Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Şu takımın ön liberosu Mehmet Topal, yerini alacak da uzun sürede başka oyuncu yok gibi gözüküyor. Önüne koy Nuri'yle Selçuk'u. Selçuk çok güzel top dağıtıyor, ileri çok güzel top atıyor. Tek eksiği top rakipteyken fazla pasif kalması işte. Nuri de ofansif anlamda atağa katılır, kısa paslarda hızlı ataklarda etki sağlar. Bu ikisi yokken Emre var, 1-2 seneye Necip yetişecek umarım. Alternatif var orta sahaya, ama ön libero şimdilik alternatifsiz Topal'ın gibi. Başka adamı oraya yamamak boşa orta sahadan güç kesmek anlamına geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 nuri almanyada sürekli ceza sahası ve çevresinde oluyor.ya şut çeken ya araya pas atan yada cezasahasında aradan girip gol atan adam oluyor. bizde ise dikkat ettiğim daha çok ortada oyun kurucu gibi top dağıtsın falan.ondan dortmundaki gibi bir rol istenmemiş.istense zaten derler kardeş sen forvet arkası ortasaha falan takıl denirdi.sanki bak nuri burası ortasaha sen burda takıl saga sola pas at denmiş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Beşiktaş'ın hakkı yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 çakma travila dedi metin tekin yaa : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 rew e katılıyorum 3 orta saha oynayacaksak bence topal-emre-nuri şeklinde olmalı.selçuk tam emre gibi mc oyuncusu ama topalda tam dmc oyuncusu.baya bi orta sahamız var bence.alternatifi çok.bi forvetimiz yok adam gibi orayıda zamanla cenk parselliycek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 nuriyi bilmemde ben memet ekinciyi begendim ayrıca tek forvet oynayan milli takımımızdan da hoslanmıyorum aman aman cok iyi forvetlerimiz var sankide 1 tane koyuyoruz o da burak tam strafor on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 turan viyanaya dayandı. gökhan gönülleri fethetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bundan sonra futbol yorumlarımı ercan saatçi ve fotospor manşetleri seviyesinde yapmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bende seni yapmaya karar verdim reha buna ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 rewendorcuğum şu orçun laçkasını banlatır mısın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 baslikta avusturya falan geciyo ya otmeye baslamis hemen horoz copluk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bu maç gözler Nuri'yi aradı çünkü Nuri başka bir yerdeydi, safsaf. GG inanılmaz bir gol attı. Jenerik insanı. İyi oynamadık. Rakip rezalet bir takımdı. Gereksiz sert oyunlarının, yalan penaltılarının üzerine Volkan'ın penaltıyı kurtarması inanılmaz bir kapak oldu, öyle böyle değil yani. O alpha male sevincini haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Abi rıdvan çocuk gibi, maçtan soğuyorum adamın sesini duydukça, tiksiniyorum herifin söylediği saçma sapan şeylerden. 2-3 ay ingiliz spikerli premier lig maçlarından başka tek bir maç izlemediyseniz midenizi kaldırıyor herif. Bir de şu arcane said: İyi oynamadık. Rakip rezalet bir takımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 öncelikle hiddinkin aklına oğuz mu ne o herif girmiş sanırım. burağı pozisyon yanlıştı.nuriş sahada yoktu. ekici çok hazır değildi. balta baltaladı. ama stoperlerimiz fena değildi sanki.ya da rakibin adam gibi atağı olmadığı için göze batmadılar. kalemiz her daim sağlam. easlanım volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Takım hala oturmamış ve kötü durumda. 2 kişisel beceri ve 2 çok güzel gol ile maçı kazandık. Şu avusturya'ya 5 filan atmamız lazım. Adamlar da hiç bir şey yok yani. Nuri çok geri de kaldığından etkisiz kalıyor. Adam artık orta sahanın önünde oynuyor ve etkili oluyor ama biz inatla adamı defans önüne koyuyoruz. Belki de tarihimizde ilk defa bu kadar güzel bir gruba düşmüştük. Hangi maç deplasman maçı kimse gösteremez. Ama biz bunu da baltalıyoruz, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Avusturya'ı beğendim ben.Güçlü,inatçı,savaşçı takım,ama yetenek çok az.En nihayetinde Alman ekolünden gelen bir milli takım.Ben bizi beğenmedim,maçın ilk 5 dakikası hariç baskın değildik ama kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Rynza said: Biri penaltı sonrası Volkan'ın eşgalini gif yapsın ya. gif yok ama bu var AHHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://img2.photographersdirect.com/img/19309/wm/pd2108266.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 süper bi adam şu volkan. aslanım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Valla bende izlerken, rahat kurtarır volkan dedim penaltı olunca. Penaltı olunca bile güven vermeye başladı adam. Ama bu haykırış durumlarına girmesin artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 TD)Pentagram said: Rynza said: Biri penaltı sonrası Volkan'ın eşgalini gif yapsın ya. gif yok ama bu var AHHAHAHAHAHAHA AHAHHAHAH I CAMEE ben penaltıyı vuran adamın 3 metre olduğunu görünce köşeye vuramıcanı söyledim bizimkilere. nihayetinde de vurmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahah respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 simdi bu magara adamı deil mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 TD)Pentagram said: El-Barto said: http://img2.photographersdirect.com/img/19309/wm/pd2108266.jpg AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Abi yüklenmeyin adama, iyi çıkardı hakkı sevinmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar