Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İzlediniz mi bu diziyi? İlk gösterimi hangi gündü bilmiyorum. Bugün Avrupa KanalD (DFUN galiba adı) sayesinde izledim diziyi. İzlerken baya güldüm ben. Espriler falan oldukça güzeldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence iyi bir yapım olmuş.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ]

Mesaj tarihi:
Nassı yaa nerede yayında? Normal Kanal D'mi veriyor? İlginç. Ablasının saçına tükürdüğü gibi bir sahne hatırlamıyorum. Haa ablaları ellerine tükürüp saçını düzeltiyrodu ama. Bir izle derim denk gelebileceksen.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ]

Mesaj tarihi:
evet evet
dayı da fena değil gibi
ama aklım las vegas'ta benim:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
O ayrı güzeldi. Karıştırma onu kendi başlığı var onun :)[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
eh işte idare eder . diğer saçma dizilerden iyidir genede .[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya arkada kıhkıh efekt koyup amerikan vari dizi yapıyorlar kıl ediyorlar, bi işinize kendinize göre yapın be kardeşim bok gibi olmuş işte[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Mesaj tarihi:
Aha Dolby Surround oldular esprisi falan da baya iyiydi. (Ama dizinin en sonundaki Toraman'ın olayı süperdi hakikaten. Güzelyalı falan :P) İzlenmeli bence. Komedi dizisi olarak oldukça iyi gözüküyor.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki:

• Yeni Oluştur...