Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Sakin olun arkadaşlar mini bi deprem. Hep bu supermoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Deprem olduğu anda orda olup olamamak konusundan behsediyorum ama anlayana elette. Horcrux said: Allah düsürmüyo zaten. Deprem dogal bi felaket. Fay hatlarinin kirilmasi, kaymasiyla meydana geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yildirimokur said: Kaç şiddetinde bilemiyorum ama 3-4 saniye boyunca hafiften sallandık. Dışarı mı çıksam naapsam ?hemen scye girip koreyi salla bence Gecmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 KAÇIN TOROSLARA TSUNAMI GELİYOR Ahah iğrenç bir insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 babamı aradım hissetmemiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 teyzeme söyledim nükleeer reaktörü kapatmış endişe etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Merkezinin Burdur olduğunu öğrendiğimde rahatladım, sonra insanoğlunun ne kadar puşt olduğunu bi daha gördüm. Benim tedirginliğim gitti ama belki oradaki adamlarda bi tedirginlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 olama öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Van -> Antalya -> ...? izmir'de yakın zamanda bir deprem bekliyorum 4.5 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar