Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cin

avp

Öne çıkan mesajlar

bu cin ler söz konusu olduğunda çok fazla insan etkileniyor.eskiden bende acayip etkilenirdim yok beni yermi çarpar mı ? çarparsa nasıl çarpar diye.yaw bu cinlerin işi gücü yok mu yok onu çarpar bunun içine girer felan giriyorsa zaten girmesi gerekiyordur senin ruhun bile duymaz.

bence bu tarz olayları pek fazla kurcalamayalım oluruna bırakalım.insanlar cin lafını duyunca bir başka etkileniyorlar.[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 08 Eylül 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
Soguk icilir, tonikle iyi gider...

LOL!

cinlere inanmak ya da inanmamak kişinin kendisine kalmış
ben cinlerin varlığına inanıyorum geriye kalan insanların inanıp inanmaması pek de umrumda değil açıkcası[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

rune book+recall scroll+rune to britain.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

ultima online üzerine master yaptım ben:-P[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Cinler de dunyada yaşıyor ve her an heryerde olabilirler biz onları goremiyoruz fakat onlar bizi gorebiliyro ve insanlardan uzak yerlerde yaşamayı tercih ediyorlar..onlarda tanrıya inanmak durumundalar ibadetleri nedir ne degildir bilmiyorum ama onlar da nasıl iyi insan kotu insan warsa onlar da ole....Takmayın kafanıza[signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
The Drow Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...