nomsaR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hoşgeldin diyemiyorum ya, ayıptır. salyalar şelale oldu.
cemss Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sen yazınca gördüm rasmon ama izmirli değilmiş izmirde yaşıyormuş.
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 olsun canım, mesela bi adanalıysa ve izmirde yaşıyosa, mükemmel. ya da balıkesir pomak kızı ve izmirde yaşıyosa, şahane. benden selamla hoşgeldin der misiniz arkadaşa?
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://forum.paticik.com/search.php?62,search=izmir,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bende bayanım hemde doğma büyüme izmirliyim napıcaz.
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 insan gibi duralım o zaman abartmaya gerek yok
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 nomsaR said: hoşgeldin diyemiyorum ya, ayıptır. salyalar şelale oldu. Kendin için en iyi olanı biliyorsun şampiyon.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 "izmirli kızlar" aman yareppi ! izmir insanı güzeldir iyidir. severim. hemşerilerime laf yok.
napae Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 İstanbullu kızlar kadar süper olamazlar ama tabi.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 izmir candır istanbul canan demişler
napae Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 nomsaR said: pardon? İstanbullu kızlar kadar süper olamazlar ama tabi.
Bittus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Patideki abazanliga bi cozum bulunsun. Nedanko abazalari toplayip Rus'a filan gotursun, ne bileyim.
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 izmir'in kızı denizden sabaha karşı avlanmış levrek'e benzer, akşamına ızgarasını yaparsın, yemeden önce bakarsın görüntüsü cezbeder adamı, önce yemeye kıyamazsın ama o kokusu bırakmaz seni, uzun ince şekli mübarek dersin deniz kızı, ayıklamaya başlarsın, atarsın 2 yudum. tadı damağında kalır, enfes mübarek kuzu eti, ama çok güvenme kendine kılçığı battı mı boğazına öldürür adamı. istanbul kızı eminönünde yediğin balık ekmek gibidir, atıştırırsın öğünün geçer. bye.
olitere Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 şu başlığın açılması başlı başına içler acısı bir tablo
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 nomsaR said: izmir'in kızı denizden sabaha karşı avlanmış levrek'e benzer, akşamına ızgarasını yaparsın, yemeden önce bakarsın görüntüsü cezbeder adamı, önce yemeye kıyamazsın ama o kokusu bırakmaz seni, uzun ince şekli mübarek dersin deniz kızı, ayıklamaya başlarsın, atarsın 2 yudum. tadı damağında kalır, enfes mübarek kuzu eti, ama çok güvenme kendine kılçığı battı mı boğazına öldürür adamı. istanbul kızı eminönünde yediğin balık ekmek gibidir, atıştırırsın öğünün geçer. bye. bune ya : )
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 levrek in kiremiti güzel olur, ızgara da harcanmaz istanbul da balık yemek tad vermiyor, deniz olmayan yerde güzel balık
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Llama said: nomsaR said: izmir'in kızı denizden sabaha karşı avlanmış levrek'e benzer, akşamına ızgarasını yaparsın, yemeden önce bakarsın görüntüsü cezbeder adamı, önce yemeye kıyamazsın ama o kokusu bırakmaz seni, uzun ince şekli mübarek dersin deniz kızı, ayıklamaya başlarsın, atarsın 2 yudum. tadı damağında kalır, enfes mübarek kuzu eti, ama çok güvenme kendine kılçığı battı mı boğazına öldürür adamı. istanbul kızı eminönünde yediğin balık ekmek gibidir, atıştırırsın öğünün geçer. bye. bune ya : ) izmir kızı eminönünde balık yerken yanında içtiğin turşu suyudur:)
Öne çıkan mesajlar