elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Beşiktaşlı patiler eğer burada okuyorsanız 1 hafta kaldı selamlaşalım görüşelim koklaşalım değil mi? Kimler var?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Şimdi baalci olmamasının anlamamasında bir sorun yok. E zaten baalci olanın dikkatini çeker ve girerdi topice.. Neyse..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 valla kısaca baal lı olupta bu kısaltmayı bilmeyen eminim bisürü insan vardır.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yuh demek lazım onlara o zaman[signature][hline]tuana...
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 mesela benim gibi yeni başlamışlar olabilir???[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehoe 2003 mezunuyum. öğretmenlerinizin ismini söyleyin, size kim olduklarını söyliyeyim hehe.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hebedelelbe! * Sevindirik olur *[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 cok uzun saatler ingilizce vardır heralde ben lise hazırlık okumadığım için bilmiyorum pek. ortaokul hazırlık olayını da hatırlamıyorum haliyle, bayağı sene geçti ehe.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 neyse hayırlı ola.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Baal'ın müridi falan mısınız bre iblisler. Baalcı nedir yah :P.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 baalı değilim ama hazırlık okudum .Türkçeyi unutuyon diyebilirim:) zor değil ama çok sıkıcı bazen sade ingilizce gördüğün günlwer oluyor[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Öne çıkan mesajlar