aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 staj yapın. yazları atlamayın boş boş geçirmeyin. staj çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Abi üniversitedesiniz bi kere onun değerini bilin 3.girişim olucak bu sene ve haftaya pazar günü ilk aşama sınavım var. Gerizekalı değilim de ilk sene yaptığım hata yüzünden bu hallere düştüm. Bi daha okumayacaksınız sonuçta o yüzden dolu dolu yaşayın şu üniversite hayatınızı. Yani ben bu sene gittiğimde umarım öyle yaparım. Gezin,dolaşın,için,eğlenin. Herşey çoh karışıhh ne olacah hiç bilmiyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Keşke hep okusaydım diyorum bazen, sonra zaten o işi yaptığımı hatırlayıp üzülüyorum ben mesela ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bir kere daha üzdü bu film beni. bucket listi izlemeyen varsa kesin izlesin. şu başlıkla paralel yani. mutlu olmak için nasıl mutlu olacağınızı bilmeniz gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Offf ne zoruna gittin bu topağı açtın benide dürttün yarın mak. müh. odasına gideyim bari üye falan olayım kurs seminer ğeşinde koşayım.Gel beraber gidelim seagle olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi siz seminer diyosunuz kurs diyosunuz, ben derslere bile giremiyorum. seks var diye dans kursuna yazıldım, ona bile gidesim kalmadı 2 ay sonra. sürekli duruyorum ve durdukça durasım geliyo boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 seks varmıymış peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 seks kursta yok da, kursa gittiğim için seks var bi nevi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 NolaxThensbane said: Offf ne zoruna gittin bu topağı açtın benide dürttün yarın mak. müh. odasına gideyim bari üye falan olayım kurs seminer ğeşinde koşayım.Gel beraber gidelim seagle olmazsa. abi onlardan da bi yarar görmedim ki hiç ben ancak "bilmemnerde eylem var oraya gidiyoruz" diye öğrenci dolaştırıyorlar sınıfta. Abime 3 yıldır falan dergileri geliyor, 60 sayfanın 3 sayfası bilimsel yazı, kalanı propaganda + reklam. Gidicem oraya 2 kurs için amelelik yaptırıcaklar sınıflarda dolaş falan diye kalplerini kırarım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hala ne geziyosun lan burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ayrıca klübe gireceksen tabii ki önce bi afiş asacaksın, standda duracaksın, nasıl mentalite sendeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Valla benim duyduğum pek öyle değil arkadaşlara sürekli cepten mesaj geliyo bilmem ne semineri su saatte su kurs bu saatte diye.He eğer bursada da dediğin gibiyse zaten o yüzden ayrılmıştım odadan vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 FromTheHell said: seks var diye dans kursuna yazıldım, ona bile gidesim kalmadı 2 ay sonra. FromTheHell said: seks var diye dans kursuna yazıldım FromTheHell said: seks var diye FromTheHell said: seks http://media.tumblr.com/tumblr_lhcpiyOy3j1qf9oxz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 snarveien said: Abi üniversitedesiniz bi kere onun değerini bilin 3.girişim olucak bu sene ve haftaya pazar günü ilk aşama sınavım var. Gerizekalı değilim de ilk sene yaptığım hata yüzünden bu hallere düştüm. Bi daha okumayacaksınız sonuçta o yüzden dolu dolu yaşayın şu üniversite hayatınızı. Yani ben bu sene gittiğimde umarım öyle yaparım. Gezin,dolaşın,için,eğlenin. Herşey çoh karışıhh ne olacah hiç bilmiyorummm benimde 3. girişim olucak, boku yedik umudum yok. hayır aptal değilim de ne bilim. bide üniyi bıraktım da geldim. bıraktığım için puan düşcek bla bla onun bi stresi var öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Lancelion said: ayrıca klübe gireceksen tabii ki önce bi afiş asacaksın, standda duracaksın, nasıl mentalite sendeki ya ne klübü makine mühendisleri odasından bahsediyorum lan. Klüpler karı tavlama mekanı olmuş bizim okulda. 10 yıldır güneş enerjisiyle çalışan araba diye 10 yıl önceki arabanın kasasını başka renge boyayıp yarışa sokuyor salaklar. Ne gidicem öyle klübe. O sponsorlardan gelen para, fabrikaların atölyelerinde iş yaptırabilme imkanı falan bende olsa 2 yıla güneş enerjili kamyon yapar moloz taşıyarak 1. olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi sukret kulubunuz var bizim bi robot klubu vardi o da yolsuzluktan kapandi. Cukka yapmis baskan paralari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Abi bizimkiler de topluluk odasına kız atıyor yani. Çok bi farkları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kızda salakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 güneş enerjisi arabasına girmek lazım aslında ya. bizim okul 1. filan oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 laorxun mesajına çok güldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Flassh said: benimde 3. girişim olucak, boku yedik umudum yok. hayır aptal değilim de ne bilim. bide üniyi bıraktım da geldim. bıraktığım için puan düşcek bla bla onun bi stresi var öyle işte Yok yok benim umudum var. Çalıştım, hala da çalışıyorum olucak yani gidicem bu sene başka yolu yordamı yok. Artık yük olarak görmeye başladım kendimi evde bian önce gidip bi şekilde yolumu bulmam lazım. Ben gitmedim bile üniversiteye daha sen gidip de dönmüşsün en azından. Ben ilk sene tercih yapıp, gidip kayıt yaptırmadığım için bu zamana kadar kaldım mecburen. Ösymnin bok yemesi. Bu kadar acımasız olunmaz. Olunur da insanın 1 senesine mâl olmaz. Herneyse aman haftaya Pazar YGS var 360 düzeyinde bi puan hedefim var umarım istediklerimiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Tükürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben bos bos oturunca rahatsiz oluyorum lan. planli prooramli bi hayatinin olmasi süper bisi. arada tembellik de yapicaksin tabi de, tembelligi ve üsengecligi yasam tarzi haline getirmemek lazim üstat. öle mal mal yasayip gidersin sonra, bi bakmissin bi bok olmamis senden. icinden gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar