nomsaR Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 löp löp ne abi, sloganı da ağzıma almam diyolar, tadınca löp löp yiyolar.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 pek değerli bilgisayar mühendisi bi abimin çalıştığı şirkette patronun tavırlarına oluşan uyuzluğu sonucu odalarındaki tahtaya kardeşler yazılım sarayı yazması akabinde patronun görüp dellenmesi geldi aklıma
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Hans Plastik birde çanakkalede "Çanakkale'nin Meşhur Bombacısı X Usta" vardı ne ustaydı hatırlamıyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Meşhur xxx bişey bişeyci örnek; Meşhur Adana Çiğköftecisi Meşhur çükübik kurufasulyecisi tez konum bu olacak benim, bütün o "meşhur" yazanlara gidip tek tek soracam neyiniz meşhur ulan? kim tanıyo sizi de meşhur? göt kadar dükkan açmış, üstüne yazmış MEŞHUR MAHMUT'UN YERİ
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 x ananın mutfağı x ananın ev yemekleri
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Hakiki koc Öz koc Vallahi koc Billahi koc Vehbi koc Öz turizm Kardeş Turizm Ege Turizm Doğu Turizm XXX Turizm @RX Turizm
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sert önder turizm var bindim otobüsüne. bir de boyabat'tan geçerken KIRIK TARAK diye berber salonu görmüştüm. otobüste uzun uzun düşünmüştüm isimdeki ezoterizmi. asdas
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: pek değerli bilgisayar mühendisi bi abimin çalıştığı şirkette patronun tavırlarına oluşan uyuzluğu sonucu odalarındaki tahtaya kardeşler yazılım sarayı yazması akabinde patronun görüp dellenmesi geldi aklıma Selam!
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 elinin körü diye samsunda yer var
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 O değil de "anasının dini" diye din olsa paticiğin yarısı taparmış lan.
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 SeaGle said: O değil de "anasının dini" diye din olsa paticiğin yarısı taparmış lan. patates dini var olmaz mı aga erbakan icadı bu da.
Öne çıkan mesajlar