AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 lens al bence zorlama ray-ban numaralı falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 rayban numaralı olanlar normal gözlükmüş ya gördüğüm kadarıyla. kendi çözümümü uygulayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 7 yildir lens kullaniyorum ve lens mukemmel bise ama 0.75 goz numarasi icin lens alip gozlerini yipratma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya o zaman çare de söyleyin. adam gözlük takmak istemiyor. bu istememe durumu zaten büyük küçük farketmez. e uzaktaki yazıları da göremiyor. derslere filan. ne yapacak bu adam? doğru diyorsunuz lens takma 0.75 e diye. tamam insanların suratlarını seçip, çukurlara düşmüyoruz ama derslerde bişi göremedikten sonra ne anladım bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 istememekle alakalı bişi değil.. ama illa bişi dememizi istiyorsan "gözlük takmayı iste" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 istememekle alakalı birşey. baya alakalı hem de. bana gözlük hiç ama hiç yakışmıyor. ayrıca paso yanımda kabını taşımam lazım ki ben yanımda çanta filan götürmüyorum derslere. e kap taşımazsam da gözlük kırılıyor, çiziliyor. ya da unutuyorum. hani sadece yakışıp yakışmama olayı değil. bu lens için doktorlar düzgün kullanırsan zararı yok diyor. bazılarınız da gözü çok yıpratıyor diye söylüyor. hanginizin ki doğru kafam karıştı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Gözlüğü niye çıkartıyorsun ki?İlkokulda doktor update çekti o gün bugündür ana parçam yatarken çıkarırsın anca.Gözlük çıkar mı hiç arkadaş alalalaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 5 yıldır lens kullanmama rağmen özenli kullandığım için gittiğim tüm doktorlar lens kullandığın belli bile olmuyor diyordu. renkli lens kullanmadığın ve temizliğe, lensin süresine vb dikkat ettiğin zaman bir sorun olmuyo gözünde. lensi sadece dışarı çıkarken takıp eve gelince de gözlük kullan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 4 yıl önce gözler 0.75 di 6 ay önce etilerde dünya göz hastanesine gittim sol 1.50 sağ 1.75 olmus 0.25 de astigmat varmıs bir damla verdi doktor göz bebeklerim gocaman gocaman olduydu aldım taktım gözlüğü :O oldum ulan ben görmuyormusum dedim, basladık gözlük takmaya Simdi Lens düsünüyorum Kullanımı zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bugun başka bir göz doktoruna gittim gene. bu seferki baya ilgilendi. önce normal ölçüm yaptılar, kontrol yapıldı. sonra lens takip gene baştan kontrol. sonra da yeni lens verdi onla da gene kontrol filan yapıldı. şuan verdiği lens iyi gibi. biraz kalın geldi sanki ama bakalım. kafamın almadığı konu ise. çapı ve göz eğriliği aynı .x sayısına kadar. fakat eski lensim gözüme oturmuyormuş tam olarak. bana da öyle geliyordu. bu yüzden doğru %99. ama nasıl olabilir ki her bi numarası aynıyken sadece materyal farklı diye biri tam göze göreyken diğeri olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 0.75e ne lensi ya sacmalayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 gittim aldım lensi. başlangıç lensi verdi B&L nin. birazdan deneyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ohhh lan dünya varmış anasını satayım. mis gibi oldu :D ilk denemede takmam 15dk sürdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar