dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aha şimdi kalbim kırıldı ha adam haklı beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://imagecache2.allposters.com/images/pic/GBEU/FP1817~Transformers-Optimus-Prime-Posters.jpg elektriği kaçak kullanan geldi. Birşey mi demiştiniz ?!?!?!'?+!'+?!+'?!'?!?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sen koca bi hırsızsın kırmızı kamyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Esh said: Belki ben kullaniyorum kacak? başlı başına kocaman bir istatistiksin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dattebayo said: ben mi yanlış anlıyorum acaba diye 3-5 defa okudum esh'in mesajını. ya iğrenç bir insan ya da espri yapmaya çalışan ilkokullu. başka cevap bulamadım ben. Medya ortami ve internet gibi Mecralarda $ahisa hakaret 6 ay dan ba$liyor. $imdi ip ni alsam , hakkinda kovusturma baslatsam, kalbini kirsam. Buna deger mi acaba? Ilkokulluyum ama beyin bedave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 rage quit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 valla inanıyosan git dene bence. ip : 78.160.244.222 edit : kolaylık olsun diye ip ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Sevgili yüksek mahkeme, paticik.com da bana hakaret ettiler iğrenç insan dediler. hapis istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Öyle bişey var ve adamın canı isterse çok rahat uğraştırır sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ahahaha olan paticiğe olur adana mahkemesi tarafından kapatılır. Adamlar Atatürke hakaretin allahını yapıyor anca kapatılıyor burda 70 milyon vatandaşın 1 i için o kadar zahmete mi giricekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paticiğe giren çıkan yok, ne alaka. En altta zaten yazılanların tümünün yazanı bağladığı hakkında bilgi de bulunuyor. Yasalara aykırı içerik de olmadığına göre, paticik için sorun yok. Ama bi dava durumunda davalı açısından sorun var, bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dattebayo ergen misin bilmiyorum ama yeni ergen gibi davranıyorsun.. davranma.. ergensen bile fake it bro.. büyük, olgun bir insan gibi bir yetişkin gibi davranmaya kas.. ip gerekirse söylerler, biz veririz. saçmalıkları gizledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olan ebeveynlere oluyor genelde boyle durumlarda.cocugun umrunda degil.. eve ihtarname gelince 2 gun moonglow mezar sessizligi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Eğer ki öyle birşey varsa, ki kimsenin umursayacağını sanmıyorum forumun %90 ı 6 aydan başlar şahsi kanaatimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 adam hem ima yoluyla patideki şu kuralı çiğnesin : "3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez." hem de şu laftan ötürü dava açmakla tehdit etsin dattebayo said: ben mi yanlış anlıyorum acaba diye 3-5 defa okudum esh'in mesajını. ya iğrenç bir insan ya da espri yapmaya çalışan ilkokullu. başka cevap bulamadım ben. ergen sezilerim "bi' yanlışlık var lan" diye ötüyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ya boşver sen de uzatma. Zaten oturup adminlerden ipni isteyip adamların ipni vermesi bile başlı başına suç neyin davası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o yuzden internet ortaminda kime ne dediginize dikkat edin. facebookta ba$bakana ona buna kufretmeyin. alirlar aklinizi.. yeni tckda agirla$tirilmi$ suca giriyor internet ortaminda hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ergen sezgilerin yanlış çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Klapaucius said: Ya boşver sen de uzatma. Zaten oturup adminlerden ipni isteyip adamların ipni vermesi bile başlı başına suç neyin davası savcilik istiyor, sen ben degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Esh said: o yuzden internet ortaminda kime ne dediginize dikkat edin. facebookta ba$bakana ona buna kufretmeyin. alirlar aklinizi.. yeni tckda agirla$tirilmi$ suca giriyor internet ortaminda hakaret. yabancılarla da konuşma b£nc£. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Sen istesen de vericek ama adam. Benim anlamadığım şu oluyor. Hadi başbakan başbakan da sen kimsin hacıto hani Ulu önderimize hakaret dersin devlet büyüğüne hakaret dersin de vatandaşa hakaret komik kaçıyor kabul etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Hakarete karşı dava açmak için ulu önder olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 said: Sen istesen de vericek ama adam. eleman kendi ip'sini kendi vermiş.. biz kimseye ip falan vermedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Peki suratına karşı hakaret edersem kaç yıldan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o değil de güncel'de çok göz yoruyo bu başlık bi el atılıp kısaltılsa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar