roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 FW:FW:fW:FW:FW:FW:FW:Yaz Saaati Size süper bi iyilik yapıyorum ve üşenmeden bu gerizekalı postu yayıyorum. Beni iyi dinleyin. Bu sene yaz saati uygulaması bir gün ileri alındı. Ne yazık ki beyni olan, aklı hali vakti yerinde tüm elektronik cihazların, smartphone, laptop, bilgisayar, windoz, eyçpi, ayfon, bilekberi, mepeüç, vibratör, hepsinin hükümetimizin bu güzide saçma sapan uygulamasından haberi yok ve %99 ihtimalle ayın 27'sinde, yani normal saatte cihazlar saatlerini ileri alacaklar otomatik olarak. Dolayısıyla geç kalacaksın mal gibi. O günlerde saate dikkat et. Ayfon sahibiysen düdüklü saat kur. Bunu 10 dakika içinde 12 kişiye gönder, göndermezsen bir yakınına araba çarpacak, gönderirsen sevdiğin kız sana verecek. Sevdiğin erkekse parfüm alacak bilekberi alacak. Tamamen gerçektir buna inanmayan arkadaşımın teyzesi öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Allah rahmet eylesin kardeş, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 şimdiden aldım kardeş saol emeğine saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25192912/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 saatin bi önemi yok benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 valla o diil de uygulama gayet yerinde, öss lan bu yazık çocuklara yani. Nese, otomatik ayarlama vs o tarz şeyleri kapalı tutun ztn kontrol sızde olsun sadasafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 1 - Gec kalacak degil erken gelecek. =) 2 - Iphone alarmlari catlamisti gecen sene saat degisince, calmamisti, muhtemelen yine aynisi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Suark said: valla o diil de uygulama gayet yerinde, öss lan bu yazık çocuklara yani. Nese, otomatik ayarlama vs o tarz şeyleri kapalı tutun ztn kontrol sızde olsun sadasafd Abi super gerzek uygulamalari savunup beni benden aliyorsun. Dunya gider Mersin'e, biz gideriz tersine olayi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar