Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Arkadaşlar bana 5 ayımı üniversite öğrencisi olarak bu şehirlerden hangisini geçirmemi tavsiye edersiniz? Seçimimde etkili olacak kriterler; - Huzurlu olsun, güvenli olsun - Tek yabancı dili İngilizce olan birinin insanlarla etkileşime girmesi zor olmasın, yerel dil bilmediği için sefil olmasın - Boş zamanlarını barda içmek, müze ve tarihi mekan gezmek şeklinde değerlendirecek biri için yeterli malzemeye sahip olsun - Estetiği güzel olsun, kar yağdığında güzel gözüksün :) Sizce bu kriterlere hangisi daha iyi uyuyor? Bunlardan başka kişisel fikirler de ekleyebilirsiniz, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Prag tabiki. Sorman kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 varşova patkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 İkisinin de kizlari cok guzel. Prag guzel bi sehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 prag cidden çok güzel bir şehir. sevmemenin imkanı yok. ama varşova'ya gitmedim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 İmkanin varsa bahar donemi git erasmusa. Kisin cok cok soguk oluyor cok cile cekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 varsona'nin patki var daha iyi orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 varşovayı görmedim ama prag inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 arkadaşım erasmus staj için varşova'ya gitmişti 4 ay kaldı, Türkiye'ye geldikten sonra tekrar 1 ay gitti. Hayatının en güzel dönemi gibi anlatıyordu yaşadıklarını. gerçi krakow muydu warsaw muydu emin olamadım gittiği yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 polonyo'da staj yapmistim bildiin koy Prag diyorum o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Kıyaslarken düşünmeyeceğiniz durumlar vardır. Onlardan biri bu. Prag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Prag kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar