RaPe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben server kurmak istiyorum ama ne nedir ne değildir bilmiorum mesela sphere nasıl kullanılır fln yrdm edin msn im :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bunu kendin araştır, oku, öğren, kurulu serverlarda staff olmaya gayret et, ol, tecrübe kazan.. sonra hala istekliysen bunu yine sor, ya da anlamış olursan sorma.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bunlar bilinmeden Owner mı olacaksın ? Kendi aranızdan yapıcaksanız ayrıda genel bir server olcaksa ben hiç kalma bilmeden açılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bu forumda sticky bir topic var faydalanabileceğin linklerle ilgili. Onlara bir göz gezdir oralardan bir başla... bu forumda, www.sphereserver.net ve www.scriptsharing.org daki forumlarda biraz gezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hiç tavsiye etmem :)[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Nelere düştü bu u7ltima ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 kolay gelsin yardıma ihtiyacın olursa pm den ben sana yardım ederim . *!Bu gün iyi günündedir*Spere Server Nasıl Kurulur ....... said: Brook, 08 Eylül 2004 15:22 tarihinde demiş ki: Nelere düştü bu u7ltima ya.. sende bir zamanlar nasıl olduğunu bilmiyordun :yapma: ve tabi bende . hepimiz okuyarak , araştırarak ve sorarak öğrendik .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ultima Online sadece bir oyun olabilir ama Sphere ve benzeri emulatör'lerin sadece oyun sağlayıcılar olduğunu söylemek çok hafife almak olur bence. Farkındaysanız, Sphere1.x serisinde javascript formatında, RunUO'da ise daha ilerletilerek c#(C Sharp) ile script yazılıyor. Dolayısıyla bir ultima server kurmak isteyen, bunun için kasan kişiler aslında programlama dilleri dünyasına da adım atmış oluyorlar. Dolayısıyla yaş olarak uğraşan insanlar ne kadar küçük olurlarsa olsunlar, programlama dillerine küçük yaşlarda girmelerinin sonucunda aralarından ülkemize artı değer katabilecek programcılar çıkabileceğini de göz ardı etmemek gerekir kanısındayım. Kabul, tuhaf bir cümle oldu bu(Ama özünü anlamışsınızdır :) ),hoş görün, sevgilim bu sabah buraya geldi ondandır bkz: Aklın bir karış havada olması durumu :P [Bu mesaj SimSeK tarafından 08 Eylül 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SimSeK tarafından 08 Eylül 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: zgrw, 08 Eylül 2004 15:27 tarihinde demiş ki: said: Brook, 08 Eylül 2004 15:22 tarihinde demiş ki: Nelere düştü bu u7ltima ya.. sende bir zamanlar nasıl olduğunu bilmiyordun :yapma: ve tabi bende . hepimiz okuyarak , araştırarak ve sorarak öğrendik . Ama biz hazırcılık yapmadık. Aramayı akıl edebildik.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ultima developerdaki dokumanları okuyarak başladım bende bu işe..:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar