VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 İzlediniz mi bu diziyi? İlk gösterimi hangi gündü bilmiyorum. Bugün Avrupa KanalD (DFUN galiba adı) sayesinde izledim diziyi. İzlerken baya güldüm ben. Espriler falan oldukça güzeldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence iyi bir yapım olmuş.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki: artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Tükürüyo falan ablası saçına o mu?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 şu anda yayında.. bazen çok komik ama bazı espriler çok abuk subuk amerikan tarzı...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Nassı yaa nerede yayında? Normal Kanal D'mi veriyor? İlginç. Ablasının saçına tükürdüğü gibi bir sahne hatırlamıyorum. Haa ablaları ellerine tükürüp saçını düzeltiyrodu ama. Bir izle derim denk gelebileceksen.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki: artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 evet evet dayı da fena değil gibi ama aklım las vegas'ta benim:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 O ayrı güzeldi. Karıştırma onu kendi başlığı var onun :)[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki: artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 eh işte idare eder . diğer saçma dizilerden iyidir genede .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Sensor olayında koptum. Ne sen sor ne ben söyliyeyim. :lol:[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya arkada kıhkıh efekt koyup amerikan vari dizi yapıyorlar kıl ediyorlar, bi işinize kendinize göre yapın be kardeşim bok gibi olmuş işte[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 beğendim ben güzeldi[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 şu kahkaha efektini kıssınlar azcık ya çok fazla kullanmışlar potansiyeli var dizinin benim hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Aha Dolby Surround oldular esprisi falan da baya iyiydi. (Ama dizinin en sonundaki Toraman'ın olayı süperdi hakikaten. Güzelyalı falan :P) İzlenmeli bence. Komedi dizisi olarak oldukça iyi gözüküyor.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki: artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 toraman olayı harbi beterdi allah düşmanımın başına vermesin... tü tü[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 o dizi bizim orda cekiliomus haberim yoktu...senaryo yu yazan kisi bizim orda zaten bari bende cikiyim bi ara tv ye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar