Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sizdeki sorun tam olarak neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama deviantart normal bende. gittigidiyora da girebiliyorum sorunsuz. tam emin değilim ama adblock olabilir senin problemin gerge. silph seninki de proxy kaynaklı gibi sanki.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kapatıp da denedim. bu arada benim sorunum çok daha büyükmüş. ff ile de açılmıyor, ie ile de açılmıyor deviantart. dün girmiştim oysa. ne oldu acep? kurom değil sorun.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahah şu lafa hastayım ya. -abi xx var mı? -yok -hiç mi yok? :D GERGE pc yi restart edip denedin mi? :D
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yamuk çıkıyor falan demiş ya ondan sordum ya
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Aha sc aldım: http://i.imgur.com/VkbYR.png Bu arada chrome gerçekten daha iyimiş eklentileriyle filan. Çok sevdim. Gerçi FF'yi de çok sevmiştim, sonradan takılmaya başladı. Bunda sorun çıkmaz umarım, ilk çok sevme faktörüm de FF'den çok =)
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 proxy ne kullanıyorsan farklı bişeyle denesene bi değişiklik olacak mı? ben de normal yeşil sayfa açılıyor ve herşey yerli yerinde. gerçi bu bilgisayarda adblock falan yüklü değil ama onla alakalı değilmiş zaten.
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kullandığın eklenti, antivirüs falan neden oluyor olabilir mi? chrome u kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. content filter gibi bişeye takılıyor olabilirsin eğer şirket interneti ya da proxy falan kullanıyosan.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Denedim hepsini. Geldiği gibi gider diye umuyorum sorun şu anda. Bilkent Üninin VPN ile girince doğru açılıyor sadece. ttnetten diyecem ama ne alaka
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 8.8.8.8 8.8.4.4 antivirus olarak mse ve avg var adblock tarzı extension yüklü değil. sorunsuz çalışıyor. benzer bi youtube sorununu cache silip düzeltmiştim zamanında sanki diye hatırlıyorum.
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 1.5 senedir chrome kullanıyorum.çok alıştım browser'a.geçmelimiyim ff 4'e?
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tamam abi.sen anlıyosun diye biliyorum yazılımdan.güveniyorum sana.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Aluriel said: sizdeki sorun tam olarak neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama deviantart normal bende. gittigidiyora da girebiliyorum sorunsuz. tam emin değilim ama adblock olabilir senin problemin gerge. silph seninki de proxy kaynaklı gibi sanki. proxy kullanmıyorum ki, neyse o kadar da önemli değil ya gg'ye de firefox'dan girerim artık ama umarım giremediğim siteler zamanla çoğalmaz. tekrar silip kurmak da fayda etmedi bu arada, belli ki chrome'la ve site kodlarıyla ilgili bir bug bu
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bizde sorunsuz işte işin ilginç yanı da o ya
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bu chrome'un pass kaybetme hedesi de güzel çalışmıyor ya firefox gibi, her sitede kaydedemiyor ve kaydettiği bazı sitelerde de otomatik olarak şifre gelmiyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 LastPass kullanmayı deneyeceğim şimdi Chrome'da, bence de kendi şifre sistemi zayıf. Çok iyi çalışıyor LastPass.
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 FF3 ve FF4 birlikte kullanmanın yolu varmı?
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Deathblade said: FF3 ü portable yükle Deneyeyim ama full yükleyebilsem daha iyi olur.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ff4 e gecmeli mi ? ff3 den gayet memnunum
Öne çıkan mesajlar