çocuklardan aşırı derecede tiksiniyorum. şunları şöyle 14-15 yaşına kadar toplumdan izole bi mekanda toplasalar eğitsinler süper olur. hatta ergenler filan da çekilmez hiç, 17-18 e kadar tutsunlar, adam etsinler sonra salsınlar. çocuk yapma konusuna gelince de biraz zor gibi görünüyo ya. asla düzgün bi hayat kuramıycakmışım gibi geliyo, hani çocuk gibi bi faktör yüzünden buna zorlanırsam da kesin sinir krizi filan geçiririm. çocuk için fedakarlıkta bulunmam da pek söz konusu değil gibi geliyo, üstte yazdığım nedenlerden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ergenlikte skip tuşuna basacaksın tabi bi 5 yıllık süre için. Aslında kız çocuğunun ergenliği pek sorunlu olmazdı önceleri ama şimdiki ergen kesimdeki kızlara bakarsak o kalın sesli erkeklerden daha kötüler davranış olarak. Birbirine aga diyen ergen kızlardan söz ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bide cocugun asil problemi ergenlikten sonra basliyor oss'de iyi bir kazanamadi diyelim, scs direk, gogo ozel univ, biton para. bitirincede gelir bobo beni amerigaya mastira gonder diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ben bebeği tercih edebilirim, zira ailem şu an ergenliğimde yaptığım şeyleri anlatıyor hiç birini hatırlamıyorum bile. İşte öyle bir kafa ergenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 baba oluyomuşşsun. allah analı babalı büyütsün. geçen düşündüm ben bunu (çok boş vaktim var baba olsam nolur diye oturdum 2 saat düşündüm hon oynarken. 2 oyunu da kaybettik). dedim benden böyle tunç gibi bi baba olur heralde. bakınız umut sarıkayanın tunçu. hiç çekilmem. uzaktan kendime baksam dövesim gelir. çok değişirim çocuğum olsa. o yüzden uzunca bi süre kendimden zaten iyice tiksiniyor olduğum bi zamanda çocuk sahibi olmak isterim. aslında hiç istemem çünkü genlerimi ortaklaşa aktaracak bir hanım bulacağımı düşünmüyorum. lan tamam kadını görüyosun kanlı canlı, konuşuyosun akıllı filan bişey ama kim bilir nası baskın genleri var. çocuk bi çıkacak tam dayaklık sonra gel de sev. insanlardan çabuk soğuyan bir yapım var. döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bide senin benim cocuk yetistirme potansiyelimiz ne benim yetistirdigim cocuk pek hayra alamet olmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 senko said: bide cocugun asil problemi ergenlikten sonra basliyor oss'de iyi bir kazanamadi diyelim, scs direk, gogo ozel univ, biton para. bitirincede gelir bobo beni amerigaya mastira gonder diye Onu öyle yetiştirip yetiştirmemek senin elinde. Çocuğun zırıltısını susturmak uğruna her şeye boyun eğerseniz "BOBO ÖZÖL ÖNÖVÖRSTÖ" diye yapışır yakanıza. Tam tersi, doğru düzgün yetiştirirseniz ne yaparım da aileme en az yük olup en çok fayda sağlarım" diye düşünen bi çocuğunuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bide çok merak ediyorum, sizler dünyaya 18 yaşında mı spawn oldunuz? Ufaç çocuk çekilmez vs vs diyosunuz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bizim elimizde de bakalim oyle yetistirebilecekmiyiz bide belli de olmuyor, hatta bana gore %100 sans bisi caliskanlik olayi, mesela bi bana bak bi kardesime, ayni anne baba ama ben o zamanlardayken aklim 5karis havada gezerken kardesim essek gibi calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 senko said: bide cocugun asil problemi ergenlikten sonra basliyor oss'de iyi bir kazanamadi diyelim, scs direk, gogo ozel univ, biton para. bitirincede gelir bobo beni amerigaya mastira gonder diye Abi yanlış açıdan bakıyorsun olaya. Hiç bir şey çocuğun problemi değil ki, hepsi senin problemin. Bkz: therefore: çocuk = problem. Hadi kendini duygusal olarak hazırladın çocuğa diyelim, istisnasız ekonomik olarak yerin dibine batacaksın. Hele bahsettiğin gibi orta-üst sınıf 'çocuğum benden daha iyi okusun' kültürün varsa iyice sıçtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 SeaGle said: senko said: bide cocugun asil problemi ergenlikten sonra basliyor oss'de iyi bir kazanamadi diyelim, scs direk, gogo ozel univ, biton para. bitirincede gelir bobo beni amerigaya mastira gonder diye Onu öyle yetiştirip yetiştirmemek senin elinde. Çocuğun zırıltısını susturmak uğruna her şeye boyun eğerseniz "BOBO ÖZÖL ÖNÖVÖRSTÖ" diye yapışır yakanıza. Tam tersi, doğru düzgün yetiştirirseniz ne yaparım da aileme en az yük olup en çok fayda sağlarım" diye düşünen bi çocuğunuz olur. Çok saçma bir bakış açısı, özel üniversiteye gidenler 'doğru düzgün' olmuyor mu yani? Kaçınız bu Türk, erkek, mühendis zihniyetinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ya belli sınırlar dahilinde elbette farklılıklar olacaktır. Ama yani hemen hemen eşit yetiştirme tarzını görmüş iki bireyden biri "ÖZÖL ÖNÖVÖRSTÖ" diye zırlamaz diğeri çalışıp çabalarken. Zırlıyorsa, biyerlerde bi hata yapılmıştır yine de. Çocuk yetiştirmek büyük sorumluluk, kabul ediyorum onu. Ben bu işin altına giremem de diyebilirsiniz ona da lafım olmaz da, çocuk çok kötü bişey 18 yaşında spawn olsun demek çok garip abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 o videoda adamın çocuk sevgi grafiği ve ailenin mutluluk grafiği aşırı doğru geldi bana yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 simdi soyle bisi var, akli basinda olan, sorumluluk sahibi olan cocuk ne yapar, otururu lisede guzelce calisir oss'sine veya neye caliscaksa artik sonra sinavda da guzel bir yere yerlesir iste. ha benim gibi aptallar ne yapar, lisede dolasir akli bes karis havada, sonra devletin bilg muhlerine puani yetmez. hani illa cocugun ozel univ diye zirlamasina greke yok, anne-baba olarak herkes cocugunun iyi egitim gormesini ister. imkan da varsa haliyle istedigi bolumun ozeline yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sesu said: SeaGle said: senko said: bide cocugun asil problemi ergenlikten sonra basliyor oss'de iyi bir kazanamadi diyelim, scs direk, gogo ozel univ, biton para. bitirincede gelir bobo beni amerigaya mastira gonder diye Onu öyle yetiştirip yetiştirmemek senin elinde. Çocuğun zırıltısını susturmak uğruna her şeye boyun eğerseniz "BOBO ÖZÖL ÖNÖVÖRSTÖ" diye yapışır yakanıza. Tam tersi, doğru düzgün yetiştirirseniz ne yaparım da aileme en az yük olup en çok fayda sağlarım" diye düşünen bi çocuğunuz olur. Çok saçma bir bakış açısı, özel üniversiteye gidenler 'doğru düzgün' olmuyor mu yani? Kaçınız bu Türk, erkek, mühendis zihniyetinden. Ordaki muhabbet o değil ki? İnsanlar çeşitli şeylerle karşılaşabilir. Öss olsun lys olsun adı artık ne olduysa, başarılı olamayabilir. Olsa da devlet üniversitesinde okumak istemeyebilir. Bunlar normal. Bahsettiğim şey o değil. Hayatta elini sıcak sudan soğuk suya sokmayıp, bi yaralı parmağa işemeyip, bi çaba göstermeyip "BOBO ÖZÖL ÖNÖVÖRSTÖ" diye zırlayan çocuklar "doğru düzgün" değildir. Özelde de okutsan okumaz zaten genelde. Özel üniversite üzerinden değil de başka birşeyden de örneklenilebilir yani. Sadece o an o söylendi o yüzden onu örnek verdim. Ana fikir senin anladığın şey değil yani aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ben hayatımda "ÖZÖL ÖNÖVÖRSTÖ" diye ağlayan birini görmedim. Gidebilirse gider, gidemezse gidemez, gidemeyecek durumdaysa ve hala elini kolunu sallaya sallaya geziyorsa aptaldır o zaman. Ama özel-beleş üniversite açısından ele almak yanlış gibi geldi. Çocuk kötü bir şeye gelince de: e öyle ama abi? Yani ben sarışın sevmem esmer severim demekle aynı şey bence. Sana olabilir bir şey gibi geliyor ben düşündükçe "OF" diyebiliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bol tarafından var öle tipler sesu. hatta tr'deki semih üniversitesi tarzı dersaneden devşirme ünilerin çoğunun öğrencisi o tip kan emici varlıklardır.. bu hamilelik olayında kadınlar daha şanslı ama. bi bonding vs geyiği ile çocuğu anında sahipleniyorlar. adamın eline bi bebek veriyorlar ve sen gerçekten senin mi değil mi diye kolundaki bileziği kontrol ediyorsun. çünkü sadece küçük bi canlı. sana ait bişi yok o anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ya olabilir tabi hafif geyik ile sitem ettim ben, çocukları sevdiğimden ehüeh. Bu arada ben çok gördüm ÖZÖL ÜNİ diye zırlayan çocuklardan. Hatta biriyle aynı evde yaşıyorum, ev arkadaşım. Özel üni olarak değil sadece, özellikle maddiyata dayalı birçok konuda şımarıklar ve doyumsuzlar. Gerçekten dünya üzerinde o tarz insanlardan çok var, ve emin olun bugün ölseler bi eksisi olmaz ülke ve dünya adına. Hiç karşılaşmamış olman çok garip aslında, özellikle son yıllarda her yerdeler sdf. Şımarıklık, doyumsuzluk, arsızlık, sidik yarıştırmak, kıskançlık, vsvs, bi bünyede toplayabilen insanlardan bahsediyorum. Ve bunları kendileri üretmeden, kendileri kazanmadan falan yapan çocuklar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Hah neyse anladım dediğini. Ama işler her zaman o kadar pürüzsüz yürümüyor işte. Ben mesela, lise dönemimde 250 kişi varsa, 245. falan mezun oldum. Üniversitede açıldım dönem 1. si oldum. Herkesin normları, idealleri (çocuk bakma/büyütme açısından) farklı olacaktır. Senin dediğin yanlış demiyorum, kendine göre doğru işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Çocuk çok büyük bir risk ya. Yemin ediyorum bazı çocukları görüyorum benim çocuğum olsa ağzına vura vura öldürürm. Ya da ne bileyim çocuğum olucak böyle annesinin karnından sakallı falan çıkıcak amele bi tip olucak diye ödüm patlıyor. Harbiden büyük cesaret çocuk yapmak. Düşünsene bana fake diyenlere fak yu diyorum diyen bi tip olsun ya da ona küfür edenlere fog koyan bir tip çıkıyo böyle büyüyünce, ya da ne bileyim gerizekalı bi holigan oluyo, ya da saçma salak forumlarda aptal aptal mesajlar yazarak hayatı geçiyo böyle, kendimi intihar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar