cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ciktimi cikmadimi[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 çıkmadı[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu oyunun yalan bişey çıkması kuvvetle muhtemel. çünkü işin içinde sigames yok eidos var. bu bakımdan cm5 yerine sigames'in çıkaracağı football manager 2005'i beklemekte daha büyük fayda var. ikisinin de çıkış tarihi 2004'ün son çeyreği olarak şeedilmiş bu arada.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 walla 2 firmannda yaptii oyunu alip deinycm hangisi iiyse ona devam ederm bu kadar basit=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sigames yöneticek gene. Menajerlik oyunları çoğu oyuncu gibi aylarca sarmasada iki-üç hafta oynarım. Football manager 2001-2002 deki oyun havasını yakalarsa süfer olucak.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yaw ben bu cm serisini bir türlü sewemedim anlamadım yani menejerliği sewrim aslında bi ara menejer.com vardı o güzeldi ama sonra paralı yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Football Manager %80 daha iyi olacak[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: hired_gun, 13 Şubat 2004 19:34 tarihinde demiş ki: eidos amerikan firmasi ve yeni CM yi de bir amerikan programlama grubuna yaptiricaklar bildiğim kadari ile ... tamam tamam da abi kizlarinin erkeklerinden daha iyi futbol oynadiği bir ülkende nasil menajerlik oyunu yapan adam çıkçak ki ??? [signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sigames kadar geniş bilgi toplayabileceklerini sanmıyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 FM 2005 yönetecek o kesin bir şey zaten kimse cm yi grafikleri veya sesleri için oynamaz sadece DATAsı için oynar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 tamam da buraya kadar gelmişller nie ayrıldılar şimdi ?[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 database önemli tabee.. iyi yapmışlar, aslan sigames :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Ryan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Sigames tabi ki rulz bende ilk oyunlarından beri oynarım cm yi Türkiye ligi olmayıpta gurbette ingiliz leri almanları az şampiyon yapmadım :) 2005 cm çıkacak level da bi kaç kere bahsetmişlerdi bi kaç ss ile birlikte gerçekten güzel görünüyor bilgi olayı ise kolay olmasada mutlaka bi yolunu bulurler yada cm 4 teki gibi hasan şaş 40 yaşında emre belozoglu 37 yaşında yapmazlar inşallah :) (editöre hiç dokunmadan böyle olmuştu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ikisini de alacam valla aç bi adamımdır...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: RamsesII, 01 Eylül 2004 13:42 tarihinde demiş ki: Football Manager %80 daha iyi olacak evet çünkü sigamesin beyin kadrosu yapıyo o oyunu[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Zaten aksini düşünen yok[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar