xetraynex Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selamlar, Simdi stereo seyleri izlerken ornegin youtubeda videolar veya diziler gibi arka 2 hoparlorden ses gelmiyor hatta ortadaki tek hoparlorden de gelmiyor. Ornegin foobar2000 icinde stereo sesi 4 channel yap DSP'si varmis. Bu mantigi videolara uygulamamin da sansi varmidir? mesela bir codec ayari (baktim ama bulamadim) veya ne bileyim gom player icin bir ayar, veya bunu yapan baska player? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 arkadaslar 5.1 kanali olan film izlerken insan sesleri konusma sesleri hep bu on tek hoparlorden geliyor e boyle olunca ses kalitesi dusuyor. cizirtilar olabiliyor. boyle laptop hoparlorunden film izliyormusum gibi. 5.1 sistemler boyle mi? boyle ise 4+1 cok daha guzeldi benim stereo bu arada hoparlorum Edifier M1550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bende logitech x540 var 5.1 dediğin gibi bi durumla karşılaşmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ilk postumdaki sorun ile mi 2.deki ile mi karsilasmadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar