Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 yaşındaki bir insanın boyu daha ne kadar uzar

Sinank

Öne çıkan mesajlar

iverson heralde kucuklugunde bizden daha cok sicramistir ama boyu dier nba oyuncularina gore kisa?

sonuc olarak bence boyun uzamasini genetik bazi seyler onluyo ailende hic 2 metrelik adam yoksa (uzak yakin fark etmez hatta 3 kusak oncesi bile olabilir) sen 2 m olamazsin istedigini yap istersen gunde 10 litre sut ic 24 saat basket oyna..kucukken benden daha cok basket oynayan bi suru cocuk vardi her gun sut iciyorum seni gecem falan diyolardi ben hic sut icmedim su an onlara kusbakisi bakiyorum :)

not: yukardaki olaya ornek mesela benim dayım 1.95
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşım 14ken boy 1.78tü yaş 15 boy 1.83 bende mi anormalim acaba? :)Futbol oynuyoz boy uzuyo olaya baq.Nese BAsketbol yada yüzme var mı?Varsa normal.15 yaşında 2.01lik arkım var..[signature][hline]Hoax®

"İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 06 Eylül 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
hemen hesaplayalım
doğduğunda 50 santim olsan
180 - 50 = 130 santim uzamışın şu güne kadar

14 yaşındasın
130 / 14 = 9.3 santim uzuyorsun her yıl

19 yaşına kadar uzayacağını göz önüne alırsak:
19 - 14 = 5 yılın var
5 x 9.3 = 46.5 santim uzayacaksın.

boyun da
1.80 + 46.5 = 226.5 santim olacak

Matematik Hocasımısın yada prdn yanlış söledim insanların bır yılda ne kadar vede nası uzadıklarını mı inceliyosun :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Avrupa Fatihi Galatasaray...|
Sosyal ağlarda paylaş

yaw abey fazla uzun olmakta zor yaslılıgın zor olur kambur olursun en ıyısı 1,65 ehehhe kıloda cok olcak[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar olayin iki nedeni var. buyuk ve onemli olan nedeni genetik diger etmeni cevre(yani sut basketbol filan). Normalde uzun bir insan olcaksaniz bu genetikle ilgilidir ama sut icmek ve basket oynmak bunu en ust seviyeye cikarir yani ornek olarak. iki ikiz kardesi alalim biri adam gibi sut icmeden basket oynamadan 190 olduysa diger ikinci ikiz kardes duzenli hep sut icip hemde duzenli bir sekilde basket filan oynarsa onun boyuda 195-200 filan olur. Yani asil neden genetik ama cevreninde etkisi vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim 2 metranin üstüne çıkmak için o kadar heveslenmeyin... çok güzel bir şey değil 1.95 üstü normal bir insan için çok güzel değşl bence. Şahsen 1.93'üm ve gayet memnunum boyumdan .. 1.94 olurum herhalde zaten artık anca çünkü 18 yaşındayım yani.
Yurt dışına-Almanya gibi boy ortalaması 1.85 olan bir yere- kaçarım derseniz ayrı tabi o zaman 2.05 anca yeter :) ama ona göre de rahattır ...[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 06 Eylül 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
hemen hesaplayalım
doğduğunda 50 santim olsan
180 - 50 = 130 santim uzamışın şu güne kadar

14 yaşındasın
130 / 14 = 9.3 santim uzuyorsun her yıl

19 yaşına kadar uzayacağını göz önüne alırsak:
19 - 14 = 5 yılın var
5 x 9.3 = 46.5 santim uzayacaksın.

boyun da
1.80 + 46.5 = 226.5 santim olacak

sabo hoş söylemişsinde süt belli bi yaştan sonra etki yapmıyorki 20 yaşına kadar boyun uzar yani benim abim 20 yaşına kadar uzattı boyu 18 den sonra baya bi yawaş bende öyleyim shu anda 15 16 17 1.50 iken 180 falan oldum artık yavaş yavaş uzuyorum
tabi sporun etkisi cok fazla[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...