Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayı

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

İzlediniz mi bu diziyi? İlk gösterimi hangi gündü bilmiyorum. Bugün Avrupa KanalD (DFUN galiba adı) sayesinde izledim diziyi. İzlerken baya güldüm ben. Espriler falan oldukça güzeldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence iyi bir yapım olmuş.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ]

Sosyal ağlarda paylaş

Nassı yaa nerede yayında? Normal Kanal D'mi veriyor? İlginç. Ablasının saçına tükürdüğü gibi bir sahne hatırlamıyorum. Haa ablaları ellerine tükürüp saçını düzeltiyrodu ama. Bir izle derim denk gelebileceksen.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
artık bu sene yokum öss var topiclerinden çok 3 ay yokum zina işledim kendinize ii bakın topcleri gorucez ehrhalde yakında ben bile acabilirim o topiclerden .p [ /quote ]

Sosyal ağlarda paylaş

O ayrı güzeldi. Karıştırma onu kendi başlığı var onun :)[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Aha Dolby Surround oldular esprisi falan da baya iyiydi. (Ama dizinin en sonundaki Toraman'ın olayı süperdi hakikaten. Güzelyalı falan :P) İzlenmeli bence. Komedi dizisi olarak oldukça iyi gözüküyor.[signature][hline][ quote ]Bonus, 06 Eylül 2004 10:51 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...