reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bundan once iki gundur sol pazu kisminda bole seyirme oluyordu, sanki kendi kendine sinirler geriliyordu. Bugun o problem kalkti yerini bole agir bir antreman yapmissinda kaslar agrir ya o tip birseye birakti. Sadece solda oluyo bu arada, bide biraz dolasinca, tv fln seyredince geciyo ama bilgisayar basinda basliyo agri tutmaya, e is guc geregide bilg basinda oturmam gerekiyor. yarinda devam ederse doktada gidicem, bunun icin fizyoterapistemi gidilmesi gerekiyor nere gitcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bence spor genelde daha iyi cevap bulursun buna. pazulardan onlar anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 benim kuzen de sürekli bilgisayar başında olmaktan bi rahasızlık geçirmişti seninkine benzer bi şekilde. doktora git bi an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 tamam beyler sorunu buldum bugun sol tarafimda bulunan vantilatoru acayim dedim sonra oturdum bi baktim tam benim pazu hizasina ufluyo serefsiz. zaten 2-3 gun once acmaya baslamistim. gittim kapattim kuntizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 vantilatör! yaz daha gelmedi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu aralar çok yoğunum ya 2 haftadır spora gidemedim :( keşke bazularım atarlansa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 reyou said: tamam beyler sorunu buldum bugun sol tarafimda bulunan vantilatoru acayim dedim sonra oturdum bi baktim tam benim pazu hizasina ufluyo serefsiz. fakirin klimasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bi zamanlar fakirdim koltugum var ama! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 alttan isitmali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yok lan, osuruk enerjisi ile isiniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ahushudfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sana gulmedim fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hem osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 adam hava yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar