Ren Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 abi adam görmemiş olmuş bitmiş. daha sonra devam eden pozisyonda görülen bir karar yanlış verilmiş diyor. görülen bir karar yanlış verilmiş. bunun neresini anlayamadın :) beşiktaşlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 @tinu: neyi savundugmun farkindayim. Sana daha net anlatayim, tane tane. Yan hakem, ofsayt pozisyonunu suzemedi/vermedi/teroristlik yapti/ hata yapti (diledigini sec) Hakem, yan hakemden bir ofsayt uyarisi gelmedigi devaminda yapilan penaltiyi caldi. Simdi, Orta hakem, penalti calmisken, penaltiya sebebiyet veren oyuncuya nasil sari kart gostermedi? Engin futbol bilginle, bana bu sari kartin nasil cikmadigini anlatir misin? Aslinda o pozisyonun oncesinden ofsayt olmasi aleyhinize bi hata yapildigini gosteriyor. Bunda herkes hemfikir zaten. Tartistigimiz bu degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ren said: abi adam görmemiş olmuş bitmiş. daha sonra devam eden pozisyonda görülen bir karar yanlış verilmiş diyor. görülen bir karar yanlış verilmiş. bunun neresini anlayamadın :) beşiktaşlıyım yanlış demiyor kasıtlı vermedi veremedi diyor, veremeyecek olan adam ofsayt pozisyonuna penaltıyı nası veriyor diye soruyorum bende! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ofsaytı pas geçmiş penaltı vermiş, penaltıyı vermiş sarı kartı pas geçmiş..Simaonun pozisyonda, müdahele topa demiş,penaltıyı vermemiş , bu kez korneri es geçmiş..sonuç olarak Ernst 2. sarıdan kırmızı görüp atılırdı, beşiktaşmaçı kaybedebilirdi. Sonra beşiktaşlılar abi odsaytı vermedi diyince adam yine bir mazeret bulurdu.Pozisyon net ofsayt,bu NET ofsayt verse olmayacak bir penaltı, ve yenilmeyecek bir gol.Sonuç olarak ernst 2.sarı kartı görmedi, beşiktaş katletilmedi diye üzüntüden yazıyo arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ohoooooo, Ayni seyi tekrar tekrar yaziyoruz. Ofsaytta hata yapan yan hakem. Penaltiyi veren orta hakem. Karti cikaramayan orta hakem. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo sen bizi anlamıyosun, net şekilde herkes gördü sarı kart verilmedi ernst e.Bu hakemi bizim için daha iyi yapmıyor malesef, nerdeyse sistematik olarka diycez kararlar aleyhimize veriliyor.Dün kü gs fb derbisinde, gsnin ofsayt olan golleri verilse halinizi düşünemiyorum burda, klavye kıranlar olurdu.Sende hala üzerine üzerine uğraşıyosun burda inatla.Sende bizi anla umursamıyoruz ernste kart geldi mi gelmedi mi ,neden çalınmıyor net ofsayt diyoruz, neden verilmiyor penaltı diyoruz.Herkese verilen penaltı ofsayt Beşiktaşa da verilsin adalet olsun diyoruz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Hakemler yanlış kararlarını farkı bir yanlış kararla örttükleri sürece bize veya başka herhangi bir takıma faydası yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo said: @tinu: neyi savundugmun farkindayim. Sana daha net anlatayim, tane tane. Yan hakem, ofsayt pozisyonunu suzemedi/vermedi/teroristlik yapti/ hata yapti (diledigini sec) Hakem, yan hakemden bir ofsayt uyarisi gelmedigi devaminda yapilan penaltiyi caldi. Simdi, Orta hakem, penalti calmisken, penaltiya sebebiyet veren oyuncuya nasil sari kart gostermedi? Engin futbol bilginle, bana bu sari kartin nasil cikmadigini anlatir misin? Aslinda o pozisyonun oncesinden ofsayt olmasi aleyhinize bi hata yapildigini gosteriyor. Bunda herkes hemfikir zaten. Tartistigimiz bu degil zaten. engin futbol bilgimle hemen anlatıyım, hakem; zaten bütün maç beşiktaşın ağzına sıçtım ,üstüne şimdi ofsayt olmasına rağmen birde penaltı verdim , şimdi kırmızı kart çıkartırsam üstüne çok abartmış olurum, o zaman bazı şeyler çok belli olur , fedarasyondaki abilerim çok kızar diye düşünürek ernst e sarı kart çıkartmadı! olay bu kadar basit! bütün maç beşiktaşın aleyhine çalışmış, üstelik bunu kasıtlı olarak yaptığı gün gibi ortada bir hakemin , vermemesi gereken bir penaltı pozisyonunda göstermediği sarı kartı burada yazıp üstüne melissiniz diyorsan aslında çok fazla konuşcak bir şey de yok , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Allah askina su basligin tumunu okuyup gelip yazin suraya. Besiktas katledilse ne olur, katledilmese ne olur. Bana ne! Sizin mantiginizla, macin ilk dakkasinda verilen hatali bir tac yuzunden tum macin geleceginin degistigini fln tartismamiz lazim. Back to the future hesabi ;) Mevzu su, aha bi daha yaziyorum, Yonetimin gaziyla oyle bir psikolojiye girdiniz ki, halen katledildiginizi dusunebiliyorsunuz. Su saatten sonra bjk katledilse ne olacak ki? Salak mi bu hakemler? Sampiyon mu olacaksiniz? Kume mi duseceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bu arada katledilmiyosunuz derken, bu gun hakem iyi yonetti demiyorum hasa. Sadece, hakemler hata yapiyor,bazen cok hata yapiyorlar, evet bazilari tetikci gibi yanli hakemler. Ama bunlar her takimin basina geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo said: Allah askina su basligin tumunu okuyup gelip yazin suraya. Besiktas katledilse ne olur, katledilmese ne olur. Bana ne! Sizin mantiginizla, macin ilk dakkasinda verilen hatali bir tac yuzunden tum macin geleceginin degistigini fln tartismamiz lazim. Back to the future hesabi ;) Mevzu su, aha bi daha yaziyorum, Yonetimin gaziyla oyle bir psikolojiye girdiniz ki, halen katledildiginizi dusunebiliyorsunuz. Su saatten sonra bjk katledilse ne olacak ki? Salak mi bu hakemler? Sampiyon mu olacaksiniz? Kume mi duseceksiniz? kümeye düşmemiz yada şampiyonluğa oynamamızın bununla bir alakası yok, bariz bir şekilde fedarasyonun beşiktaş düşmanlığının hakemlere yansımasıdır olay, bu yönetimin soktuğu bir piskoloji felande değil, gayet ortada olanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Eh tinu, Iste buna eyyam diyoruz. Bu eyyama da yoneticiler sebep oluyor, taraftar da canak tutuyor. Bana dokunmayan yilan bin yasasin dedikce de bu boyle olacak. Cok degil, yakin gecmiste yeter demiroren diyen taraftar, su an katlediliyoruz diyor, demioren unutuldu. Bu tezgah bjk ye yariyor mu? Bu sene bjk, o kadar transfere ragmen facia. Ama su an oyle bir tezgah var ki goren hersey yolunda, bir komploya kurban gidiyorsunuz sanacak. Eee, bu kafayla gelecek sene ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 wendigo beşiktaşı , yönetimi, transferleri tartışmak farklı bir nokta bariz bir şekilde fedarasyonun beşiktaş düşmanlığını tartışmak farklı bir nokta, ben demirören in hatalarını, yapılan transferleri , bu sene beşiktaşın ligdeki durumunu istersen seninle ayrı tartışırım, ama tartışamıycam tek bir şey var bu da , bariz bir şekide fedarasyonun verdiği cezalarla uygulamalarla ,konuşmalarıyla, beşiktaş düşmanlığını göstermesidir, bu da doğal olarak hakemlere ve hakem kararlarına yansıyor, bu açık ve net ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ne çaktık ya hakeme inat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 nolmuş lan buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tinu; eğer beşiktaş düşmanlığıysa amaç, neden beşiktaş aleyhine olan quaresma'nın direk kırmızısı veya ernst'in ikinci sarısı verilmiyor ? hakemler kötü, ama sistematik olarak sizin aleyhine kötü olduğunuza inanmanız dandik beşiktaş/galatasaray/trabzon yönetiminine inandığınızın kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ikinci sarıyı verememesinin nedeni melislik değil bence. hakemin kendince ölçüp biçtiği dengeleme politikası. ki o da ayrı bir yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Q7'nin nerede direk kırmızı kart , abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Darksun said: Q7'nin nerede direk kırmızı kart , abartmayın. ya posisyonu görmedim ama herkez direk tekma attı diyor hani bence kırmızı o halde kaçırdım tam o esnada o posisyonu gerçi kimse konuşmuyor bu durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Kırmızı felan değil o , adam hırsla makas attı adama. Sarı doğru sinirlerine hakim olamadı. Hoş bu ligde bize uçan tekme atan adama sarı bile çıkmıyor ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 fizban; hakem bütün maç zaten yapacağını yaptı, adam bütün maç boyunca beşiktaş aleyhine 20 tane düdük çaldıysa arada 2 tanede lehine çalsın artık! dimi! o iki lehine karar işin süsü he bu oranlar yarı yarıyadır adam beşiktaşın aleyhine caldığı kadar lehine de çalıyordur o zaman o hakemin beceriksizliği gösterir, çünkü iki taraf içinde hata yapıyor demektir, ama bugun oldugu gibibir taraf magdur ediliyorsa bu kasıttır, fedarasyonun beşiktaş düşmanlıgının yansımalarına en büyük örnek de, ligtv deki bu aksamki programdır, markus merk denen adam önderin pozisyonunda hakem haklı diyebiliyor, hatta hakemi tebrik ediyor doğru karar verdiği için, üstüne şansalda destek veriyor, güya beşiktaşlı diye bilenen yılların teknik direktörü mustafa denizli orda tek kelime etmiyor, bir kişi de madem hakemin kararı doğru hakem önderin topa dokunduğunu gördüğü için penaltı vermedi , e o zaman korner nerde diye sormuyor????? r!! bu bile yayıncı kuruluşun fedarasyon korkusundan beşiktaş düşmanlığını açık ve net gösteriyor,!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 mesala siz fenerlisiniz siz bir yorum getirin lig tv nin bu davranışına normal mi sizce??? bariz penaltı olan bir pozisyona penaltı çalınmıyor,bu karar haklı bulunuyor gerekçe olarak önce topa müdahale gösteriliyor ve üstüne hakem tebrik ediliyor defalarca hemde ama hakemin pozisyon sonrasına korner vermemesine değinilmiyor!! mantıklımı bu? yada aynı olay fenere yapılsaydı ne yapardınız ne düşünürdünüz? hiç kasıt aramaz ne var canım yayında hatadır olurmu derdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 top çıkmadı ki korner yaa ovut versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 çıktığını hatırlıyorum ki zaten çıkmadıysa hepten beter, simao nun topa yetişme ihtimalı var demektir bu , buna penaltı değil diyorlarsa yine kasıttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yok orda başka adam alıp sonra ileri vuruyor hakemde kalk kalk diyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar