xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Abi animeciler çok agır trolleniyor. Beyler Observer basın.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 said: "İnsanlar bir araya gelsin macera yaşasın istiyorum" Cuce. işte mangalar ve animeler bu amaçla ortaya çıktılar.
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Kaslı ve yakışıklı olarak dünyayı kurtarıyoruz. -cuce
tunca Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dasaaa said: tunca said: dasaa bariz kapalı görüşlüsün. anime dediğin şey sanattır. müziğin, filmin, resmin olduğu gibi. sanat dediğin şeyin derin olanı olur, derin olmayanı olur, şöylesi olur böylesi olur. belli bir sanat türünde karşına çıkan ürünü sevmemiş olabilirsin, eleştirirsin haklı da olabilirsin haksız da olabilirsin. ama gelip de bir sanat türünün tümüne, hiç bir birikimin olmadan cahil cahil laf etmen ve bunda diretmen çok komik. bi daha diyim mi? çocuk tiyatrosu gibi bişi ilkokuldan sonra bırakmak gerekiyordu bunu..bırakamamışsın üzgünüm senin için. bu çocukça şeyde diretmen çok komik çok sinirlensem
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 daha az sinirlenmeni tavsiye ederdim.. bünyeye zararlı olm sinirlenmek.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bi de orta yaştan sonra günde 1kadeh şarap için
fenris Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 champloo, nhk, bebop, school rumble'ı baya sevdim seyredince velakin geri kalan dasaaaaa'nın dediği gibi. hele eva yı şahane muhteşem bişeymiş gibi sunuluşu var ki aman aman...
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dasaaa said: tunca said: dasaa bariz kapalı görüşlüsün. anime dediğin şey sanattır. müziğin, filmin, resmin olduğu gibi. sanat dediğin şeyin derin olanı olur, derin olmayanı olur, şöylesi olur böylesi olur. belli bir sanat türünde karşına çıkan ürünü sevmemiş olabilirsin, eleştirirsin haklı da olabilirsin haksız da olabilirsin. ama gelip de bir sanat türünün tümüne, hiç bir birikimin olmadan cahil cahil laf etmen ve bunda diretmen çok komik. bi daha diyim mi? çocuk tiyatrosu gibi bişi ilkokuldan sonra bırakmak gerekiyordu bunu..bırakamamışsın üzgünüm senin için. bu çocukça şeyde diretmen çok komik OKULDAN GELDİĞİ GİBİ MESAJ GİRMİŞ.
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o değil de profilindeki trooper'ı nerden bulduun X(
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Adam insanların profillerine bakıyor ya.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dattebayo said: o değil de profilindeki trooper'ı nerden bulduun X( internet?
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dasaaa said: dattebayo said: o değil de profilindeki trooper'ı nerden bulduun X( internet? ◕_◕
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 stooormtrroopaa http://www.reelcomix.com/admin/admin_images/stormtrooper-bra.jpg bende buldum ama profile koyamadım :(
Öne çıkan mesajlar