Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnci Sözlük seçime giriyor

reyou

Öne çıkan mesajlar

dattebayo said:

nesil fark etmez, kişi sayısı arttıkça ortam kaldıramadı. 1. nesil arasında da şuan 3. , 4. nesil diye aşağıladığınız adamlardan vardı. aradaki tek fark 1. nesillerin 2009 senesinde üye olması ve az kişinin yazdığı o güzel günleri görmesi, yaşaması.

gören 1. nesil değil de ingiliz kraliyet ailesi üyesi sanacak . ne ciddiye alıyosunuz ya.

vardi tabi de kac taneydi, zaten millet gerizekali taklidi yapiyodu boyuna, onlar da arada belli bile olmuyodu, sonra taklidi yapilan adamlar geldi doldurdu lol.
ciddiye almak degil de neden boyle oldugunu soyluyorum. sonucta 2 ayda 1 girip bakiniyorum ne durumda diye.ingiliz kraliyet ailesi gibi gorunuyosa da oyle olsun napayim.

viktor, inci soyle guzeldi
sirayla basliklara bakmaya basliyodum, her baslikta gulmekten oluyodum. guldurmeyen baslik 5de 6 da 1 geliyodu. sirkette sekilden sekile giriyodum kahkaha atmiyim diye.

4chanle karsilastirmak da pek uygun degil, zaten 4chan gibi olma amaci da yoktu, haa tabi arada biz anarsigiz herseye karsiyiz HELL YEAAHH diye dolasan tipler vardi orda haklisin.

o videolarin da ilkleri gercekten cok iyiydi, adnan oktara inciyadan mail atan gibi plansiz programsiz yapilanlar. sonra herkese ayni seyi denemeye basladilar baydi tabi. o ilkleri yapan eleman da basti gitti.

ozet. nabers
bi yere bagliyamadim boyle oldu
Sosyal ağlarda paylaş

4chanla alakasi yok, genel anarsik anon kulturu ile alakasi var

http://myspace.roflposters.com/images/rofl/myspace/1213241096096.png.%5Broflposters.com%5D.myspace.jpg

incideki bebelerin nerede durdugunu soylememe gerek yok heralde, genel olarak sorun su

itnernetide dunyayida ciddiye almiyan, duzeni ciddiye almayip onu kucuk dusurmek icin eline firsat gectikce trolliyen bir guruh vardi, broadband yayginlastikca her eve net girdikce internetle ve onun kulturu ile alakasi olmayan net lumpenleri akti ortama, bunlarin genel ozelligi 15 dakikalik unlerini net ustunden kazanmaya calismalari

moralfaggotry, tripfagler, scientology protestolari filan hep bunun urunu, bu adamlar sistem karsitiyiz diye gezip sistemin bir parcasi oluyorlar direk ve daha kotusu sistemi olmayan internete bu sistemi sokup empoze etmeye calisiyorlar, problem burdan kaynaklaniyor zaten

internet yapisi itibariyle anarsikdir, her insan anonimdir, herhangi bir duzen veya kurallar yoktur, moral faggotry yoktur ancak interneti duzen getirilicek, fetih edilip o sekilde une kavusulucak yer gibi goren bu aptallar sayesinde hergun itnernet biraz daha dis dunyanin empoze ettigi sistemin icine giriyor, bunu farkinda olmadan yapiyorlar buda itnernetin en buyuk potansiyelini olduruyor

maskerlerin olmadigi bir ortam

jung un persona kavraminda anlattigi gibi insanlar gundelik yasamda toplumla zitlasmamak, kendini kabul ettirmek, saygi gormek icin kisiliklerine ve dusuncelerine aykirida olsa farkinda olarak veya olmiyarak toplumun empoze ettigi bazi kavramlari benimsiyor, skeil olarak sahip cikiyorlar, sistemide elestirilemez ve hasar goremez yapan sey bu

anonimite altinda ise insanalr gercek kisiliklerini hicbir korku olmadan gosterip ortaya koyabiliyorlar, sokakta konussan toplumla ters dusmemek icin IRKCILIGA HAYIR, KAHROLSUN HITLER, IDAM CEZASI KALKSIN diye gezmek zorunda kalan bir insan internete girince LANET OLSU NIGGALARA, YASASIN HITLER, BUTUN SUCLULARI OLDURELIM e geri donuyor, e hani kotu gibi duruyor soncuta negatif seyler ama adamin RL de irkciliga karsiyim diye gezmesinin hicbir anlami yok aslinda

cunki bu adamin kendi gercek dusuncesi degil, icten ice atiyorum butun yahudileri oldurmek istiyor adam, ondan sonra bir adolf geliyor direk pesine takiliyorlar, adolf gidiyor lanet olsun irkciliga geri donuyor, adamin dusuncesinde hicbir degisim yok cunki oysa uzaktan bakinca bu adam normal

bu adam gercek dusuncesini cidden aciklasa tartisma cikicak, bu tartismadan taraflarin kazanci olucak belki adamin, belkide karsi tarafin fikri degisicek oysa

irkciligi ornek verdim ama hemen hemen toplumun butununu ilgilendiren her konuda insanlarin davranis patternleri bu sekilde, maskelerin altina saklanarak koyunlasiyor, kendi ozgunlugumuzu kaybediyor ve kendimizi olmadigimiz insanlarin rolunu oynarken buluyoruz, depresyon ve stresin en buyuk sebeplerinden biride insanoglunun kendisine bu sekilde yalan soyleyip kendi kisiligini inkar etmek zorunda kalmasi, bunuda gunluk hayata ayak uydurabilmek icin yapmasi

oysa yanliz degiliz, her insan istemedigi bir maskeyi takarak gezmek zorunda, o maskeyi takmak istemezseniz toplum size bunun bedelini odetiyor cok sert bir sekilde, maskeler olmadiginda ise insan butunluge kavustugundan cok daha verimli oluyor, yaraticiligi artiyor

internetin yaptigi en iyi seyde maskelerin olmadigi bir ortam yaratabilmesi, maskeler olmadan cok daha kirilgan ve savunmasisiz aslinda ama yapay gercek olmayan bir duvarin kisiligi korumasindansa kisiligin kendi kendini koruyup savunucak duruma gelmesi cok daha super birsey
Sosyal ağlarda paylaş

viktor,
soyle soyliyim, bu haiti depremi olmustu gecen sene, 4chande de bayagi bi imagelar falan akmisti, sirf inci nereye kadar tahammul edebiliyo diye aralarindan ozenle sectigim bazilarini tasimistim inciye. sonuc, o gun en az 20 kisi bunu banlayin yoksa ben gidiyorum tarzi muhabbete girdi, ama baslik silinmedi, fotolar silinmedi, bye dendi elemanlara. daha bi 4chane yakindi.

sonra inci bu videolarla falan biraz adini duyurup uye sayisi da artinca ayni bu
said:
bunlarin genel ozelligi 15 dakikalik unlerini net ustunden kazanmaya calismalari

dediklerin ortaya cikti mesela yoneticilerin trt ye cikmasi, liseli cocuklarin o alisveris merkezinde sapitmalari gibi olaylar olmaya basladi

o dedigim baslik gibi bir cok tanesi de uzerinden aylar gectikten sonra birinin sansa gorup sikayet etmesiyle silindi.

millet 2.nesiller geldikten sonra uye alimi kapansin diye isyanlardaydi, belki kapansaydi simdi hala guzel bi yer olarak kalirdi. en azindan o zamanki tavir otururdu, yeni gelenler de ona uyardi, birisi BU NE YA SILIN BUNU dediginde silinmezdi.
ozgur bi ortam olmaya devam ederdi en azindan
Sosyal ağlarda paylaş

inci iyi değil, bariz kopya.
Kopyayı geçtim, kalitesiz kopya.
Hani kırmızı kalemler vardı, kopya olanları hemen kırılırdı ve silinmezdi, kalitesizdi. İnci resmen öyle birşey.

Adam akıllı bi grup olmak istiyorsun ama alışveriş merkezinde ipini koparmış bi hayvan misali taşkınlık yapan beyinsizleri içinden temizleyemiyorsun. TV programlarında seni hiç tanımayan adamlara inci kelimesiyle bi cümle kurdurttun diye kendini dünyanın en iyisi falan zannediyorsun. Sonra da kendini mükemmel bi komünite zannediyorsun. E yalan ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun dışında, inciye yaptıkları gereksiz ve aptal girişimler dışında önceden gelen bi nefret sebebimiz de yok. En azından benim yok.

İnciden nefret edilmesinin sebebi ergen taşkınlığıyla birşey yaptıklarını zannetmeleri sadece.

Hayır onu da geçtim, kültür falan demişsin.

AHAHAHAHA deyip geçiyorum paticik adına sana.
Sosyal ağlarda paylaş

seagle, o çok savunduğunuz 4chan bi grup eleman alışveriş merkezi basıp 4chan posterleriyle terbiyesizlik (en hafif tanımı) yapsa 4chan bunu temizleyebilir mi ?

abi bi yerlerini falan değiştirin, yapın bi şeyler, anlayın yani.

incinin yönetimi yüzünden çok hatalar yapıldı. bizim milletimizde olan über derecedeki iktidar hırsının da bunda bayağı bir etkisi var. bunu kabul ediyorum.

ama yine de sözlük içindeki 10-20 kişinin yaptığı şeyi sözlük yazarları, yönetimi ağır bir şekilde "biz bu değiliz" gibisinden reddetmesine rağmen sen hala "İNCİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ BASIYO RERERAREEORAROO" demeye devam edersen aklından kuşkulanırım.

anlamayan varsa yazsın, örneklerle açıklarım.
Sosyal ağlarda paylaş

4chan'i savunmuyorum ki? O Viktor, onu Viktor ile tartış.

Benim merak ettiğim, madem çok aklıbaşında bi oluşumsunuz ve aranızda sadece 20 kişi sizi pisletiyor, kaldı ki 20 kişi değil o videodakiler, ve o video yapılan saçmalıklardan sadece bir tanesi.

1. Neden aranızdaki o x kişiyi temizleyemiyorsunuz? Temizleyemeyip ondan sonra "inci hede" denilince "ama hödö" diyorsunuz.

2. Madem büyük ve aklıbaşında bi komünitesiniz, neden elle tutulur bi icraatiniz, işediğiniz bi yaralı parmak yok?
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

4chan'i savunmuyorum ki? O Viktor, onu Viktor ile tartış.

Benim merak ettiğim, madem çok aklıbaşında bi oluşumsunuz ve aranızda sadece 20 kişi sizi pisletiyor, kaldı ki 20 kişi değil o videodakiler, ve o video yapılan saçmalıklardan sadece bir tanesi.

1. Neden aranızdaki o x kişiyi temizleyemiyorsunuz? Temizleyemeyip ondan sonra "inci hede" denilince "ama hödö" diyorsunuz.

2. Madem büyük ve aklıbaşında bi komünitesiniz, neden elle tutulur bi icraatiniz, işediğiniz bi yaralı parmak yok?

benim savunduğum şey inci sözlük gibi bir oluşumun kurulması, bir araya gelmesi ve bir şeyler yapması. bu dayanışma hoştu.topluluk zaman zaman yöneticilerin çıkarları doğrultusunda kullanılsa da geri kalan şeyler iyiydi yani.

özet olarak sözlük yöneticilerin hatalarından dolayı bu hale geldi.

2003 ekiminde açılan 4chan ile 2009 aralığında kurulan inci sözlüğü karşılaştıran victor'a da buradan selam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...