thedarkride Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 arkadaşlar bnm p4 3,0 512 ddr olan bir makinem var.ben makineye uoyu kurdum serverımı indirdim(oynayacağim serverı) ama acayip derecede lag oluyor.iki adım atıyorum lag.bu arada baglantı dial up.şimdi bnde bir makine daha var oda intel celeron 1,7 96 ram onla da dial up baglanıyorum ama hiç lag olmuyor.terslik nerede sizce???ayrıca internete baglı değilken x bi servı actıgınızda acc name ve şifrenizi girdikten sonra enterladıgınızda hemen couldnt connect server der dimi,heh bnm p4 makinede yanıt vermiyor diyor connectingde takılıyor.işletim sistemi win xp home,dierinin win 98 umarım yeterince açık oolmuştur anlamadıgınız bi yer olursa cevap yazın acıklarım şimdiden teşekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 alala aklıma hiç bişi gelmedi dogrusu..Belki virus wardır hı?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Evet yani celeron daha hızlı olur sanki ama o pentıum da bi sorun var bizde denedikj yane alıyo baya kişi inanmassın bende dial up telefona bagladım ve makine p2 300 du 10 kişi kaldırıyodu :) ama makine canavar yapmıştım ama kesin pcde sorun var anti virüs taramasından gecir benim onerim antivir i indir bende var anında siliyo virüs bulastığında Saygılar Kolay Gelsin.[signature][hline]www.tr-scripting.com TR-Scripting Admin www.roxside.net RoxSide Scripter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 saolun teskkurler denicem anti virusu ama suna rastladım assagıda saatin oldugu yerde guncelleştirmeler karşıdan yukleniyor diyor ve %4 te daha sanırım bunu download ettği için lag oluyor.bunu nasıl kapatabilirm sağ click sol click işe yaramıyor gorev yoneticisnde (ctrl+alt+delete) de gorunmuyor bu işlem nasıl sonlandırabilirim bunu??? teşekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 guncelleştirmeyi kapattım sorunum buyuk oranda cozuldu ama genede coks sık takılıyorum neyse tesekkurler oda baglantıdan kaynaklanıyo herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmastra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Acaba Xp nin üzerine tekrar bi Xp kurmuş olmayasın sen ? Sağ alt köşede duruyo açtığında sanırım güncellemeyi nasıl yaparsın falan diyo hızlı veya özel öle bişi olması gerekiyo.... Sen en kısa zamanda pc ne bi format çek bence üzerine kurma boş internet sayfalarını açarkende lag yapar sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 İşletim sisteminden olebilir belki bi virus ama bunlardan yanı sıra uo second edıtıonda yapabılıyor xp de sorun[signature][hline]Legend is back..... Karqa Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bendede boyle sorun vardı Ram'lerden kaynaklanıyormuş attım kurtuldum :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uw_Anthrax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Kötü kötü sitelere girme yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar