Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bu cin ler söz konusu olduğunda çok fazla insan etkileniyor.eskiden bende acayip etkilenirdim yok beni yermi çarpar mı ? çarparsa nasıl çarpar diye.yaw bu cinlerin işi gücü yok mu yok onu çarpar bunun içine girer felan giriyorsa zaten girmesi gerekiyordur senin ruhun bile duymaz. bence bu tarz olayları pek fazla kurcalamayalım oluruna bırakalım.insanlar cin lafını duyunca bir başka etkileniyorlar.[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 off be azmo .. o thread deki gerçek siteyi açtım hani kuzulu muzulu tam loading bitti explorer göçtü g.tüm attı.. :)[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paticik / Din -Siyaset - Laiklik bölümü istiyoruz.. Hoka hey[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: -Wissy, 08 Eylül 2004 13:02 tarihinde demiş ki: Soguk icilir, tonikle iyi gider... LOL! cinlere inanmak ya da inanmamak kişinin kendisine kalmış ben cinlerin varlığına inanıyorum geriye kalan insanların inanıp inanmaması pek de umrumda değil açıkcası[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Babacum +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 İnanırım. Ama benden uzak olsunlar yeter.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 o zaman UO espri yapmazsam çatlarım.. ıssız bi adaya düştünüz ve bir cin le karşılaştınız.. Dileyeceğiniz 3 şey ne olur? -Black Pearl -Mandrake Roots -Bloodmoss *Kal Ort Por*[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ee rün yoksa nereye gidiyosun[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 rune book+recall scroll+rune to britain.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 naturel dogru cevabı verdı alkıslayınız.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hmm evet bunu hiç düşünmemiştim.. o zaman regleri yiyip bi kaç gün daha yaşardım :P[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 fullspellbook+tüm buyu malzemelerinden 60tane olan bir çanta+ ... 2 şey dilerdim yeterdi herhalde sonra öldürünce nasıl geri dönücez orası karısık biraz ama hiç olmazsa bir cin öldürdüm diye havamız olur acaba ne çıkar cinden?..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ultima online üzerine master yaptım ben:-P[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eet biraz urkutucu ve okuması sıkıcı.. ozet yazsaydın yha:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Cinler de dunyada yaşıyor ve her an heryerde olabilirler biz onları goremiyoruz fakat onlar bizi gorebiliyro ve insanlardan uzak yerlerde yaşamayı tercih ediyorlar..onlarda tanrıya inanmak durumundalar ibadetleri nedir ne degildir bilmiyorum ama onlar da nasıl iyi insan kotu insan warsa onlar da ole....Takmayın kafanıza[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ne guzel aciklayici bir yazi yazmi$ tirsmamaniz icin i$te yahu bende zamaninda karabasandan korkardim ara$tirinca giderdim korkuyu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 neymiş abi karabasan anlat bilelim ogrenelım[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar