Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(anlaşılmadığı için tekrar açıyorum konuyo özür)Beşiktaş Atatürk Anadolu öğrencileri!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaşlı patiler eğer burada okuyorsanız 1 hafta kaldı selamlaşalım görüşelim koklaşalım değil mi? Kimler var?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
valla kısaca baal lı olupta bu kısaltmayı bilmeyen eminim bisürü insan vardır.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
mesela benim gibi yeni başlamışlar olabilir???[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
hebedelelbe!

* Sevindirik olur *[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
cok uzun saatler ingilizce vardır heralde
ben lise hazırlık okumadığım için bilmiyorum pek. ortaokul hazırlık olayını da hatırlamıyorum haliyle, bayağı sene geçti ehe.
Mesaj tarihi:
baalı değilim ama hazırlık okudum .Türkçeyi unutuyon diyebilirim:) zor değil ama çok sıkıcı bazen sade ingilizce gördüğün günlwer oluyor[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
  • Yeni Oluştur...