Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama Tüküreyim

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Abi üniversitedesiniz bi kere onun değerini bilin 3.girişim olucak bu sene ve haftaya pazar günü ilk aşama sınavım var. Gerizekalı değilim de ilk sene yaptığım hata yüzünden bu hallere düştüm. Bi daha okumayacaksınız sonuçta o yüzden dolu dolu yaşayın şu üniversite hayatınızı. Yani ben bu sene gittiğimde umarım öyle yaparım. Gezin,dolaşın,için,eğlenin.

Herşey çoh karışıhh ne olacah hiç bilmiyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Offf ne zoruna gittin bu topağı açtın benide dürttün yarın mak. müh. odasına gideyim bari üye falan olayım kurs seminer ğeşinde koşayım.Gel beraber gidelim seagle olmazsa.

abi onlardan da bi yarar görmedim ki hiç ben
ancak "bilmemnerde eylem var oraya gidiyoruz" diye öğrenci dolaştırıyorlar sınıfta.
Abime 3 yıldır falan dergileri geliyor, 60 sayfanın 3 sayfası bilimsel yazı, kalanı propaganda + reklam.
Gidicem oraya 2 kurs için amelelik yaptırıcaklar sınıflarda dolaş falan diye kalplerini kırarım o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

snarveien said:

Abi üniversitedesiniz bi kere onun değerini bilin 3.girişim olucak bu sene ve haftaya pazar günü ilk aşama sınavım var. Gerizekalı değilim de ilk sene yaptığım hata yüzünden bu hallere düştüm. Bi daha okumayacaksınız sonuçta o yüzden dolu dolu yaşayın şu üniversite hayatınızı. Yani ben bu sene gittiğimde umarım öyle yaparım. Gezin,dolaşın,için,eğlenin.

Herşey çoh karışıhh ne olacah hiç bilmiyorummm

benimde 3. girişim olucak, boku yedik umudum yok. hayır aptal değilim de ne bilim. bide üniyi bıraktım da geldim. bıraktığım için puan düşcek bla bla onun bi stresi var öyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

ayrıca klübe gireceksen tabii ki önce bi afiş asacaksın, standda duracaksın, nasıl mentalite sendeki

ya ne klübü makine mühendisleri odasından bahsediyorum lan.
Klüpler karı tavlama mekanı olmuş bizim okulda. 10 yıldır güneş enerjisiyle çalışan araba diye 10 yıl önceki arabanın kasasını başka renge boyayıp yarışa sokuyor salaklar. Ne gidicem öyle klübe.

O sponsorlardan gelen para, fabrikaların atölyelerinde iş yaptırabilme imkanı falan bende olsa 2 yıla güneş enerjili kamyon yapar moloz taşıyarak 1. olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

benimde 3. girişim olucak, boku yedik umudum yok. hayır aptal değilim de ne bilim. bide üniyi bıraktım da geldim. bıraktığım için puan düşcek bla bla onun bi stresi var öyle işte

Yok yok benim umudum var. Çalıştım, hala da çalışıyorum olucak yani gidicem bu sene başka yolu yordamı yok. Artık yük olarak görmeye başladım kendimi evde bian önce gidip bi şekilde yolumu bulmam lazım. Ben gitmedim bile üniversiteye daha sen gidip de dönmüşsün en azından. Ben ilk sene tercih yapıp, gidip kayıt yaptırmadığım için bu zamana kadar kaldım mecburen. Ösymnin bok yemesi. Bu kadar acımasız olunmaz. Olunur da insanın 1 senesine mâl olmaz. Herneyse aman haftaya Pazar YGS var 360 düzeyinde bi puan hedefim var umarım istediklerimiz olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bos bos oturunca rahatsiz oluyorum lan.
planli prooramli bi hayatinin olmasi süper bisi.
arada tembellik de yapicaksin tabi de, tembelligi ve üsengecligi yasam tarzi haline getirmemek lazim üstat.
öle mal mal yasayip gidersin sonra, bi bakmissin bi bok olmamis senden.
icinden gelcek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...