Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

almanya kapilari aciliyor sdf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi evet. apartman filan yok gibi gozukuyor. resmen guzel. kopek al besle. inek filan yetiştir, süt sağ. sonra onla tatlı yap. tereyağ yap. ekmek yapıp munihe git sat filan.
Mesaj tarihi:
Horcrux said:

Abi isin gücün cevren varsa heryeri bi boka benzetirsin. Ben de kücük sayilan bi sehirdeyim ama bok gibi egleniyorum yeri gelince.

sıfırdan gidip turist olarak gezen biri için söylüyorum ya. yoksa köyde sevgilin vardır ortamın vardır dünyanın en güzel yeri o köy olur vs.

bu dandik ötesi benzetmeyi yaptırdığın için de ayrıca teşekkür ederim sdf
Mesaj tarihi:
barbu said:

abi evet. apartman filan yok gibi gozukuyor. resmen guzel. kopek al besle. inek filan yetiştir, süt sağ. sonra onla tatlı yap. tereyağ yap. ekmek yapıp munihe git sat filan.

oha.
yok artik o kadar da degil.
Mesaj tarihi:
baya aggro yicem, boto özöntösö olcam ama yine de söylemeliyim.
gittiğim bütün alman şehirleri istanbul'a 10 basar. (essen dahil)
kıymetini bilin almanya'nın. alman bulun evlenin. ki ben öyle yapıcam. (avustralyalı bulamazsam tabi)
Mesaj tarihi:
neden?
nesini seviyosun ki mesela?

ben de mesela almanyanin düzenini, rahatligini gördükten sonra türkiye'de yasayamam gibime geliyo ama. kücük sehri cekilmiyo almanyanin, metropol olsun süper olur.
Mesaj tarihi:
almanyada 5-6 şehir gezdim. avrupada çoğu büyük şehre gittim. istanbul'un yanına yanaşabilen şehir yok gibi bişi. güzellik açısından.

ama işte nufus 15 milyon olup, salak insan da bunla orantılı yüksek olunca istanbulda yaşanmaz deniyor. buna rağmen almanyanın hemen hemen her şehrine bin basar istanbul.
Mesaj tarihi:
@ nil

Istanbul dogma büyüme biri olarak bu sorunu yanitlayacagim.

Temiz havasini + sehir hyatini birlikte barindirmasini,
Düzenini,
Eglenmesini bilen insanlarini,
Ulasimini,
Temizligini,
Kokmayan insanlarini (mis gibiler lan su gibi ic :D )
Burda olmayi... kendimi güvende hissetmeyi

bilmiyorum. Burda dogmaliymisim ben ya.
Mesaj tarihi:
düzen konusunda öyle evet. fakat sadece düzenle olmuyor bu işler işte.

ispanyol kızlarının rahatlığını al, isveç kızlarının güzelliği ile birleştir, almanyanın düzenini al, iş olanaklarını ekle, biraz da insanlarımıza çalışkanlık ekle. koy bunları istanbula. mis mis
  • Yeni Oluştur...