Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Fire büyülerini resist eden bir robe yapicam ama olmuyor,uğraştım uğraştım yapamadım,bir el atarsanız sevinirim. Baggio:Önceden bir önrek vermiştin ama ben onu tekrar uyguladım ,yapamadım. Yetenek İşi Heralde. :( : rock :[signature][hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 [itemdef i_resist_robe] name Resist robe id i_robe weight 0 type t_clothing on=@create hitpoints 20 color 02d on=@equip src.events +resist src.sysmessage Resisting acildi. on=@unequip src.events -resist src.sysmessage Resisting kapali. [events resist] on=@spelleffect if ( s_fireball) src.emote resist the fireball return 1 endif. böyle bişi yazdım senin için. bu fireball'ı resist eden basit bi robe. rand koymadım. direk resist ediyor. yanlız. src.emote resist the fireball kısmından emin değilim. src.emote yerine sadece emote'de olabilir.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. Ünal: Healing nasıl kasılır? Samet: Şişe içerek. [Bu mesaj Faust tarafından 08 Mayıs 2004 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben birseyi merak ediyorum sadece etkisini azaltmak istesem??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 arkadaşlar saolun bunada geç oldu ama pek girmiyorum forumlara ben hallettim onları elimde birçok resist robesi var idi bilgisayarım göçmeden önce ama yazayım buraya hemen Önce bir robe yaratioruz On=@Create color xxx hits xxx <<<>>> in altına On=@Equip src.events +e_fire On=@Unequip src.events -e_fire [Events e_fire] On=@Spelleffect if ( = xx ) xx yerine büyü no'su gelcek src.sayu * Etkilenmez * tipi bişey olacak Return 1 resistleri : if ( = xx ) || ( = xx ) yaparak arttırabilirsiniz.. [Bu mesaj Gumm tarafından 08 Eylül 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bu resist değil, immunity...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Noir uo shar "açılmıştır" linkine girdim...:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar