TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ya abi kipa,kiler falan 50 tane marketten habire cebime mesaj geliyor.İndirim var o var bu var falan.Fena sıkıldım.Bundan kurtulmanın yolu nedir? Savcılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yeni nesil ise telefonun bu spamları engelleme appleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 cep telefonu kullanmamak negzel bişey ya. böyle şeyler okudukça daha bi mutlu oluyorum haklı oluşuma. gereksiz bi icat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 eski abi kamerası falan bile yok.Askerde almıştım yakalatırsam az ceza yerim diye kaldı öyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 savcilik? savcilikla ugrasana kadar hat degistirsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 turkcell den online işlem merkezine gir. orda firmaların fırsat kampanya sms lerini almak istemiyorum diye bi seçenek var. tam nerde hatırlamıyorum. onu dene baya bi azalıyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 abi ilk hattım bu.Pek sürekli hat,tel değiştiren birisi değilim.Hattan çözme şansım varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 savcılık mı oha. adam toplayıp dövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kozalak said: turkcell den online işlem merkezine gir. orda firmaların fırsat kampanya sms lerini almak istemiyorum diye bi seçenek var. tam nerde hatırlamıyorum. onu dene baya bi azalıyo öyle. hat avea ama heralde onun da böyle bir olayı vardır.Teşekkürler.Konuyu kilitleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fede said: savcılık mı oha. adam toplayıp dövelim AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 TD)Pentagram said: kozalak said: turkcell den online işlem merkezine gir. orda firmaların fırsat kampanya sms lerini almak istemiyorum diye bi seçenek var. tam nerde hatırlamıyorum. onu dene baya bi azalıyo öyle. hat avea ama heralde onun da böyle bir olayı vardır.Teşekkürler.Konuyu kilitleyebilirsiniz. aveada var mıdır bilmiyorum. yoksa numarayı turkcell e taşı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 turkcell bayiisine gidip bi sor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 şirket açarlar üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: cep telefonu kullanmamak negzel bişey ya. böyle şeyler okudukça daha bi mutlu oluyorum haklı oluşuma. gereksiz bi icat sacmaliga bak, yazdigin seyin 1/10 olcekli seyini cebinde tasiyosun ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 cep telefonu kullanmamak elitlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 farklı görünme çabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kontör yada faturaya para yetiremeyince fakirliğini "cep telefonu kullanmıyorum" la kapatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ben de cok kullanmiyorum, birileri merak edince ariyo. smartphonelar güzel ama mesela, htc'm olcak bi tane önümüzdeki günlerde.binicem üstüne vurucam kir.. bakalim ondan sonra durum degiscek mi. güzel appler var. ama gidip de ben kendim o kadar para vermezdim mesela hediye olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bi insan 2011 yılında cep telefonu kullanmamayı nasıl savunabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 böyle savunabilir http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Cep telefonu kullanamayacagi yogunlukta bir iste calisiyordur. Evi de isyerinin hemen üstündedir. Spor salonu arka sokakta, gece cikabilecegi club bar ortami da sokagin karsisindadir. Süpermarken sokagin basindadir. Evinde wireless vardir. Ve kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ahahaha yine süper saçmalanmış. cep telefonum var lakin pek kullanmıyorum. çok çok nadir açarım bakarım.misal şehirler arası yolculuk yapacaksam işime yarar. sürekli iletişmeyi sevmiyorum. uzun uzun konuşmaktan hazetmiyorum hele bide mesaja cevap verme durumu beni baya sıkıntıya sokuyor. bu yani. bana göre sürekli kullanım gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: farklı görünme çabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: kontör yada faturaya para yetiremeyince fakirliğini "cep telefonu kullanmıyorum" la kapatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: cep telefonu kullanmamak elitlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar