Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hipoglisemi olmuşum


forgiver

Öne çıkan mesajlar

7thBreath said:

elin ayağın titrer, soğuk soğuk terlersin, adam gibi düşünemezsin kalbin deli gibi çarpar, işte bu durumda çakıyorsun kibir meyve suyu max 3 dk da kendindesin aşık olmussun.

saka bir yana tabi gecmis olsun.. Dogal yoldan seker almaya bak bence.. gidip öyle bonibon'a abanma tabi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düştüğünden dolayı


ama gerçekten çok düşmesi gerekir. zaten azcık düştüğünde bile vücut deli gibi alarm çalar, işte yukarda var semptomlar. Onları hissetmemek olcak iş değil. Tabi işte o sandiviç dediğin şeyin kafasında olunca anlaşılmıyo sanırım... İyice düşünce hani şöyle atıyorum 20'nin felan altına düşünce beyin kapatıyo kendini. Kısa bir sürede tekrar açamazsa da çok kötü sonuçları var beyin ölümü veya direkt ölüm gibi. (beyin'in benzini bitiyor, öyle düşün.) Tabi bundan o tip işlerle uğraşan adamın korkması gerekir, şekeri olan hipoglisemisi olan adam kolay kolay zaten bayılmaz bile ki ölsün =)

mantığı da şuymuş galiba

bu tip maddeler her şeyi tam tıkır insanların şekerini aniden düşürüverdiği için o insanların hoşuna gidecek, sarhoşlaştıracak dğeişik şeyler hissettirirken. Aynı yönde eğilimi olan pankreası süper olmayan adamın şekeri düştü mü, pankreas şekeri yükselten insülinin zıttı hormonu (neydi unuttum) doğru düzgün salgılayamadığından kaynaklanıyor-muş.



spoiler alayım da şimdi mesajları atlayarak okuyan adam çok başka şeyler anlamasın :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.diyabetevi.com/content/understand/temel007.htm
said:
Düşük kan şekeri (Hipoglisemi)

Düşük şeker diğer adı ile hipoglisemi, kan şekerinin 50 miligramın altına inmesidir. Normalde kan şekeri açlıkta 60 miligramın altına inmez. 3-4 gün yemek yenmese bile vücudunuz şekerin daha da aşağı düşmesini önler. Beynimizin tek enerji kaynağı şeker olduğu için kan şekerinin düşük düzeyde uzun süre kalması hayatla bağdaşmaz.


abi oha ya
bugun tek enerji harcadığım iş forumda post atmak
paticik öldürüyor

terleme ve çok az baş dönmesi hissediyorum
bayılmadan yükselse bari
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...