Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belki Yeri Degil ama

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar;
Aslinda yeri burasi degil biliyorum ama Olmpusuo hakkinda bilgi almak istiyorum . kendi sitesi yenliomus forumlara falan erisilemiyor.Bi shard a baslayip emek verirken dikkat edilmesi lazim cunku ne zmndir acik edit soylentileri scp kalitesi v.s v.s ? bi de assalara dogru Post-Olympus die bi topic var o topic neyin topic i :P baska bi olay galiba patideki o bolum.

Neyse aramizda orda takilan ark lar varsa dusuncelerini ogrenmek istedim hepsi bu ...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben derimki o shardda oynuyacagınıza biraz daha bekleyip bronxun serverinda oynayın yani hem emekleriniz bosuna gitmemis olur..

Reklam yapmak gibi olmasın.(serverla kesinlikle bir iliskim yoktur playerlık dısında.)Birlgi almak icin www.corbeau.gen.tr
ye bakabilirsiniz.[signature][hline]Tikla bakim Neon
Sosyal ağlarda paylaş

ben olympus da oynuyorum aslında güzel bi serv ama bazı staff ları ayırım yapıyor arkadaşlarını partiye alıyorlar yamuk oldugu zaman şak diye dırek jail e atıyorlar bi ara bırakmıştım bu olay yuzunden ama tekrar başladım tam başlamış deyilim şuan başka adam akıllı serv yok piyasada.
Bronx un serv ırı beklıyorum bende inşallah bronx açıyor dıye ph kapalı olarak başlamaz hanı isim warya :D o bakımdan.
Aslında zaten uo da sıkdı kaç kovala kaç kovala söyle bi rp serv ına başlasak daha ıyı olur dıye düşünüyorum kendimce ama oda bayar be hoca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...