Deacon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ahaha 4gate yapilacaksa ben taylanin yaninda izlemek istiyorum maci. o kufurleri canli canli duymak istiyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 streamer caster falan lazım yav bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 scorch said: evet? ortam maymunu mesela xunn 3-1 cakmıştı visas DELIKANLI ZÖRG Abini trollemeye çalışmaya utanmıyor musun? Streamer bulunsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ben cast ederim tamam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 tek sem sıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hacılar ben sunmak isterdim ama bu hafta ev kalabalık hep akrabalar var çoluk çocuk benim oda dahil adma gibi oturup cast edilebilecek bi yer yok. kusura kalmayın. öpüldünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 gökhanla sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 uyar DAS ne zaman maç ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Fotolara devam ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Desu said: hacılar ben sunmak isterdim ama bu hafta ev kalabalık hep akrabalar var çoluk çocuk benim oda dahil adma gibi oturup cast edilebilecek bi yer yok. kusura kalmayın. öpüldünüz Üzüyorsun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Horcrux said: gay oldugu icin mi starcraft'ta kötüymüs? nedir olay anlamadim ben. anlamışsın aslında http://i56.tinypic.com/346xc48.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Tyrannus said: Horcrux said: gay oldugu icin mi starcraft'ta kötüymüs? nedir olay anlamadim ben. anlamışsın aslında http://i56.tinypic.com/346xc48.jpg ahahah ulan ne çok fotonuz var birbirinizde edit: pardon ben facebook kullanmıyorum da o faktörü unuttum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Şu an Starcraft'a giriyorum. Agzına gömdüm Taylan yavşagı. Sabaha kadar Starcraft. Olm çok sinirlendim yerden yere vurucam seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi ben çok açık söylüyorum sana.bi build buldum 7 maçta da onu yapicam.çok kolay yapmasi.o buildi bulursan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi tam saat tarih falan verin de tribün yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 perşembe akşam yapalım diyoruz. izleyicilere de uyucaksa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 cuma akşamı daha iyi.gece yarısına kadar devam olur.hatta 12 den sonra stream olursa kırmızı nokta ile devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 stream ayağa kalktığı zaman en az 3-4 saatlik bir yayın olsun ve bu yayın için artık bir gün kararlaştıralım. cuma ya da cumartesi gece 3*4 saat yayın için önce bir konu bulalım. mesela visas vs xunn grudge match, sonrası ve öncesi içinde kanalda 3-5 birilerini ayarlarız, normalde obslarla yapılan maçları canlı yayına taşıyalım. stream işine heves eden arkadaşlara konu çıksın, oynayıp kendilerini göstermek isteyen arkadaşlara ortam olsun vs vs vs saymaya kalkarsam bu fikri gerçekleştireceğimizde elde edeceğimiz faydaların sınırı yok. gelin laf dinleyin, adamı hasta etmeyin. bu arada TeaM [LombaK]® yeniden bir araya gelip gelmeyeceği ile ilgili karar aşamasında. mevcutta bilinen takımlar haricinde yeni duyurulacak bir tanesini canlı yayında tokat manyağı yapmayı istiyorum 1 ay içerisinde. çıkar mı böyle bir takım? çıkmazsa neden çıkmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Dattebayo nun bir clanı vardı kurma aşamasında olan.Noldu bilmiyorum.Olmadı bir nabız yoklarız clan kurma niyetlisi gençleri.Örgütleriz çıkartırız bir takım.Benden haber bekle bu konuda. Stream dersen cuma en iyisi,cumartesi akşam çıkan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Cuma uyar. Cuma akşam 22:00 diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bizim maçlara hazırlık olarak showmatchler yapılsın. Prolar oynasın sonra bizi izleyin agsdvafshdcasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ben dans gosterisi yapicam mactan once, devrede de konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şiir okuyup flüt çalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 çıplaklık olmazs izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bence yarışma yapalım,en iyi sc2 ünit sesi çıkartma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar