barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi evet. apartman filan yok gibi gozukuyor. resmen guzel. kopek al besle. inek filan yetiştir, süt sağ. sonra onla tatlı yap. tereyağ yap. ekmek yapıp munihe git sat filan.
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 almanya'da bi kuzenim vardi gecen yaz gordum L.L cool ismail YK olmus :(
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Horcrux said: Abi isin gücün cevren varsa heryeri bi boka benzetirsin. Ben de kücük sayilan bi sehirdeyim ama bok gibi egleniyorum yeri gelince. sıfırdan gidip turist olarak gezen biri için söylüyorum ya. yoksa köyde sevgilin vardır ortamın vardır dünyanın en güzel yeri o köy olur vs. bu dandik ötesi benzetmeyi yaptırdığın için de ayrıca teşekkür ederim sdf
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 barbu said: abi evet. apartman filan yok gibi gozukuyor. resmen guzel. kopek al besle. inek filan yetiştir, süt sağ. sonra onla tatlı yap. tereyağ yap. ekmek yapıp munihe git sat filan. oha. yok artik o kadar da degil.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hayir hic cekilmez. münihe gidince köyden indim sehre oluyorum zaten her defasinda. su haliyle bile cekilmiyo.
moncici Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 baya aggro yicem, boto özöntösö olcam ama yine de söylemeliyim. gittiğim bütün alman şehirleri istanbul'a 10 basar. (essen dahil) kıymetini bilin almanya'nın. alman bulun evlenin. ki ben öyle yapıcam. (avustralyalı bulamazsam tabi)
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 neden? nesini seviyosun ki mesela? ben de mesela almanyanin düzenini, rahatligini gördükten sonra türkiye'de yasayamam gibime geliyo ama. kücük sehri cekilmiyo almanyanin, metropol olsun süper olur.
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Oha benim gibi düsünen biri daha.... tebrik ediyorum seni monici.
Lexius Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 almanya bekle ben geliyorum. günü birlik biranın - dönerin - kadının tadına bakıp dönerim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ben alman bulup evlenmem de 8 senem doldu alman vatandasligina basvurabiliyorum. üsenmesem bi de pf.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 istanbul'u pek iyi bilmiyordur bunu söyleyen, ya da dayak yememiştir diyeyim dfsklşsd. ne açıdan gerçi o da var.
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 almanyada 5-6 şehir gezdim. avrupada çoğu büyük şehre gittim. istanbul'un yanına yanaşabilen şehir yok gibi bişi. güzellik açısından. ama işte nufus 15 milyon olup, salak insan da bunla orantılı yüksek olunca istanbulda yaşanmaz deniyor. buna rağmen almanyanın hemen hemen her şehrine bin basar istanbul.
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 @ nil Istanbul dogma büyüme biri olarak bu sorunu yanitlayacagim. Temiz havasini + sehir hyatini birlikte barindirmasini, Düzenini, Eglenmesini bilen insanlarini, Ulasimini, Temizligini, Kokmayan insanlarini (mis gibiler lan su gibi ic :D ) Burda olmayi... kendimi güvende hissetmeyi bilmiyorum. Burda dogmaliymisim ben ya.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 düzen ve rahatlik acisindan diyosa, gayet hakli.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yaşam rahatlığı ve huzur açısından doğru bi tespit aslında, geneli sakin ve düzenli şehirler. ama almanyanın şehirlerinin çoğu istanbula bin basar, yoo dostum yoo.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ben berlini istanbula tercih ederim. sene de 1-2 istanbula gitsem yeter bana gezmeye fsd.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 berlin'e de hala gidemedim he, 6 aylık noob alamancıyım bi kreuzberg göremedik.
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 düzen konusunda öyle evet. fakat sadece düzenle olmuyor bu işler işte. ispanyol kızlarının rahatlığını al, isveç kızlarının güzelliği ile birleştir, almanyanın düzenini al, iş olanaklarını ekle, biraz da insanlarımıza çalışkanlık ekle. koy bunları istanbula. mis mis
Öne çıkan mesajlar