Gandi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 arkadaslar ben yeni silahlar ekliorum fakat bu silahlar paperdol da gozukmesine ragmen oyunda elimde gozukmuo bu tamamen verdata ile alakalı bir sorn mu ? yoksa baska bi cozum yolu varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Verdata Rules !!![signature][hline][spo1=Aç beni :P]Beyin yemede rekora gidiyorum. 138 beyini mideye indirmişim bile. Hadi bakalım gerisi rast gele...[/spo] Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 verdatasini patchleyecen aratt1r1rsan tutoriallar var...[signature][hline]Sanitar Shard.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Araştır araştır ve araştır. Araştırmadan hiç bir şey çözüme ulaşmaz. Google Yahoo Altavista[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Verdataya grafik eklemek sadece o nun gumnlarda kullanılabilmesini sağlar. Eğer bu grafiği oyun içinde kullanıcaksan tiledatayada buı itemin çeşitli kayıtlarını geçmelisin. Yani bir itemi giyilebilir layer haline getirmek için object idsini vermen gerekir. Bunun içinde kullandığın paperdol grafiğinşi, animasyonunu,statik grafiğini ve çeşitli item hakkında bilgileri (ağüırlık, leyer id, isim vs vs) ile dataya girmen gerekir. Verdatayı bişi ekleyip tile data ile belirtmezsen sadece gump yapmak için kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 baya zor bir iş eklemek için baya uğraşmak lazım fakat avatarpatch diye bişi var sayesinde rahatca yapılıor içinde hazır silahlar fakat sağlam bişi bulmak zor.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 oks da ne bu arastır arastır hem cvp veriosun hem arastır diosun yarabbim sen yaratıosun bari takip et herneyse saolun adam gbi cvp veren arklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yani silahın oyuniçindeki hertürlü görünüşünü tek tek çiziyosun. Bi nevi animasyon yaratmak gibi bişey.Aslında aynen öyle.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=88067 bi bknz bana da cvp werin plz...[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar