Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 baslangic olarak biraz bilgi vereyim Granmaster lig icin. Granmaster Lig Nedir? Season 2 'nin baslamsindan iki hafta sonra olacak ligtir. Kendi regionundaki en iyi 200 oyuncunun olacagi ve sadece bir mac sonrasi lige yerlestirelecektir. Bunun bir baska anlami sadece Master lig degil Diamant oyuncularida bu lige girebilir. Yani sanslar esit ve iyi olan her oyuncu bu lige girebilir. Grandmaster lig icin an itibari ile aktiv oyuncu olmak zorunda. Bu ligin baska bir anlamida pro oyuncular icin bir prestij ligi. S: Soru C: Cevap S: Grandmaster lige nasil girebilirim? C: [list] [*] Ligde bos bir yer bulunmasi [*] En iyi 200 oyuncu durumuna göre puaniniz olmasi (gizli puan) [*] Giris hakkinizin bulunmasi [/list] S: Peki Giris Hakki ne demek? C: [list] [*] Bonus puaninizin 180'den az olmasi size bu hakki verecektir. [/list] S: Bu ligden düsme sansim var mi ? C: [list] [*] Eger Bonus punaniniz 270 asarsa otomatikmen Grandmaster ligden cikarilacaksin. [/list] S: Grandmaster ligdeleri baskalarida görebilecek mi? C: [list] [*] Oyuncunun profildeki Grandmaster iconuna tiklamak yeterli olacak [/list] S: Grandmaster ligde kalmak icin aktiv olmalimiyim ? C: [list] [*] Evet aktiv olmayan oyuncu ligden cikarilacak [*] Bonus puani en fazla 270 olmali yani 3 haftayi gecmemeli bu asagi yukari 45 ladder game demektir. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hadi yine iyisiniz artık beni tek tusla takip edebilceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Memphis said: hadi yine iyisiniz artık beni tek tusla takip edebilceniz son duruma göre darkswarm veya stimpfy'i tek tuşla takip etcek gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 şuanki puanların anladığım kadarıyla önemi yok , 29mart + 2hafta süresindeki puana göre girilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gizli puanlarımız reset yiyicek mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Sleeep said: şuanki puanların anladığım kadarıyla önemi yok , 29mart + 2hafta süresindeki puana göre girilecek... Gizli puanının her zaman etkisi var. Daha önce de okuduğum tüm yerlerde MRI ilk 200'e yakın yada onun içinde olan kişiler girecek diyordu. Hatta bol bol oyun atın muhabbeti felan da dönmüştü. MRI'lar hiçbir zaman resetlenmiyor yeni sezon gelse bile. Görünen puanlar resetlenecek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 peki bu MRI denen olay şöyle bişi mesela sleeep vs x zerg maçı yapıldı , yenildim adamın MRI arttı benim azaldı hatta adam üstüme çıktım MRI da ama şu var o vakit z imbaydı roach 9 armor 50 ataktı bu yüzden yendi , yeni peç balance gelince benden el alamıcak mesela ... reset geliyorsa toptan gelmeli kanaatindeyim kısacası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 patchten sora aynı seviyedeyseniz favored olarak yine gelir karsına yenersin ödeşirsiniz abartı bi win streake girmedikçe sürekli belli saatlerde aynı kişiler geliyo xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bu arada doğrusu mmr olacak mri yazdım tıptaki gelmiş aklıma nereden estiyse. Dediğin doğru olabilir ama her kazanma yada kaybetmede mmr azalıp çoğalmıyor bildiğim kadarıyla. Orada teams even yazsa bile algoritma seni sürekli yüksek ve alçak mmrlara karşı deniyor. Sigma diye bir kavram var birde sıfıra ne kadar yakın olursa sistem senin skillinden o kadar emin demek oluyor. Eğer sistemin bekelemediği sonuçlar elde etmeye başlarsan bu sefer seni iyice dengesiz karşılaştırmalara tabi tutmaya başlıyor anlayabilmek için. Sigmanın gibi kavramların var olmasının sebebi progamerlarda dahi adam bir gün çok iyi oynarken diğer gün çok kötü oyunlar çıkartabiliyor olması. Kondisyon, psikolojik etkisi felan da var bu işin. Blizzardın matchmaking algoritması absurd birşey zaten. Varsa forumda matematikçi felan açıklasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ben çok fazla şahit oldum maç 1 even adamı yeniyorum maç 2 aynı adama slightly favored oluyorum... veya yeniliyorum adam o şekile geçiyor direk blizzin evenı slightlysi değişiyor tek maçta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ben zaten onun her an gerçekleştiğini iddia etmedim. İşin o kadar detayını ve asıl işleyişini bir tek blizzard biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yani region olarak türkiyemiyiz ? yoksa avrupa olarakmı yada asya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 region=europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar