Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Hunter

Hapl0

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
ben geçtim sv'ye çok da eğlenmekteyim.. dps olarak mm'den aşağı kalır yanı varsa da çok çok az artık. Nerdeyse aynı. Ama MM'in careful aim phase'ini geçemiyor tabi.

Bi de survival rotation çok daha kolay olduğu için etrafa çok daha dikkat edebiliyorum, o yüzden tercihim. Ayrıca oyundaki en iyi aoe.
Sosyal ağlarda paylaş

10 ay sonra can sıkıntısından açtım 1 aylığına patch match gazı ile. Normalde main karakterim shadow priestti ama bu sefer bir çılgınlık yapıp hunter'la oynayayım dedim. Eskiden hunter oynarken paso Survivalcıydım. Arada sırada MM oynardım ama bana kasıntı gelirdi MM oynamak (hele wotlk dönemi armor pen. kasmak zulüm gibiydi).

Bi 10 gündür falan takılıyorum kendisi ile MM olarak. Dps gayet leziz, oynanış eskisi kadar zor değil. Bosslarda 24-25k civarı gidip geliyor dps.
Sosyal ağlarda paylaş

paragonun forumlarında yazdıgı doğru hunter shaman ve dk dragon souldaki en gereksiz klaslar, şaman ve dk yı bilemem ama hunter için yazılan dogru bi tarafını yırtsan yine dps cıkmıyo mage almıs basını gitmiş (sanki çok ihtiyacı vardı buff'a) meleeler coşmuş en azından su yüzde 20 ap yi hunterada verseler biraz aradaki uçuk fark kapanıcak ama blizz nedense hunterları pek sallamadı bu cata'da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...