Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lens Kullanlar Help

kozalak

Öne çıkan mesajlar

ya o zaman çare de söyleyin. adam gözlük takmak istemiyor. bu istememe durumu zaten büyük küçük farketmez. e uzaktaki yazıları da göremiyor. derslere filan. ne yapacak bu adam?

doğru diyorsunuz lens takma 0.75 e diye. tamam insanların suratlarını seçip, çukurlara düşmüyoruz ama derslerde bişi göremedikten sonra ne anladım bu işten.
Sosyal ağlarda paylaş

istememekle alakalı birşey. baya alakalı hem de.

bana gözlük hiç ama hiç yakışmıyor. ayrıca paso yanımda kabını taşımam lazım ki ben yanımda çanta filan götürmüyorum derslere. e kap taşımazsam da gözlük kırılıyor, çiziliyor. ya da unutuyorum. hani sadece yakışıp yakışmama olayı değil.

bu lens için doktorlar düzgün kullanırsan zararı yok diyor. bazılarınız da gözü çok yıpratıyor diye söylüyor. hanginizin ki doğru kafam karıştı açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

5 yıldır lens kullanmama rağmen özenli kullandığım için gittiğim tüm doktorlar lens kullandığın belli bile olmuyor diyordu. renkli lens kullanmadığın ve temizliğe, lensin süresine vb dikkat ettiğin zaman bir sorun olmuyo gözünde. lensi sadece dışarı çıkarken takıp eve gelince de gözlük kullan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

4 yıl önce gözler 0.75 di
6 ay önce etilerde dünya göz hastanesine gittim
sol 1.50 sağ 1.75 olmus 0.25 de astigmat varmıs
bir damla verdi doktor göz bebeklerim gocaman gocaman olduydu
aldım taktım gözlüğü :O oldum
ulan ben görmuyormusum dedim, basladık gözlük takmaya

Simdi Lens düsünüyorum
Kullanımı zor olmasa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

bugun başka bir göz doktoruna gittim gene. bu seferki baya ilgilendi. önce normal ölçüm yaptılar, kontrol yapıldı. sonra lens takip gene baştan kontrol. sonra da yeni lens verdi onla da gene kontrol filan yapıldı. şuan verdiği lens iyi gibi. biraz kalın geldi sanki ama bakalım.

kafamın almadığı konu ise. çapı ve göz eğriliği aynı .x sayısına kadar. fakat eski lensim gözüme oturmuyormuş tam olarak. bana da öyle geliyordu. bu yüzden doğru %99. ama nasıl olabilir ki her bi numarası aynıyken sadece materyal farklı diye biri tam göze göreyken diğeri olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...