Way Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 iverson heralde kucuklugunde bizden daha cok sicramistir ama boyu dier nba oyuncularina gore kisa? sonuc olarak bence boyun uzamasini genetik bazi seyler onluyo ailende hic 2 metrelik adam yoksa (uzak yakin fark etmez hatta 3 kusak oncesi bile olabilir) sen 2 m olamazsin istedigini yap istersen gunde 10 litre sut ic 24 saat basket oyna..kucukken benden daha cok basket oynayan bi suru cocuk vardi her gun sut iciyorum seni gecem falan diyolardi ben hic sut icmedim su an onlara kusbakisi bakiyorum :) not: yukardaki olaya ornek mesela benim dayım 1.95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Yaşım 14ken boy 1.78tü yaş 15 boy 1.83 bende mi anormalim acaba? :)Futbol oynuyoz boy uzuyo olaya baq.Nese BAsketbol yada yüzme var mı?Varsa normal.15 yaşında 2.01lik arkım var..[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: LvL_Sabo, 06 Eylül 2004 19:05 tarihinde demiş ki: hemen hesaplayalım doğduğunda 50 santim olsan 180 - 50 = 130 santim uzamışın şu güne kadar 14 yaşındasın 130 / 14 = 9.3 santim uzuyorsun her yıl 19 yaşına kadar uzayacağını göz önüne alırsak: 19 - 14 = 5 yılın var 5 x 9.3 = 46.5 santim uzayacaksın. boyun da 1.80 + 46.5 = 226.5 santim olacak Matematik Hocasımısın yada prdn yanlış söledim insanların bır yılda ne kadar vede nası uzadıklarını mı inceliyosun :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Avrupa Fatihi Galatasaray...| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 2 metre olmazsın 1.95 en fazla[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 uzar mısın bilmem de karşılaşırsak eğer dayak filan yiyebilirsin. tööbe tööbe... ne uzuyosunuz olm![signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yaw abey fazla uzun olmakta zor yaslılıgın zor olur kambur olursun en ıyısı 1,65 ehehhe kıloda cok olcak[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Benim yaş 16 boy 1.85 flan saçla beraber 2.30 cm :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kilo kac[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Arkadaslar olayin iki nedeni var. buyuk ve onemli olan nedeni genetik diger etmeni cevre(yani sut basketbol filan). Normalde uzun bir insan olcaksaniz bu genetikle ilgilidir ama sut icmek ve basket oynmak bunu en ust seviyeye cikarir yani ornek olarak. iki ikiz kardesi alalim biri adam gibi sut icmeden basket oynamadan 190 olduysa diger ikinci ikiz kardes duzenli hep sut icip hemde duzenli bir sekilde basket filan oynarsa onun boyuda 195-200 filan olur. Yani asil neden genetik ama cevreninde etkisi vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 benim boy 1.80 göbek 30 kilo var sanırım ama mutluyum...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 çevrenin etkisi yaklaşık olarak %11.5 oluyor diye hesapladım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Abicim 2 metranin üstüne çıkmak için o kadar heveslenmeyin... çok güzel bir şey değil 1.95 üstü normal bir insan için çok güzel değşl bence. Şahsen 1.93'üm ve gayet memnunum boyumdan .. 1.94 olurum herhalde zaten artık anca çünkü 18 yaşındayım yani. Yurt dışına-Almanya gibi boy ortalaması 1.85 olan bir yere- kaçarım derseniz ayrı tabi o zaman 2.05 anca yeter :) ama ona göre de rahattır ...[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 silthin boyunun durmadan uzadığına dair şehir efsaneleri yaygındır.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Simdi herkezde aynı olucak die bi durum yok benim 14 yasımdayken boyum 1.81 di suanda 17 yasındaım boyum 1.91 snrm 8-10 cm daha uzarsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 eger bu yasinda bir kulube yazilir ve basketbol'a baslarsan (minik takim) 2 metre'den daha fazlada olabilirsin, cunku daha vucudun ergenlikteki geli$mesini henuz tamamlamis degil 19'una kadar saglikli beslenir ve dedigim gibi devamli antreman yaparsan ilerde prof. basketbolcu bile olabilirsin.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ama olamassan o boyla sıçtın söyliim. 95 üstü kız arkadaş bulmakta zorlanıo bak :p allahtan daha olmadım o kadar hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 1.80 ha guzel basketçi mi olacan kardeşim..:P[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 genetikle de ilgili yani babanın annenin diil de anne tarafının boyu uzun mu??.[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ya bnm boy 1.83 kilo 74 sizce orantılımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 daha uzayoıp napcan ya manyak :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 16 yaşındayım 1.88 boy 105 kilo var daha fazla uzamak istemiyorum ne yapmam lazım bun bilen varmı? (gerçi bundan sonra ne kadar uzar insan orasıda tartışılır)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: LvL_Sabo, 06 Eylül 2004 19:05 tarihinde demiş ki: hemen hesaplayalım doğduğunda 50 santim olsan 180 - 50 = 130 santim uzamışın şu güne kadar 14 yaşındasın 130 / 14 = 9.3 santim uzuyorsun her yıl 19 yaşına kadar uzayacağını göz önüne alırsak: 19 - 14 = 5 yılın var 5 x 9.3 = 46.5 santim uzayacaksın. boyun da 1.80 + 46.5 = 226.5 santim olacak sabo hoş söylemişsinde süt belli bi yaştan sonra etki yapmıyorki 20 yaşına kadar boyun uzar yani benim abim 20 yaşına kadar uzattı boyu 18 den sonra baya bi yawaş bende öyleyim shu anda 15 16 17 1.50 iken 180 falan oldum artık yavaş yavaş uzuyorum tabi sporun etkisi cok fazla[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar