Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

foruma izmirli bayan geliyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olsun canım, mesela bi adanalıysa ve izmirde yaşıyosa, mükemmel.

ya da balıkesir pomak kızı ve izmirde yaşıyosa, şahane.

benden selamla hoşgeldin der misiniz arkadaşa?
Mesaj tarihi:
izmir'in kızı denizden sabaha karşı avlanmış levrek'e benzer, akşamına ızgarasını yaparsın, yemeden önce bakarsın görüntüsü cezbeder adamı, önce yemeye kıyamazsın ama o kokusu bırakmaz seni, uzun ince şekli mübarek dersin deniz kızı, ayıklamaya başlarsın, atarsın 2 yudum. tadı damağında kalır, enfes mübarek kuzu eti, ama çok güvenme kendine kılçığı battı mı boğazına öldürür adamı.

istanbul kızı eminönünde yediğin balık ekmek gibidir, atıştırırsın öğünün geçer. bye.
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

izmir'in kızı denizden sabaha karşı avlanmış levrek'e benzer, akşamına ızgarasını yaparsın, yemeden önce bakarsın görüntüsü cezbeder adamı, önce yemeye kıyamazsın ama o kokusu bırakmaz seni, uzun ince şekli mübarek dersin deniz kızı, ayıklamaya başlarsın, atarsın 2 yudum. tadı damağında kalır, enfes mübarek kuzu eti, ama çok güvenme kendine kılçığı battı mı boğazına öldürür adamı.

istanbul kızı eminönünde yediğin balık ekmek gibidir, atıştırırsın öğünün geçer. bye.

bune ya : )
Mesaj tarihi:
Llama said:

nomsaR said:

bune ya : )

izmir kızı eminönünde balık yerken yanında içtiğin turşu suyudur:)
  • Yeni Oluştur...