fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sonra aradım çalışma var dediler. iyi dedim. okula gittim geldim baktım hala yok sonra aradım arkadaşın biri yardımcı oldu test etti filan sinyal değerleriniz iyi dedi. sorun ethernet kablosunda veya kartında olabilir dedi. vay anasını dedim. usbden girdim giriyor. 3 tane farklı ethernet kablosu kullandım girmiyor. sorun neden ethernet kartında olur? önceki gün kasayı açıp temizledim sonra kapadım normal ethernet kablosuyla girdim temiz temiz. neden olabilir. ya da başka ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben arkadaşın neti düzeltmekten bıkınca sorun ethernet kartında diyip yolluyordum o geldi aklıma sdfşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 şuan çok kötü hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 vayanasını ya. biriniz de çıkıp windows bana yardım et tuşuna bas demediniz. bastım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 inanırmısın gerçekten windows 7 zaman zaman bu işi başarabiliyor. ilk kez find problem and fix gibi şeylerin işe yaradığını gördüm bir microsoft işletim sisteminde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 net yok flu var AHAUAHAAUAAUAHAHAAHUAUUAUAUAHUAUAAUAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 zaman zaman değil de cogu zaman diyelim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 internet troubleshoot yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 fede said: vayanasını ya. biriniz de çıkıp windows bana yardım et tuşuna bas demediniz. windows bana yardım et tuşuna bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar