Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi dock uygulamasi (windows)

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

normal sartlarda bununla cok ilgilenmem ama, bugun biraz inceleme yaptim, bir cok dock indirdim kurdum vs,

en guzeli simdilik nexus gibi gozukuyor (http://www.winstep.net/nexus.asp) ama bunda da ufak bir hantallik var.

objeckdock, rocketdock, xwindow dock u denedim, xwd ve rd cok basit kalmis,

object dock guzel ama system tray i eklese dahi plus versionu ikonlar calismiyor tikladiginizda wireless falan gelmiyor.

simdilik nexus guzel gibi ama onunda gorsellik ivir kivir hantallik sikintilarini sevmedim, gerci hepi topu 11 mb yior memory den oyle cok yorucu bisey de degil..

temelde aradigim iki ozellik, direk olarak windows 7 nin dock undaki kisayollari alsin ve onu autohide etsin.. kendisini onun yerine gecirsin, birde system tray ikonlari kullanilabilir sekilde gelebilsin..

bu kadar.. onerileriniz varmidir? baska? yoksa bu dock isini yine bir kac yil ertelesemmi acaba :)
Sosyal ağlarda paylaş

objectdock kullanıyorum senelerdir, dock kullanmak masaüstünü temiz tutmak için baya iyi. ayrıca alışınca kullanımı da bence çok daha rahat.

altta çok kullandığım uygulamalar için bir dock var. üstte de bi tane tabbed var (oyunlar, internet, multimedia, work falan diye tablara ayırdım programları), programı başlatta arayıp bulmak yerine direk oradan basıyorum.

bir de masaüstüne takvim falan koydum. bayadır aynı şekilde kullanıyorum bilgisayarı (5 seneden fazla olmuştur heralde)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...