Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 100 kadar doc dosyası var bir klasörde sıraya dizilmiş. Bunları ardarda bastırmam gerek. Tek tek açıp yapmak işkence olur ama. Eğer kolay bir yolunu biliyorsanız W7 ile çok mutlu edersiniz beni =) Bu gün halletmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hepsini seç, sağ click- print. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 İlk onu baktım zaten. Çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ctrl+p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Olmuyor işte o. MS Office yüklü değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hmm office yüklü değilse bişe diyemiycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bir program buldum ama pahalı çıktı: http://www.traction-software.co.uk/batchprint/ Usenet'ten çekiyorum şimdi. Çalışırsa söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar