Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jamiroquai @ istanbul?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sene de gelmezler diye 5 günlük almanya gezimde berline gitmekten vazgeçip hamburg o2'deki konserlerine bilet aldığım için kendimi de tebrik ediyorum ayrıca.
neyse fakir arkadaşlarımla giderim buna da.
Mesaj tarihi:
mydonosedan daha iyi olamaz heralde.

orası bayagı bi bostu hacmine gore ama, adamın peformansını etkilemedi. bi de simdi yeni album biraz tırto, o zaman butun klasiklerin donemiydi, little lden deeper undergrounda falan her boku calmıslardı
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
jay kay'ın ayağı morardığı ıcın konserı ıptal etmıslar asdsdsdsd

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150248569791118&set=a.417997351117.193684.6220201117&type=1#!/photo.php?fbid=10150248569791118&set=a.417997351117.193684.6220201117&type=1&pid=7474196&id=6220201117
Mesaj tarihi:
sımdı güç bıletıxte. sehırfırsatından da kakaladılar bıletlerı mıllete. nakıde doydu bıletıx. gerı almayanlar olacak deıstırenler olacak. form doldurtacaklar mıllete yıne, 2 haftada parasını gerı alamayanlar olacak. burnuma pıs kokular gelıyor. doğusun unlu swf'sınde de dedığı gıbı bunları yapacaksın ama yapamıyorum cunku ıyı ornek olmak ıstıyorum.
Mesaj tarihi:
abi umarım iptal olmuştur. erteleme nedir. erteleme yaparlarsa geri almazlar bileti. ben mesela sadece ama sadece bir sene içerisinde 26 sı için boşum. giidp aptal bi tarihe koyacaklar ve gidemiycem. nasıl giderecekler mağduriyetimi?
Mesaj tarihi:
gerı alabılıyosun ertelenırse. gıdıyosun bı form dolduruyosun gıseden, 2 hafta ıcınde hesabına ya da kredı kartına yukluyolar parayı gerı. tam bır mallık. mesela gecen sene emılıana torrını konser ıptal olmustu, demıstım sız bu bıletı değıstırın yerıne su konsere ıstıyorum. vermedı mallar, o konsere de ekstra para bayıldım. dığer konserın parası 2 hafta sonra geldı. bu bıletıx ı var ya ben yanı bısey dıyemıyorum.
Mesaj tarihi:
Satın alınan biletler önümüzdeki günlerde açıklanacak ve gerçekleşecek olan Jamiroquai konserinde geçerli olacaktır.

Boyle demiş biletix sitesinde , bu adamın ayagı düzelene kadar ben ülke dışına çoktan çıkmış olucam.Bilet paramı geri verirler heralde ?
  • Yeni Oluştur...