Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full benzin istasyonları...

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

said:
Akaryakıt sektörünün yeni oyuncusu Full, pazar günleri tarifeli satış uygulaması ile ürünlerini indirimli olarak satacak.

Şirketin 20 Mart Pazar günü başlatacağı uygulamayla, yüzde 7'ye varan indirimlerine ek olarak yüzde 2'lik bir indirim daha yapacağı belirtildi.

Kampanya süresince tüm Full istasyonlarında, her hafta pazar gecesi saat 02.00'den, 14.00'e kadar ürünler indirimli satılacak.

Full Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Yalı yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar gerçekleştirdikleri tüm kampanyalarda vatandaşın yanında olmayı hedeflediklerini, Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zamlara rağmen halen 4 liranın altında benzin sattıklarını bildirdi.

Ar Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Full'ün kendi istasyonuna sahip olduğu için akaryakıtı daha düşük fiyattan satabildiğini anlatan Yalı, Türkiye'ye yatırım yapan bir dağıtım şirketi olduklarını kaydetti.

Full'ün istasyon satın alarak yatırımlarına devam edeceğini belirten Yalı, şu bilgileri verdi:

''Şu ana kadar bu alana 350 milyon dolara yakın yatırım yaptık. Daha da yatırım yapmak, büyümek istiyoruz. Bu ülkeye inanıyoruz. Şu an istasyon başına 35 bin ton satan tek dağıtım şirketiyiz. Biz grup kaynaklarımızı buraya aktarma konusunda hevesliyiz. Büyüyebildiğimiz kadar büyüyeceğiz. Biz 1,5 yıl içinde 70 ile 100 istasyon aralığına oturmak istiyoruz. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da ciddi bir şekilde büyüyeceğiz. Yatırımlarımızı grup kaynaklarımızla yapıyoruz. Akaryakıtta yolumuz daha çok uzun. Gruba bu yıl akaryakıttan 1 milyar dolar ciro geleceğini öngörüyoruz. Hedefimiz, önümüzdeki dönem bu rakamı 3-5 milyar dolar seviyesine çıkarmak.''

Siz ne diyorsunuz bu konuda? Kullanan falan var mı?
Ben acelem varsa yakındaki Opet'ten, yoksa Shell'den alıyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen CNBC-E de denk gelmiştim Genel Müdürleri ile konuşuyorlardı. Aklımda kalan şöyle. Bu indirimin sebebi, akaryakıt istasyonlarının kişilerin, bayilerin değil bu şirkete ait olmasıymış. Yani kısaca bayi kar farkı çok çok düşük. Bu sebepten olması gereken fiyat böyle %7 fln daha az. Yakıtı diğer markalarla aynı yerden alıyoruz, kalitesiz değil demişti. Tabi kimse kendi markasını kötülemez.
Ben kullanmadım, ne ne değildir bilmem. Aklımda kalan bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben de istasyonun sahibi olduklarını okudum. Böylece aradaki %7 istasyon kârını ortadan kaldırıyorlarmış. Buna benzer uygulamaların Avrupa ve Amerika'da olduğunu belirtmişler. Eğer söyledikleri doğruysa aradaki fiyat farkı anlaşılıyor ama yine de insan şüphe duyuyor. Hele diesel için ayrı bir tırsma söz konusu.

Ben de Shell'den memnunum. Opet'in verdiği fişlerde bile yukarı yuvarlama hastalığı var :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de öyle biliyorum. Bayilerin yerlerini çok büyük nakitler ödeyerek satın almış. Shell'deki bir arkadaşım söylemişti.

Bence özellikle benzinli araç kullanıyorsanız güvenilmeyecek bişey yok. Bir arkadaşım aldı denemek için ve birşey hissetmemiş. Bir yakınım da Full'den alınca daha canlı araba falan diyor :)

Yalnız ben dizel almam kesinlikle, biliyorsunuz motor aksamları daha komplike ve yakıt pompasını elime almak istemem. Ne olur ne olmaz..

Hep Opet'ten alırım ben yıllardır. Ara sıra Shell ve BP denediğimde 100km'ye kadar az gittiğine şahit oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...