The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Selamlar, bakınırken 2 damagemeter daha keza parser buldum, Kullanan eden memnun olan olmayan, kullanıpda hacklenen, begendim begenmedim diyen vsvs, varsa fikir beyan ederse sevinirim, birincisi ikincisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 3rd party toolların hiç biri %100 güvenli değildir , olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Her ikisinide denedim. Rift junkies best by far. Ilki karman corman hicbirsey anlasilmiyor. Diger oyuncularin ismini elle girmen gerekiyor vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 heklenmelerin bu zımbırtılardan olduğu söyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 riftjunkies e güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bende ikiside kurulu. Hack'lenirsem dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 daha lvl 50 bile degiliz neyimiz varda neyi hackleyip neyi naapacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ne demek napacaklar beni hacklediler işte.topu topu 12p icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 utanmıstır hackleyen hacledigine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 o kadar utanmıştı potionları bile satmış biraz para etsin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sizi bilmiyorum da benim lvl 35 halimle 100 platinim var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu update de coin lock geliyo bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Norak said: sizi bilmiyorum da benim lvl 35 halimle 100 platinim var :p abi sen yahudi misin? her oyunda para basiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kayserili yahudi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 artık buna acil bir çözüm bulunmalı dps meter gelmeli , bu ne lan raidlerde kim yatıyo kim yatmıyo belli değil arkadaş rasgele oynuoz kimi kasıyo kimi kasmıyo dps te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Norak said: sizi bilmiyorum da benim lvl 35 halimle 100 platinim var :p oha ne fakirmişim o zamanlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 junkies'inkini 2 haftadır kullanıyorum, henüz hacklenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Şimdi kaç paran var ki? Ya bende yükliycem dayanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bisee olmaaasss. Biz hack'lenirsek burdan mesaj atariz. Hacklenmeden mal, mulk arkadasina kacirirsin. Trion'a da Hack'lenicem diye mail atarsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar