Hapl0 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Wotlkta oyunu bıraktım cataclysmde classlar hakkında bilgim yok. Şu anda hunterın durumu nasıl pvpde ve pve de rog yada hunter açmayı düşünüyorum ,yıllarca rog oynadım biraz baydım ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Trinket falan proclatmak gerekiyor, uğraşılmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hunter mi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 trinket proclacmak cok zor, onunla uğraşırken black arrow cooldownı kacıyo kesin, bi ayar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hımm uğraştırıyo yani hunter o zaman roga kaldım :D şu sıralar hangi classlar iyi ve 4.1de hangi classlar iyi olcak? Ona göre açıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hunter??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 4,1 de rogue fazla ellenmemiş nerf anlamında hatta stealth cd ve stealth movement speed reduction azaltılıyor.Buff bile geliyor bu anlamda.Ignite durumunu stabil yapabilirlerse fire mage güzel olcak gibi.Şu an bile fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hunter her zaman güzel ama oynayabilene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluescomes Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Dün BH 25m'de dps ilk 4 sırada hunter vardı mesela.3'Ü de 20 k ve üzerindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 4.3 le beraber sv ile ilgili düşünceleriniz ne, hazır biraz bufflanmışken oynamaya değermi mm ile bm yi oldum olası sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben geçtim sv'ye çok da eğlenmekteyim.. dps olarak mm'den aşağı kalır yanı varsa da çok çok az artık. Nerdeyse aynı. Ama MM'in careful aim phase'ini geçemiyor tabi. Bi de survival rotation çok daha kolay olduğu için etrafa çok daha dikkat edebiliyorum, o yüzden tercihim. Ayrıca oyundaki en iyi aoe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 10 ay sonra can sıkıntısından açtım 1 aylığına patch match gazı ile. Normalde main karakterim shadow priestti ama bu sefer bir çılgınlık yapıp hunter'la oynayayım dedim. Eskiden hunter oynarken paso Survivalcıydım. Arada sırada MM oynardım ama bana kasıntı gelirdi MM oynamak (hele wotlk dönemi armor pen. kasmak zulüm gibiydi). Bi 10 gündür falan takılıyorum kendisi ile MM olarak. Dps gayet leziz, oynanış eskisi kadar zor değil. Bosslarda 24-25k civarı gidip geliyor dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 paragonun forumlarında yazdıgı doğru hunter shaman ve dk dragon souldaki en gereksiz klaslar, şaman ve dk yı bilemem ama hunter için yazılan dogru bi tarafını yırtsan yine dps cıkmıyo mage almıs basını gitmiş (sanki çok ihtiyacı vardı buff'a) meleeler coşmuş en azından su yüzde 20 ap yi hunterada verseler biraz aradaki uçuk fark kapanıcak ama blizz nedense hunterları pek sallamadı bu cata'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 http://www.worldoflogs.com/rankings/players/Dragon_Soul/dps/ çogu boss da hunter yok bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar