Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AAA ya katılmak isteyen Türk oyuncular için bilgilendirme.

Jarlexly

Öne çıkan mesajlar

"USTURA KEMAL" said:

Mete,
yeni başlayan arkadaslarımdan 1 tanesı senınle 1-2 dıyalogda bulunmuş bana dıyokı abı bu adamı vursam ayıp olmaz dımı dıye bana sormusdu ama benım cevap herkez özünde ıyıdır tanımıyosun adamı kıme ne ıyılıgı kımede ne ıcın kotuluk yapdıgı bılmıyosun o yuzden RELAX MEAANN dedım yanı (TAKIPDEYIZ SENI HA GAYRET)>:D<

Abi yazdıklarım pvp ye teşvik etmiş iste arkadaşı. Sonucta oyunda birini patlatmak istemiş. Eve oyuncularını pvp ye yöneltmek için kendimi feda etmeye hazırım :P

Not: benimle bulunduğu diyalogdan değilde forumda yazdıklarımı kastetmiştir bu arada. Oyun içinde konusurken başka bir insan oluyorum ben :D

@luxor

Esas sorularına cevap verememişim, kusura bakma. Ama hasan abi (captan logar) sağolsun yardımcı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Arkadaslar öncelikle ben bu oyunda yeniyim ( hesabim 2008 de alinmiş olmasina karsin ) oyunu 3assa 5 yukari formlardan ve oyun icerisindeki muhabbetlerimden cozdum ama daha coook ögrenecegim konular var. daha onceleri oynadigim oyunlar gibi deil Eve hoş onlarda PvP üstüne dayali oyunlari oynadigimdan bu oyunda da bu yonde 1 Corp. sectim.
bu konuyu ouyunca öncelikle 1 Corp hakkinda bilgi edindim. Gayet acik bilgilendirici 1 yazi olmus Cok tesekkur ederim ( ilk bilgi mesajlari icin ) sonra dan olay iyice kopmus gitmiş ( daha once yasadigim olaylar ve klasiklesmiş olaylar gibi )
öncelikle sunu belirteyim ister bana yanli yazimissin deyin ister baska 1 sey ama sunlara aciklik getireyim.
Ben bu oyunda hangi Corpta Turkler var yada kimler nerede bilmiyorum arkadaslar.. bu oyunda da oyun gecmişim pek yok. ( Ama asil olan ögrenme istegim )
burda hoş bes yazmissiniz konuyu yazan Jarlexy ile sorunlariniz olmus olabilir ama bu bu baslik altinda devam etmemeli. birakinda benm gibi olan oyuncular tartişma deil Bilgi okusun ögrensin.....
yok adam kufur etmiş te yok oldugu Corp yenilmişte falan fistan...
insan olan kendine kufur ettirmez arkadaslar.. sen karsindakine ( yasi ne olursa olsun, kimligi ne olursa olsun ) Saygi duyuyorsan o kişi kalkip sana kolay kolay 1 sey demez haaa duymuyorsan izin ver de karsindakinden de saygi bekleme...
yok yenilmissin yenmissin tabiiii yenilecen patliyacan ki daha sonra yenesin patlatasin ( Aldigin bilgilerve tecrube dogrultusunda)

Bu 4.5. sayfalarda cikan Corp olayina gelince... arkadaslar kimseyi 1 corpta 1 birlikte zorla tutamazsiniz haaa o mail atmayanlardan 1iside benim... cunku kim kurucusudur id si nedir bilmiyordum kusurumada bakmayin mail atmamakla yada cikmakla hata ettiysem affola ama ben bu oyuna maden kazip, empire da ayni gorevleri arkasi arkasina yapmaya gelmedim arkaaslar ( yanliş anlamayalim )ole istesem browser oyunu oynar 5 kurus para vermezdim :)

NOT: Eskiden navyfield oynayan varsa aranizda beni bilir ( iyi yada kotu. saygi duyarim) O oyundan edindigim tecrube ile sunu soglemek istiyorum uzulerek ( 6yil oynadim ) biz Turkler kolay kolay online oyunlarda birleşemeyiz, ille bi catirti, catlaklik su kaciran bi yer olur.. onun için arkadaslar biz bu oyunlarda eglenmemize, neşemize ve muhabbetimize bakalim....
gunde 1-2-3-4 saat eglence icin burda birbirimizi rencide etmeye kirmaya Vakit harcicagimiza gidelim oyunumuzu oynayalim stresimizi atalim..........
Sosyal ağlarda paylaş

murat69 said:

insan olan kendine kufur ettirmez arkadaslar..

Senin yaptığın gibi yanlış bir genelleme yapalım şimdi. İnsan olan küfür etmez.

Şimdide (bence) doğru bi genelleme yapalım. Bu oyunda gemisi patladı diye patlatan tarafa küfür eden kimse insan değildir.

Not: Diğer yazdıklarının geneline katılıorm. Seni bağlar nerde onayacağın falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

murat69 said:

biz Turkler kolay kolay online oyunlarda birleşemeyiz, ille bi catirti, catlaklik su kaciran bi yer olur..

Buda doğruda, bunun türklerle alakası yok. Bu her millette böyledir.Sen sürekli bu tecrübeyi türklerle yaşamışsan "biz türkler birleşemeyiz" demen mantıklı. Ama dediğim gibi "bizle" alakalı bir durum değil bu. bir oyunda tam anlamıyla birleşen bir millet göremedim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

murat69'a katılıyorum. Gerçekten konu tamamen "konu dışı" oldu. Yeni başlayanlar asıl olayı kaçırıyor sayenizde. Aranızdaki sorun her ne olursa olsun, bu alım oyuna başladığımdan beri gördüğüm en iyi konu, PvP tabanlı bir oyunda PvP öğretmek için adam arıyoruz deniliyor, daha ne olsun, bir kişiye karşı olan kişisel düşmanlığınızla olayı rayından çıkardınız.

Onu da yazayım, evet şu anda Black Aces Rookie üyesiyim, karakterimi toplam 1 ay oynadım, şu son 2-3 günkü kadar eğlenmedim. İlk defa 0.0 alanda geziyorum, 30 kişilik PvP grubuna girdim (henüz patlamadım ama yakındır), yeni kişilerle tanıştım. Skill kitaplarından verilen gemilere, belli ihtiyaçlara kadar her konuda yardım ediliyor. Corp CEO'su ile de konuştuk birkaç kişiyle beraber, onlarda biz yenilere karşı oldukça yardımsever. AAA ile her türlü fleet oluşumuna katılabiliyorsunuz. Bilmiyorum grubu sevmeyebilirsiniz, o zaman da katılmazsınız, ama şu anda şu olay yeni başlayan veya deneyimsiz kişiler için altın değerinde fırsat.

Son olarak, "bu oyunda gemisi patladı diye küfür eden kimse insan değildir" denmiş. Kabul ediyorum, doğru bir davranış değil. Ancak, MMO oyun tarzında buna alışın. Paticik forumlarıyla tanışmamı sağlayan UO'da, uzun süre oynadığım WoW'da, hatta kısa sürelerde denediğim diğer MMO'larda, browser tabanlı oyunlarda bile bu olay var ve olacak. Anlık sinirle sarfedilmiş laflar kişiyi tanımlamaz.WoW raid klanlarında bile insanlar kendi içinde hata yapanlara küfrediyor, 5 kişilik dungeon gruplarında küfürün haddi hesabı yok. MMO oynayanlar insan değildir desen de olurdu, yazmayan ama bilgisayarın başından küfreden daha da çoktur."İnsan olan kendine küfrettirmez" de aynı olay. Oyunda bunu yapmak mümkün değil, doğru olan karşılık vermemek, bırak pixellere küfretsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ozan said:

Anlık sinirle sarfedilmiş laflar kişiyi tanımlamaz.WoW raid klanlarında bile insanlar kendi içinde hata yapanlara küfrediyor,

İlerde büyük fleetlere grince evede de FClerin hata yapan fleet üyelereine ara ara küfür ettiğini görüceksin zaten. mesela küfürlü konusan bir FC hiç garibime gitmemiştir. Dediğin gibi anlık sinir yada kendince motivasyon amaçlı küfür etmeyi tercih etmiştir kendi bileceği iş.

Burdaki olay anlık sinirle küfür etme değil. Olayın üzerinden 1 yıl geçti. Bahsettiğiniz kişi gemisini patlatan (ki patlamasında bir katkısı olmadı bile, onlar öyle inandı) kişi için hala küfür edebilio ve burda silinen yazısı gibi ağır hakaret dolusu sözler sarf edebilio.

Ya oda önemli değil aslında, millet olarak çok küfür eden bir toplumuz zaten. O yüzden savunmaya bile gerek yok hani :)

Ozan said:

bir kişiye karşı olan kişisel düşmanlığınızla olayı rayından çıkardınız.

Gemileri patlayıp dolandırılınca düşmanlığı abarttı karşı taraf. Ve bu işten sorumlu olmayan kişilere yönelttiler bu düşmanlığı.

Benim sürekli bu grubu eleştirme sebebim ise, stabil bir grup olmaması, alınan kötü kararlarla bir çok oyuncunun oyunu bırakmasına sebep olması, kendi corplarındayken çok saçma bahanelerle tax arttırması , gerçekleri biraz çarpıtarak yazması falan filan. Buda benim en temel haklarımdan biridir.

Son olarak sanada yeni corpunda bol şans. İşallah eskilerin başlarına gelenler yenilerin başına gelmezde yanılırım.Haydi kalın sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

murat69 said:

insan olan kendine kufur ettirmez arkadaslar..

Senin yaptığın gibi yanlış bir genelleme yapalım şimdi. İnsan olan küfür etmez.

Şimdide (bence) doğru bi genelleme yapalım. Bu oyunda gemisi patladı diye patlatan tarafa küfür eden kimse insan değildir.

Not: Diğer yazdıklarının geneline katılıorm. Seni bağlar nerde onayacağın falan filan.

Sen saygili olursan, karsindaki sana kolay kolay saygisizlik yapmaz ( umarim simdi daha aciktir ) demek istedigim bu idi
neyse daha fazla laf salatasi yapmayayim konu Daha fazla kirlenmesin ama saygisizliginizi yada bireysel dusmanliginizi bu tip konularda deil karsilikli konusmalariniza tasiyin yada kendi icinizde kalsin...
yazicaksan bilgi yaz da okuyup ögrenelim Tesekkur edelim!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...