paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selam, said: Akaryakıt sektörünün yeni oyuncusu Full, pazar günleri tarifeli satış uygulaması ile ürünlerini indirimli olarak satacak. Şirketin 20 Mart Pazar günü başlatacağı uygulamayla, yüzde 7'ye varan indirimlerine ek olarak yüzde 2'lik bir indirim daha yapacağı belirtildi. Kampanya süresince tüm Full istasyonlarında, her hafta pazar gecesi saat 02.00'den, 14.00'e kadar ürünler indirimli satılacak. Full Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Yalı yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar gerçekleştirdikleri tüm kampanyalarda vatandaşın yanında olmayı hedeflediklerini, Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zamlara rağmen halen 4 liranın altında benzin sattıklarını bildirdi. Ar Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Full'ün kendi istasyonuna sahip olduğu için akaryakıtı daha düşük fiyattan satabildiğini anlatan Yalı, Türkiye'ye yatırım yapan bir dağıtım şirketi olduklarını kaydetti. Full'ün istasyon satın alarak yatırımlarına devam edeceğini belirten Yalı, şu bilgileri verdi: ''Şu ana kadar bu alana 350 milyon dolara yakın yatırım yaptık. Daha da yatırım yapmak, büyümek istiyoruz. Bu ülkeye inanıyoruz. Şu an istasyon başına 35 bin ton satan tek dağıtım şirketiyiz. Biz grup kaynaklarımızı buraya aktarma konusunda hevesliyiz. Büyüyebildiğimiz kadar büyüyeceğiz. Biz 1,5 yıl içinde 70 ile 100 istasyon aralığına oturmak istiyoruz. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da ciddi bir şekilde büyüyeceğiz. Yatırımlarımızı grup kaynaklarımızla yapıyoruz. Akaryakıtta yolumuz daha çok uzun. Gruba bu yıl akaryakıttan 1 milyar dolar ciro geleceğini öngörüyoruz. Hedefimiz, önümüzdeki dönem bu rakamı 3-5 milyar dolar seviyesine çıkarmak.'' Siz ne diyorsunuz bu konuda? Kullanan falan var mı? Ben acelem varsa yakındaki Opet'ten, yoksa Shell'den alıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bizim servis şirketleri bi benzin istasyonundan alıyolar 3.15'e dizeli. Ben almam hayatta ya zarar arabaya resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Tavsıye etmıyorum .Bp ın full depo yaptıgı km yı burası yapamıyor .Bısıler var mazotunda .Ayrıca caravella'nın yenı takılan ın mazot fıltresını sısırdı degıstırmek zorunda kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 uzun yol kenarlarında ucuz mazot denilen şey işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 "biz pazar gunleri litre litre pahali solvent saticaz haberiniz olsun" - full akaryakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 10 numara yağ. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 PO dan alıyorum ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Çok acil lazımsa yakındaki bp, onun dışında shell. Bp ile shell arasında bile dağlar kadar performans farkı var mazotta. Bp mazotu boğuyor arabayı, shell mazotunda bana mısın demiyor çekişte. Bunlara hayatta güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Geçen CNBC-E de denk gelmiştim Genel Müdürleri ile konuşuyorlardı. Aklımda kalan şöyle. Bu indirimin sebebi, akaryakıt istasyonlarının kişilerin, bayilerin değil bu şirkete ait olmasıymış. Yani kısaca bayi kar farkı çok çok düşük. Bu sebepten olması gereken fiyat böyle %7 fln daha az. Yakıtı diğer markalarla aynı yerden alıyoruz, kalitesiz değil demişti. Tabi kimse kendi markasını kötülemez. Ben kullanmadım, ne ne değildir bilmem. Aklımda kalan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 opet çok dandik ya. lanet olsun yakında o var mecbur alıyorum. anlamıyorum yani nası beceriyolar böyle hissediyo insan resmen farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Nerdesin? Bayiden bayiye değişiyor malesef :). Maslak-Mehmetçik Vakfından genel görünüm memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 izmir bostanlı benim dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selam, Ben de istasyonun sahibi olduklarını okudum. Böylece aradaki %7 istasyon kârını ortadan kaldırıyorlarmış. Buna benzer uygulamaların Avrupa ve Amerika'da olduğunu belirtmişler. Eğer söyledikleri doğruysa aradaki fiyat farkı anlaşılıyor ama yine de insan şüphe duyuyor. Hele diesel için ayrı bir tırsma söz konusu. Ben de Shell'den memnunum. Opet'in verdiği fişlerde bile yukarı yuvarlama hastalığı var :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selam, Bizdeki otomobil dergileri de tam ortam adamları: Ne yakıtları teste tabi tutarlar, ne adam gibi inceleme yaparlar. Sadece 'bize dar geldi, güven verdi, hissettiriyor' gibi cümlecikler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Ben de öyle biliyorum. Bayilerin yerlerini çok büyük nakitler ödeyerek satın almış. Shell'deki bir arkadaşım söylemişti. Bence özellikle benzinli araç kullanıyorsanız güvenilmeyecek bişey yok. Bir arkadaşım aldı denemek için ve birşey hissetmemiş. Bir yakınım da Full'den alınca daha canlı araba falan diyor :) Yalnız ben dizel almam kesinlikle, biliyorsunuz motor aksamları daha komplike ve yakıt pompasını elime almak istemem. Ne olur ne olmaz.. Hep Opet'ten alırım ben yıllardır. Ara sıra Shell ve BP denediğimde 100km'ye kadar az gittiğine şahit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selam, Bir de istasyonun sigortasının olup olmadığı önemli :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar