paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Selam, N'oldu bu modele? Artık üretmeyecek mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Selam, Routan diye birşeyler buldum ama resmen panelvan tipi birşey bu, komacan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konu bu değil ama - güzel midir? Kıbrıs'da bundan kiraladım 19 MAYIS tatili için. Rahat mıdır? Bebek koltuğu ile birlikte 120 tl/gün istediler sanırım uygun fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Selam, Bence normaldir. 70-80TL Clio sedan için istiyorlar diye biliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Yeni passat' in makyajını beğendiniz mi ? Saygılar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Geçenlerde bi makinacı arkadaşla sohbet ediyordum. Vitesinde hata mı ne bulmuşlar toplatmaya kadar gitmişlerdi sanırım ama bu o araba mı bilemedim ismi çağrıştırdı sadece. Şuan mercedes fabrikasında adam gerçi ne kadar bilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar