forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sınır 74 bende 54 çıktı beynim fazla şeker yakmış
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 şeker gibi adamsın aklında hep iyi şeker tatlı şeyler geçiriyosun :)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dayan ıvır zıvıra hazır bahanen varken
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 5 gündür ateşim vardı inmiyo ondan olmuştur diyorum soba değil ya bişeyler azalacak
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sadece hipoglisemi olduğundan emin misin 54 bildiğin düşük çünkü tokluk normal mi yani? çikolata taşı yanında pişi olmaz
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 elin ayağın titrer, soğuk soğuk terlersin, adam gibi düşünemezsin kalbin deli gibi çarpar, işte bu durumda çakıyorsun bir meyve suyu max 3 dk da kendindesin.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 7thBreath said: elin ayağın titrer, soğuk soğuk terlersin, adam gibi düşünemezsin kalbin deli gibi çarpar, işte bu durumda çakıyorsun kibir meyve suyu max 3 dk da kendindesin aşık olmussun. saka bir yana tabi gecmis olsun.. Dogal yoldan seker almaya bak bence.. gidip öyle bonibon'a abanma tabi :D
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 şekerin düştüğü zaman glisemik indeksi yüksek yiyecek veya içecekleri tercih etmelisin, işlenmiş meyve sularının glisemik endeksi çok yüksek o yüzden şekerin düştüğünde başvurulcak en iyi seçeneklerden biri.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 teşekkürler işte doktor da çok düşük dedi, yarın bi daha baktır dedi bende çok sallamıyordum, goooglayınca bunu mu demek istedenizden öğrendim semptomlardan bir tek terleme var, daha blackout yaşamadım
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 7thBreath said: şekerin düştüğü zaman glisemik indeksi yüksek yiyecek veya içecekleri tercih etmelisin, işlenmiş meyve sularının glisemik endeksi çok yüksek o yüzden şekerin düştüğünde başvurulcak en iyi seçeneklerden biri. sandviç tüttürenler de bunu tavsiye ediyo
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 zaten sandviç tüttürürken ölüverenlerin hakkında aşırı doz diye haber çıkıyorduysa da birçoğu aslında gizli şeker sahibi olduklarından ötürü bayılıp ihmalkarlıktan gidiveriyorlarmış...... diye duyduydum.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 şekeri düştüğünden mi gidiyolarmış yükseldiğinden mi
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 düştüğünden dolayı ama gerçekten çok düşmesi gerekir. zaten azcık düştüğünde bile vücut deli gibi alarm çalar, işte yukarda var semptomlar. Onları hissetmemek olcak iş değil. Tabi işte o sandiviç dediğin şeyin kafasında olunca anlaşılmıyo sanırım... İyice düşünce hani şöyle atıyorum 20'nin felan altına düşünce beyin kapatıyo kendini. Kısa bir sürede tekrar açamazsa da çok kötü sonuçları var beyin ölümü veya direkt ölüm gibi. (beyin'in benzini bitiyor, öyle düşün.) Tabi bundan o tip işlerle uğraşan adamın korkması gerekir, şekeri olan hipoglisemisi olan adam kolay kolay zaten bayılmaz bile ki ölsün =) mantığı da şuymuş galiba bu tip maddeler her şeyi tam tıkır insanların şekerini aniden düşürüverdiği için o insanların hoşuna gidecek, sarhoşlaştıracak dğeişik şeyler hissettirirken. Aynı yönde eğilimi olan pankreası süper olmayan adamın şekeri düştü mü, pankreas şekeri yükselten insülinin zıttı hormonu (neydi unuttum) doğru düzgün salgılayamadığından kaynaklanıyor-muş. spoiler alayım da şimdi mesajları atlayarak okuyan adam çok başka şeyler anlamasın :D
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ulan o kadar yazdım da garbıçtaymışız eheheh özetin özeti: ailesinde felan diabet veya hipoglisemi tarzı şeyler olan adamlar yasadışı keyif verici maddeleri bir deneyeyim demeden önce tekrar düşünsünler. Şakası yok valla.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://www.diyabetevi.com/content/understand/temel007.htm said: Düşük kan şekeri (Hipoglisemi) Düşük şeker diğer adı ile hipoglisemi, kan şekerinin 50 miligramın altına inmesidir. Normalde kan şekeri açlıkta 60 miligramın altına inmez. 3-4 gün yemek yenmese bile vücudunuz şekerin daha da aşağı düşmesini önler. Beynimizin tek enerji kaynağı şeker olduğu için kan şekerinin düşük düzeyde uzun süre kalması hayatla bağdaşmaz. abi oha ya bugun tek enerji harcadığım iş forumda post atmak paticik öldürüyor terleme ve çok az baş dönmesi hissediyorum bayılmadan yükselse bari
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yalnız hipogliseminin semptomlarından biri de ölüm hissidir, çok düştü zaman kesin gidiyorum ben falan diyebilirsin sakın panik yapmayın dediğim gibi meyve suyu falan bulabiliyorsanız onu için olmadı cebinizde 1-2 küp şeker taşıyın sıkıntı olmaz, geçmiş olsun.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Ölüm hissini nasıl anlıyorsunuz yahu, ayda bir ölüyo musunuz :P
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sabah aç karna kan testi yaptırmam lazım ondan tırsıyom daha çok
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 SeaGle said: Ölüm hissini nasıl anlıyorsunuz yahu, ayda bir ölüyo musunuz :P anlatılmaz yaşanır asdfzg
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 karaciğerin ölmüş senin boksör müsün
Öne çıkan mesajlar