Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar malum bu sene öss'ye gireceğim,kaç puanla nereye girilir,puan hesaplamaları neye göre nasıl falan hiçbir bilgim yok. Bunları nereden öğrenebilirim? İnterneti araştırdım biraz ama bulamadım..[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben şimdi geçen sene fen bölümündeydim şimdi bana sosyale geç falan diyolar ama sosyal sınıfında sipastik adamlar danalar falan var onlarla okuyamam. Lise 1'de derslerim pek iyi değildi bilgisayar yüzünden çalışmadım 3 dersten ikmalden geçtim. Lise2'de daha kötüydü derslerim. Bu sene lise3'üm,ben fen bölümünden bu sene çalışsam hoş biryere girebilirmiyim? Karne ortalaması falan bişeyler zırvalamış biyere giremez falan demiş müdür yrd... Lise1 ortalamam 2.5,lise 2 ortalamam 1.2[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

okullar açılınca ilk 2 hafta falna değiştirebiliosunuz
değiştirin gerçekten hayatınızı etkiler
eğer istemiosanız herhangi bi süpheniz varsa
özellikle FM lere diorum
yani TM Ye geçsem mi ama fen de yaparım diip de böle istemeden sırf böle bana boş adam demesinler falna die fm de kalmayın.ğ gerçekten istiosanı fm de kalın

benim çok arkım fm de kalıp şu an özel üni de paralı işletme okuo. onlar geçmediklerine yaniolar fm ye, yani hem işletme okuolar ama fm mezunları ve özel üni de paralı o yüzden. söliim ben size TM ownz[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

benim fen derslerim iyiydi, ama tm istedim. hukuk istiyorum çünkü. o fen okuyan adamı bişeye benzetme olayı bizim müdür&rehberlik ikilisinde de vardı, sağolsunlar bol bol ütü yapmışlardı fene gir diye nedense.
hukuk istiyorum kardeşim temeye gidicem ben dedim sustular hehe.
TM rulz:-)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar bölümüne girersin de anca özel uni (sabancı vs) olur.

Yok öyle TM ownz fln boşsunuz işte kabul edin :P Geyik bi yana FMler genelde TMlerden daha yüksek EA puanı yapar. EA'dan girecem diyosan TM daha ii bi seçim ama TM oldum dersler daha rahat diyip yayarsan hiçbi işe yaramaz. Ama galiba bilgisayar istiyosun o zaman elin FMye mahkum.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla öss senin geçmişinle ilgilenmiyor zayıf alman ve buna benzer bi kaç durum daha gerekli puanı yakalarsa kazanabilirsin geçen sene sınıfımıza bi dersaneden gelen kadın öyle söylemişti bende FM okuyorum ve memnunum tm yi çoğu kişi sayısal dersleri sevmediği için seçer şahsen benim sözel derslerim sayısala göre biraz daha ağır basıyor ki okul da 6 tarih yazılısının hepsinden 85 üzeri not alan tek benim ama mühendislik istediğim için seçtim herkes ona göre yapması lazım benim bu dersim iyi diye o bölümü seçtiniz mi bence mutlu olamaz insan , doktor olmak istiyorsan ama sayısalım kötü diye girmiyorsan ziyandan başka bişiy değildir. baştata söylediğim gibi öss geçmişle ilgilenmiyor puanını kazandığını git diye anlattı
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Ryan dediklerin tam olarak doğru değil, adam zaten girebilir miyim diye soruyo FM/TM ayrımına çok takılmamış bence kasarsam bilg. müh olabilir mi diyo. AOBP nedeniyle geçmişte kötü yaptıysa puanı düşer bu da iyi bi yere girme şansını azaltır ya da sınavda çok iyi bişey yapması gerekir (türkiye ya da şehir derecesi gibi).[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...