Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayni hatayi verdi ve goruntu gg. Telefondan baglaniyorum su anda. Pcyi actigimda cozunurluk sicmis ve 2 ye bolunmus gerseyden 2 tane olan bi goruntu ile karsi karsiyayim. Baslangic onarma yap dedi yapiyorum. Servis yollarimi gozukti?
Mesaj tarihi:
Netekim..

"froumdan biri" said:

Re: Hp Pavilion dv900 wont boot up!
Options
10-19-2009 08:48 AM

Read around the Forum, especially the threads in the "Display" section.
Most likely your graphics processor is a Nvidia chip, which means your motherboard just deep sixed
Google "nvidia defect" for info beyond these threads.
Mesaj tarihi:
şimdi arkadaşlar ciddi yazarsanız bişiler sevinirim
çok sinirlendim çünki asdjlasd
ısınmadan oluyodur dedim içine hava tutturdum bi değişme olmadı
sonra güvenli modda açabildiğimi farkettim (ama yine 2 ye bölünmüş ekran düşük çözünürlükte). onu açıp ekran kartı driverını kaldırıp tekrar açtım pcyi bu sefer pc açıldı ama yine 2 ye bölünmüş ve düşük çözünürlük. önceden hiç açılmıyodu yani, hiç açılmıyodu derken win başlatılıyor ekranından sonra siyah bi ekran. şu anda pv açık fakat monitör yatay olarak 2 ye bölük ve bok gibi görüntü. ekran kartı düzgün çalışıyo falan diyo yandı gg oldu desem heralde öyle bişi demez.
bunu nasıl çözebilirim. bi el atarsanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
görüntü sunucusu durduruldu muhabbeti,benim ekran kartımın yeni driver'ını yükleyince oluyor,eski driver'ına geçtim kurtuldum.

dv 6500 mü ne vardı bende hp,2 sene sonra ana kartı yandı durduk yere,600 lira para istedi hp garanti bitmişti,bende yaptırmadım pb aldım.

eski sorunsuz ekran kartı sürücüsünü yükle eğer diğerlerine çözüm bulabilirsen.
  • Yeni Oluştur...