BassClef Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Merhaba, ben İstanbul'da ikametgah ediyorum. Eğitim için 1.5 sene sonra Varşova'ya gideceğim ve Polonya'nın konuştuğu dili yani lehçeyi öğrenmek istiyorum İstanbul'da bu dilin kursunu veren bildiğiniz bir yer varmı ? Fiyat önemli değil. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kiz misin erkek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://www.wildenberg.com.tr/45tr_Polonyaca_dil_egitimi.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Esh said: kiz misin erkek mi? Erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dusuncelihayvan said: http://www.wildenberg.com.tr/45tr_Polonyaca_dil_egitimi.asp Çok teşekkürler başka önereceğiniz kurslar varsa onları da bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 iddia ediyorum, kız olsan forumun yarısı ben öğretirim derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 öğretmek ne kelime hem lehçe bilirim, lehçenin de beş lehçesini bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 goldbären said: öğretmek ne kelime hem lehçe bilirim, lehçenin de beş lehçesini bilirim Gerçekten lehçe biliyorsanız yardım ederseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 leşçe demek istedi o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bunun için üye mi oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Zaybird said: bunun için üye mi oldun? Evet bi problemmi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bence problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Zaybird said: bunun için üye mi oldun? problem forum police? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar