FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Gecen gun rasgele bulup izledim.Fena film degil. Babasi doktor olan kucuk bir kiz cocugu tecavuze ugrayip oldurulur. Doktor baba sucluyu polislerin elinden kacirir ve polislere, sucluya 7 gun boyunca iskence edecegini 7 gun sonundada infaz edecegini bildirir. Iskence sahneleri biraz rahatsiz edici ancak cok surukleyici bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Adam küçük kıza mı tecavüz ediyor ? 7 gün az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Film idare eder. Ama ben pek begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Akhlaur said: Adam küçük kıza mı tecavüz ediyor ? 7 gün az bile. abi o iskenceyle adamin daha fazla yasamasi mucize zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 konusu saw gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar